Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koniec sztuki

kobiety boją się wolnych facetów dlatego wolą zajętych

Polecane posty

Gość koniec sztuki

i łatwiej im się rozwala związki innych niż zaczynając normalnie

hehe to idioci w związkach szukają wolnych kobiet do Nich pisać żale a nie do kobiet

Gość koniec sztuki
ja zauważyłem to co napisałem

a ja uwazam tak jak sami - to faceci w zwiazkach bajeruja wolne kobiety i sciemniaja ze albo sa sami albo sa nieszczesliwi. Z wielu kolezanek ktore mam ani jedna nie podrywala zajetego faceta. Z wielu kumpli ktorych mam sporo podwalało sie do kobiet mimo ze i tak kogos maja. I nie wiem skad masz te dziwne informacje, ale latwiej jest kobiwecie budowac nowy zwiazek kiedy oboje maja czyste konto niz wtedy kiedy panna musi walczyć z aktualna kobieta tego faceta.

Gość koniec sztuki
zajęty facet jest bardziej atrakcyjny bo jeśli ma udany związek i jest odpowiedzialny wiadomo że wychodzi na plus

Gość koniec sztuki
jest juz sprawdzony podczas gdy z nowym nie wiadomo co byście miały

nie kazdy facet w zwiakzu jest takim cudem jak Ty myslisz. Niewiele jest szczesliwych zwiazków. Poza tym malo ktora normalna kobieta zdecyduje sie na role kochanki.

Gość koniec sztuki
mało która? chyba żartujesz , prawie każda , bo jeśli upatrzy sobie "odpowiedniego" kandydata , to ciężko jest się jej powstrzymać, chce go mieć za wszelką cenę

Gość koniec sztuki
jestem facetem i trafiam na różne kobiety ale zazdrość i zawiść jest ogromna , bo każda by chciała mieć udany związek , a to jest niemożliwe

ja znałam kiedys takie panny... ale to byly typowe pustaki, solarium, tipsy i za krótka sukienka - myslały ze tym przyciągną do siebie zajetego faceta... no coz... udalo im sie to ale ci faceci byli na ich poziomie. Dres i calonocne stanie w bramie z kumplami.