Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kobietka Kuleczka 22

Człowieka należy traktować tak samo niezależnie jak wygląda

Polecane posty

Gość a ja sie moge zalozyc
ze mimo,ze twierdzisz, ze jesz malo, jesz kilka lub kilknascie razy wiecej ode mnie ja do tej pory pochlonelam tylko 3 kanapki na waflach ryzowych bo tez mam kiepska przemiane materii,ale nie mam zamiaru jej spowalniac ani robic z siebie tucznika sorry,ale trzeba sie ograniczac a jak nie- przestan biadolic, masz ogromne zwaly tluszczu- albo sie ich pozbedziesz,alb to sadlo zaakceptujesz dla swojego zdrowia- schudnij

Gość wy sie produkujecie
a to przecież nasza stara znajoma Pusia.:D czy nikt nie pozmnaje tego charakterystycznego pisania? tylko dziwię sie, że jeszcze nie użyła sformułowania "kobeco zbudowane dziewczyny" konta "anorektyczne tipsiary".:classic_cool:

Gość Najgorsze co może być to
utwierdzać taką osobę jak autorka w przekonaniu, że wszystko jest dobrze a to cały swiat wokół jest zły i nietolerancyjny. Cholera! tu nie chodzi o kilka kg nadwagi tylko kilkadziesiąt! To juz nie tyle kwestia wygladu co zdrowia!

Gość Najgorsze co może być to
pogłaskać po główce to można jak sie komuś cos nie udało czy ma gorszy dzień a nie jesli tkwi dłuższy czas w nieciekawej sytuacji! tu trzeba raczej terapii wstrząsowej!

zacznij coś ćwiczyć. jeśli bolą Cie stawy to wybierz cos spokojnego, np. joge czy pilates. Najważniejsze to zacząc cos robić, samo sie niestety nie zrobi

Gość lurek
JESTEŚ TRAKTOWANA ASEKSUALNIE BO JESTEŚ ODBIERANA JAKO ASEKSUALNA równość wobec prawa to nie gwarancja powodzenia w życiu osobistym, na szczęście jeszcze nie ma parytetów i przydziałów kobiet i mężczyzn dla postrzeganych jako nieatrakcyjne/ni

autorka ma racje w pewnym sensie poniewaz na stopie kolezenskiej nie powinno sie patrzec na wygląd ale przy wyborze partnera zyciowego to wygląd tez ma znaczenie

W ogóle nie macie pojęcia jak działa psychika osoby otyłej. Większość z was na pewno nie była otyła, nie wiecie jak ona funkcjonuje i jak myśli. Ja miałam nikłą przyjemność być po drugiej stronie - okej nie będzie żadnego spowiadania co, jak i dlaczego - niech wyjdzie na wasze - siedziałam i żarłam:>. Naprawdę potęgowanie nienawiści do ciała danej osoby, która ma schudnąć spowoduje efekt odwrotny od zamierzonego ( zreszta nie wierze w wasza chec \"szczerej\" i bezinteresownej \"pomocy\"). Sama pamietam jak mnie wqurwialy teksty typu \" przestan zrec\" od osoby wcinajacej kolejnego burgera czy raczacej sie coca-cola. Jejku nie chodzi oto aby autorka znienawidzila swoje cialo i z nim \"walczyla\" - ja schudnlam ( i to mnostwo kilosow) dopiero jak POKOCHALAM swoje cialo i chcialam o nie dbac - dieta, cwiczeniami, kosmetykami. I to samo Ci radze autorko - POKOCHAC I ZADBAC :) Ale tylko wtedy jesli, jestes na to gotowa, ze wszystkim konsekwencjami.

Gość bo prawda w oczy kole
i nie zaprzeczysz