Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dupkaaa

jakie prezerwatywy najlepsze ? co sadzicie na ten temat ?

Polecane posty

Gość dupkaaa

jakie wedlug was sa najlepsze prezerwatywy ? Co sadzicie o durexach . ja bardzo je lubie . ostatnio uywam performa co o nich sadzicie ? ja łacze je z globułkami , a wy ? ;) Ostatnio widnieje duzo reklam prezerwatyw taboo , ja uch nie uzywałam a wy ? jakie opinie na ich temat ??

Gość dupkaaa
jest tu ktos?

Gość chętna na dziecko
ogólnie nie cierpię gumek, i nie ma znaczenia, jakie sa, czy czerwone czy białe, czy smakowe czy poóźniajace, czy z wypustkami czy z prążkami... jestem kobietą i nie czuje żadnych tych pierdół, w ogóle nie lubie gum... ale niestety to dla mnie jedyna forma zabezpieczenia... używam durexów, gdyż tylko one nie śmierdzą lateksem... noo może inne też są takie co nie śmierdzą, ale wiem ze kiedyś mięliśmy unumila, te zwykłe i wcale nie umiliłam sobie sexu

Gość ale wy sie nakrecacie
gumki to jak "jedzenie ciastka przez szybę" jak to mawia moja koleżanka :D a poważnie to też ich nie znoszę i nie używam. ps. część globulek nie można łączyć z gumkami bo następuje reakcja chemiczna i lateks sie rozpuszcza ;) mam nadzieje że przeczytałaś ulotkę :)

Gość y5u5
jestem kobieta ale używałam kiedys z eks durex-smakowe mniam mniam -polecam unimil-nie narzekałam con amore, taboo - tańsze i też niezłe carres- raz pękła ale za to tanie :D to nic dziwnego i takie z lidla 10czy 12 paki- nigdy nie pękły co do prążkowanych to nie czuje róznicy

Gość gruszkakula
A mnie gumki nie przeszkadzają. Durexy różne są spoko, ale drogachne. My zawsze używaliśmy Caress, które są robione przez Unimila. Nigdy nie było żadnych problemów, a przynajmniej są tanie.

Gość a ja zawsze uzywalam
gumek z biedronki :d taniocha. Raz kupilismy w aptece durexy i pekly i mamy synka :D dzis tabsy

Gość owszem przystojny
durexy, te carres czy jakies pekają ( mnie sie to zdarzylo 2 razy wiec przeszlam na durexy extra safe i wszytko ok )