Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda staruszka

Czy kobieta po 50 może byc na tyle atrakcyjna zeby oglądali się za nią faceci?

Polecane posty

Gość o rajuraju
papaja303 szybciej maz znajdzie w moim tel.słodziutki esemes od młodzienca :-)

Gość o rajuraju
50 tka ;-) dobra,dobra ;-)

Gość Tyskie
Papaja, to trzaśnijże tymi drzwiami. W mojej firmie osoba która chce pracowac za granica w świeta i sylwestra dostaje premie w wysokości pozwalajacej na urlop w Tunezji, czy innej Turcji. Noż kurde, w tym roku nie dam rady, ale może w przyszłym... Jeśli mam wybór, być kuchtą dla rodziny albo sobie wypocząć..Pora pomyśleć o sobie może.

Tyskie, załatwiaj mi fuchę za granicą, hi,hi. Też jestem pracowita, odpowiedzialna. Znam nawet jedno zdanie po ang.-,,Poproszę o paszport". Kiedy mówię o chęci wyjazdu, mój men wpada w panikę, bo kto mu będzie kelnerzyć. Ale jakoś to coraz mniej mnie obchodzi.

50siątka masz w zasadzie racę co do mojego byłego.Ja tylko myślę,że nie każdy jest w stanie sprostać trudom.Myślę sobie że być może w innej sytuacji, w innym związku byłby dobrym partnerem.W naszym zwiazku nie sprostał,ani trudom,ani mnie.

Kochane, pomarzyć dobra rzecz, idę do garów ugotować zupę ogórkową, coby mieć z głowy brzuch mego ciemiężyciela.

Gość 50siątka
quatsu A kiedy by sie sprawdził?Chyba tylko w życiu bez problemow,tzn piekny dom,sliczna żona i reklamowe dzieci.Wiesz dla mnie facet,ktory nie sprawdza sie w tak trudnym momencie jest do niczego,zwykły tchórz.Dobrze,ze dałaś sobie z nim spokój,nie jest wart twojej uwagi. papaja303 posiedź z nami,wstawiaj zupę i wracaj do komputera:D

50siątka masz rację w całej pełni.Teraz mam spokój i mogę działać bez przeszkód.:)

Gość Nika_D
dziewczyny, jestem pewna ze kobieta 50+ moze byc atrakcyjna, ostatnio ogladałam metamorfozy na http://erykasokolska.wordpress.com/ i jestem pod wrazeniem, zoabczcie na pania Jole Doąbrowska! ;-) pozdrawiam K.

Gość 50siątka
qatsu:D Moze kobieta około 50siątki nie wygląda jak 20stka,nawet gdyby byla piekna jak plastyczna Demi M.,ale w głowie ma na zdecydowanie więcej.Z wiekiem zaczynamy zauważać jak faceci robią nam koło pióra,zaczynamy nowe życie,a oni po chwili wolnosci muszą nareszcie nauczyć się samodzielnosci;) i okazuje sie,ze nic już nie jest tak proste jak im się wydawało przez połowę zycia .

Gość Tyskie
Papaja, to nie angielski a niemiecki trza znać. I też się nie musisz urobić, żeby zarobić a respekt ze strony rodzinnych nieudaczników jest. I coraz częściej myslę o tym żeby się zwinąć w okresie świątecznym , niech sie inni mordują z tym karpiem. :) Miało być zresztą o facetach. a faceci których znam czekają na świąteczna wyżerkę, czyż nie? A może któryś byłby gotów pojechać ze mna w tym czasie na Karaiby????>>?

Odnoszę wrażenie ,że wolni panowie w naszym wieku szukają głównie partnerek na gosposie.Widać ta samodzielność im się nie udaje.Ciekawe czy istnieją gdzieś inni,którzy potrafią i chcą być prawdziwymi partnerami .

Gość 50siątka
qatsu Tak jest,wiem,probowalam,nawet bylam sklonna ponownie wyjsc za maz za rownolatka,na szczescie ochlonelam w pore,bo dzisiaj pewnie siedzialabym w domu i gotowala mu obiadki-deklarowal ,ze jest tradycjonalistą,co jak sie okazuje znaczy w meskim jezyku nic innego jak służalstwo ze strony żony:D.

Gość ale wy...............
jesteście puste babska skoro myślicie tylko o podobaniu się facetom...ble,nie macie nic własnej osobowości,nie potraficie czerpać radości z życia!!! Wy musicie się podobać innym----żałosne,wasze życie jest puste.A skoro tak jest to oznacza,że jak wam minie uroda to już nic nie zostanie..................

ale wy............... zadaj sobie trud i przeczytaj posty zanim skomentujesz

Tyskie, weź mojego na te Karaiby, plis, i nie odsyłaj. Może do czegoś się jeszcze nada, hi,hi. Lubi Tyskie. Jesteśmy puste? Taaa, a jakże. Domowe wampirki wyssały z nas wszystko.

Gość 50siątka
Szkoda ,ze nikogo nie ma ta fota wyzej to raczej 70 latka:D

Gość 50siątka
Witaj papaja Wpadłam na chwilę,za moment zaczynam wyjazdowy weekend:D,liczę,ze będzie co poczytać jak wrócę. Zauważyłam,że im jestem strasza tym większy problem mam z ubraniami,nie chcę prezentować typu z tyłu liceum,ale też muzeum,łatwo w tym wieku o przegięcie w jedną lub drugą stronę.

Gość 45 to ja
witam Panie pytanie w temacie - odpowiedź prosta - tak kocham życie i kocham siebie myślę, że to podstawa nie jestem wielbicielem swej urody, ale jestem zadowolona z całokształtu zastanawiam się tylko dlaczego największe emocje wzbudzam u młodszych facetów Ci w moim wieku traktują mnie jak dobrą kumpelę , czuję że mają respekt nie jestem samotna, mam rodzinę irytuje mnie czasem zachowanie młokosów myślę, że podstawą dobrego wyglądu jest akceptacja samego siebie i swojego życia maja praca to moje hobby, pozwala mi na rozwój intelektualny, duchowy i fizyczny dzieci dorosły, kiedy były mała czułam się jak mamuśka i to mi pasowało, teraz czuję się zdziebko inaczej i też lubię ten stan pewnie że zmarchy widzę, ciało powoli też zmienia swój stan, ale ma d o tego prawo nie zatrzymam czasu, który dokonuje tych zmian w moim wyglądzie, ale czuję się potrzebna, kochana i doceniana a to chyba człowiekowi jest najbardziej potrzebne w zyciu a do tych co nie wierza, że kobieta bez wzgładu na wiek może być atrakcyjna mam 167 cm wzrostu, 58 kg, zero brzuszka i robię skłony opierając otwarte dłonie na ziemi, nogi podnoszę duuuuzo wyżej niż większosć młodocianych nie bylam nigdy na siłowni, w solarium, (2 razy w zyciu u kosmetyczki) i innych tam miejscach na które żal mi czasu i pieniędzy

Gość Poznam.....
Poznam laskę po 50 siatce. mam 45 lat. 188cm, 90 kg. Będzie milo. Leszek.

Gość Truteń Gucio
Ukłuł bym Ciebie 45 tko i 50 tko i papajo. Gutek.

Gość leool
...zawsze tak było, że kobiety w każdym wieku robią wszystko, żeby się podobać facetom i to jest miłe....oczywiście nie wszystkie i dlatego są niezdolne żeby kogoś pokochać i cieszyć się życiem....