Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdenerwowanaaaaa

Znalazłam nagie zdjęcia syna na komputerze! Co robić?

Polecane posty

Gość zdenerwowanaaaaa

Przeglądałam sobie różne foldery i natrafiłam na nagie zdjęcia mojego syna. Ma 17 lat. Boję się o niego, że wysyła je komuś czy coś... Co mam zrobić? Mam go jakos ukarać? Porozmawiać? Czy może w ogóle nic nie mówić??? Ale jestem zawiedziona :(

Gość zielonogorzankaaaaaa
ale takie fuj czy raczej sie staral "artystycznie"?....... kurde kazdy w swoim czasie sobie durne foty trzaskal:O

Gość zdenerwowanaaaaa
No więc co mam zrobić?! Ja nie chcę żeby każdy widział mojego syna z gołym pindolem na wierzchu!

Gość zdenerwowanaaaaa
Ale on jest jeszcze dzieckiem!!!! :o

Gość jsdh
17 lat to nie dziecko, ja w tym wieku przezylam swoj pierwszy raz:D

Gość zdenerwowanaaaaa
Niech mi ktoś poradzi co zrobić. Dziwnie mi się teraz z nim rozmawia. Mam mu o tym opowiedzieć co widziałam? :o

Gość a po co pindo jedna
grzebałaś w jego rzeczach?

Gość LAURAPAUSINI
MAJAC TWOJE WATPLIWOSCI POROZAMWIALABYM Z NIM SZCZERZE. PO PIERWSZE PRZEPROSILA, ZE SZPERALA W JEGO FOLDERACH, PO DRUGIE WYTLUMACZYLA SWOJE OBAWY ODN NIEPOZADNYCH OSOB, KTORE MOGLYBY WIDZEIC TAKIE ZDJECIE. JEDNAK NIE KARALA GO ZA TO, ZE SIE FOTOGRAFUJE. ON JEST NASTOLATKIEM DOJRZEWAJACYM I TO, ZE EKSPERYMENTUJE ZE SWOJA SEXUALNOSCIA NA ROZNE SPOSOBY TO NORMALNA HISTORIA. JEDYNE CO MOZESZ ZROBIC TO PRZESTRZEC GO PRZED NIEPOZADANYMI OSOBAMI Z SIECI, KTORE MOGLYBY SPOWODOWAC MAJAC TAKIE ZDJECIA DUZO PRZYKROSCI I NIEPRZEWIDYWALNYCH KONSEKWENCJI.

Gość jestem tu po raz pierwszy
żałosna jesteś. Dziecko??? On jest prawie dorosły i niech się uczy odpowiedzialności. A nie jakaś przewrażliwiona mamuśka będzie wpierdzielała się w jego życie. Chcesz zrobić z niego kalekę? Zdjęcia to nie narkotyki, więc daj mu spokój.

Gość żegnaj kochanie
ale to prowokacja. w czerwcu non stop matki przyłapywały córki na wszelkiego typu masturbacjach, piciach piwa itp. ludzie co wy sie tak przejmujecie.

lepiej mu kup zapas gumek,o wielu rzeczach mozesz nie miec pojecia.I powiedz zeby swoje pliki zabezpieczal haslem bo sie nadzialas i zeby tobie utworzyl konto dla ciebie na komputerze,powinien skumac.17 lat to juz prawie dorosly,za rok 18 i co,szybko zleci

Gość cienkasprawa
zdenerwowana! mam ten sam problem tylko z córką,-

Gość zdenerwowanaaaaa
i co zrobiłaś?

miałam jeszcze inne cuda z nią, reagowałam, tłumaczyłam, niby rozumiała..przeczekała i znowu zaczyna ma 14 lat