Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lalka887799

Co jedzą CHUDE osoby??

Polecane posty

Gość makadamka
Ja długo byłam tą osobą co ty wypisałaś. Jadłam same drożdzówy, słodycze. W macu zamawiałam zawsze kawe i ciastko, albo mcflurry! Nie nawidze do tej poty zapiekanek, burgerów. Jedyne co to pizza. Zamiast kanapki wole zjeść suchą kajzerkę, albo z dżemem. Nie lubię zbytnio mięsa, no czasem parówki. I zawsze byłam maksymlanie chuda. Potem pojawiły się problemy z wątrobą, wykryto AIH, ale to akurat nie miało powiązania z żywieniem (choroba gentyczna). I po sterydach zaczęłam jeść wszytsko (także rzeczy których wczęsniej nie jadłam) i przytyłam, ale nikt nie nazwał by mnie grubasem. Z 42kg/158cm do 46kg. I teraz gdy już od ponad roku nie biorę tych leków zmniejszyl mi sie aptety na mięsa itp. I od jakiegoś miesiąca jem jak kiedyś. Tzn, bułki, słodycze tyle że nie jem batonów bo nie lubię, ale desery mleczne typu satnio z biszkoptami kocham! I CHUDNĘ! Powoli wracam o mojego 42 kg <3 A moja znajoma ma odwrotnie je tyko mięcho, golonki. Czekolady i ciasta nie sa dla niej. Nie znosi tortów. Jak ja kupuję sobie drożdzówkę, to ona gotową kanapkę z kurczakiem hehe. No i ja jeszcze kocham owocy. Banany i jabłka ona woli zjeść wtedy mięso! :) Także z moich obserwacji wynika to samo co z twoich.

Gość Moik
Laura0307 odchudzasz się sama czy na jakimś forum?

Gość gość
Mało, i nie wierz ile to one jedzą.

Gość gość
jedza duzo , moja siostra tak je i chuda jest a badania ma oki

Gość gość
mieszkam w akademiku z bardzo szczupłą dziewczyną je bardzo dużo, znacznie więcej niż ja (mam raczej przeciętną wagę, może odrobinę za dużą oponkę :P ), ale są to głównie niezdrowe potrawy - pizza, makarony z sosami z paczki serem, kebab, białe bułki z serkiem topionym, drożdżówki, ciastka, czipsy jest bardzo chuda, bardzo r****iwa i stale głodna jakby podliczyć to wszystko, to wychodzą ogromne ilości węglowodanów z niezdrowymi tłuszczami, które podobno strasznie tuczą, ale ją to jakoś omija i to są tylo rzeczy, które widzę, że je każdego dnia, do tego dochodzi też to co je, kiedy nie jesteśmy razem to na pewno jest więcej niż dzienna dawka kalorii jedyne, co widać, to to, że ma bardzo brzydką cerę, przetłuszczającą się, z pryszczami, zaskórnikami itd., okropne pryszcze na plecach

Gość gość
Hmm... Mam koleżankę, która mało je np. na obiad, ale za to dużo słodyczy. Ma nogi jak anorektyczka i ogólnie wszystko. Czasm mówi do mnie ,, gruba świnia "( mam wagę idealną ). I jeszcze ma taką matkę która do mnie kiedyś powiedziała ,, ty sie w to zmiescisz ? O boze ". Ja mam tak, że jak jem dużo zwykłego jedzenia ( nie śmieci np.chipsy) to chudnę. Jak tylko sięgnę po jakieś słodycze to od razu tyję. Tak serio moja waga w sumie jest prawidłowa, ale przy niej czuję się grubo. Aktualnie jestem na ,,diecie". Moze to nie jest taka na serio, ale nie jem slodyczy. Jem sniadanie o 7.15, drugie dniadanie w szkole o 12.35, obiad w domu ok. 14,15. Na kolacje jem jakas mini kanapke. W szkole czesto jestem głodna, ale popijam wodą i już tego nie czuję. Pilnuję się godzin. Jak mi ktos daje chipsy, to zwykle mowie ,, nie jem smieci ".

Gość Marty_Smarty
To zależy od genetyki. Moja mama je ile chce, a jak ja coś zjem choć by kęsa to już tyję.

Gość hassski
jedza co chca i sa chude

Gość gość
Ja jestem chudą osobą i jem wszystko tj. mięso , wędliny itp nie patrzę na dietę kupuję to na co mam ochotę. Mam koleżanki chude i tak samo jakoś nie widziałam żeby dietę prowadziły . Jedyne co zauważyłam to że grube osoby są zazdrosne o te chude .

Gość gość
zgadzam sie , u mnie na osiedlu jest taka jedna gruba co jak widzi chuda to ja wyzywa jest po 35 roku zycia ( z wygladu ) ale codziennie kupuje po 20 szt parowek i kilka drozdzowek

Gość gość
NO I TAKA MA PRETENSJE ZE ONA JEST GRUBA

Gość gość
ja jestem chuda 180 - 58 kilo - co jem - śniadanie dwa jabłka, obiad 2 jajka sadzone na parze i sałatka ze szpinaku i pomidorów cebulki, kolacja grillowane grzybki i sałata, raz na miesiąc zjem pizze czy lody a tak to dzień w dzień sałatki itp.

Gość gość
Ja mam 14 lat 173 cm 40 kg.dzisiaj zjadłem 11 gofróf z rospuszczoną mleczną czekoladą. 5- piersi z kurczaka z mix sałat. Paczke chipsów paprykowych. Dużego kebaba. 2 kawałki ciasta (krówki i metrowca). 3 kromki chleba białego z masłem, serem, ogórkiem, sałatą, rzodkiewką, solą i pieprzem. Wypiłem 2 jogurty mleczne. 4 szklanki wody nie gazowanej. 2 szklanki sprajta. 1 herbate owocową z cukrem. Paczke tik-taków. 1 rogalika z toffi. 2 nanany. I tak praktycznie codziennie jem. 3 razy tylko w tygodniu ćwicze po 1 godzinę.

Gość gość
Doeta glutenowa - dzięki jej shudniesz 14 kg w 14 dni. Jadłospis : przez każdy dzień jec to co tu pisze. Śniadanie- 5 kromek hleba białego z serem gouda lub salcesonem i majonezem i solą do tego przynajmniej kawałek tortu lub ciasta. 2 śniadanie jakiegoś czekoladowego wafelka. Obiad 2 duże kebaby. Deser tabliczka czekolady. Podwieczorek 2 kiełbasy. Kolacja Cała pizza. I jecie dużo czekolady im więcej na tej diecie tym jest bardziej skuteczna. Pijcie dużo napoji gazowych będzie lepiej trawić. Jest to dieta oparta głównie na słodyczach bo przyslieszają metabolizm. I bez efektu. jo - jo:-D

Gość gość
Dzięki temu ćwiczeniu będziesz miała płaski brzuch. Zjedz bardzo ale to bardzo dużo i Połusz się na brzuchu i leż :-)

Gość gość
Każde imię alka ożnacza męską osobe która dużo je i pije i często sięga po fas - fut i bardzo często się poci i j***e gównem

Do czasu jedzą, a tak naprawdę chude osoby naprawdę bardzo mało jedzą. Wszystkie moje chude koleżanki bardzo pilnują diety.

Gość G0re
Witam Wszystkich, Wiele juz lat zajmuje sie tematyka dietetyki, przemiany materi, budowania wagi gdyz jestem pol zawodowym kolarzem. Tez mnie zastanawialo jak to jest, ze niektorzy ludzie jedza bardzo duzo i sa niesamowicie chudzi a inni niewiele i maja mase tluszczu. Przez wiele lat badan i doswiadczen doszedlem w koncu juz do pewnych obserwacji i hipotez. Szczegolowo zachecam do konaktu na mejl goreminion1@gmail.com W najwiekszych natomiast uproszczeniu natura niestety dla niektorych jest laskawa a dla innych nie. Jedni maja swietne figury a inni nie. To ile jesz i jak wygladasz zalezy od tego jak sie urodzilas. Niektore organizmy maja bardzo dobra prace tarczycy ktora odpowiada w 90% za przemiane materii i mimo tego ze duzo jedza organizm spala wszystko to co zjedza a inni maja wolniejsza prace tarczycy i niestety organizm nie potrafi spalic tego sie zjadlo. Dokladnie tak samo jak silnik w aucie - jedem ma moc 115 km i drugi tyle samo - jeden spala 6.5 l benzyny na 100 km a inny silnik o takiej samej mocy potrafi spalic 8-10 l. To zalezy juz od konstrukcji silnika i tak samo waga zalezy od jakosci pracy tarczycy czlowieka. Wniosek jest wiec nastepujacy : waga jest wypadkowa tego co zjadamy ( wlewamy do baku ) i tego co spala nasza organizm ( ile litrow spala silnik na 100 km ) . Jakosc naszej tarczycy jest dziedziczona genetycznie. Nie mniej jednak jestesmy w stanie podkrecic jakosc pracy naszej tarczycy i moc cieszyc sie jedzeniem i rownoczesnie miec rewelacyjna sylwetke jak wielu naszych rowiesnikow. To jak ja tego dokonalem moge opowiedziec przez mail goreminion1@gmail.com albo jesli znajdzie sie wiecej chetnych moge stworzyc strone internetowa w tym celu. Pozdrawiam,

Gość Beata J

Bycie chudym jak patyk to ani fajne a tym bardziej zdrowe. podstawa to jeść zdrowo i to co potrzebuję nasz organizm. Ja żeby być w 10000% pewna, ze jem dobrze i ze moj organizm ma to co potrzebuję skorzystałam z pomocy Dr Beaty Dethloff i poddałam sie jej testu DNA o nazwie iGenesis i powiem wam, ze pomógl. Lepiej się czuję, łatwiejsza pobudka. Mój organizm działa od tego czasu jak dobry szwajcarskie zegarek, bo wreszcie dostaraczammu tego co chce!

Serio? Słodycze i czekolady? A na ilu osobach to jest oparte i czy widziałaś co jedzą cały dzien czy tylko niektóre z ich posiłków? 

Gość Ola

Ja utrzymuję szczupłą sylwetkę, a jem co chcę - sekret tkwi w ilościach.

Mam ochotę na czekoladę, no to sobie kupuję, ale staram się wybrać nieco zdrowszą opcję (https://www.mocnezarcie.pl/czekolada-lindt-sea-salt/ to moje ostatnie odkrycie) i jem dwie, góra trzy kostki, a nie całą tabliczkę. 

Jak wiem, że przyjdą do mnie goście i zamówimy pizzę, to wcześniej idę na dłuższy spacer, ćwiczę siłowo i zjadam nieco mniejszy obiad.

Trzymam się po prostu swojego bilansu i jest to najlepsza metoda na odchudzanie i efektywne, i satysfakcjonujące 🙂

Gość Alicja

zgadzam się z słowami Beaty, dethloff klinika i ich test to serio rzecz warta polecenia. Szybko i przyjemnie. Dużo pomaga. Test pokazuję, co w naszym ciele nie gra i można dzięki temu łatwo dopasować dietę pod siebie. Polecam każdej z nas, która nie może się pozbyć kg lub się źle czuje w swoim ciele.

Gość Olga Bajor

jak już każdy chwali tutaj klinikę dethloff to ja dodam pare słow od siebie. Igenesis czy jak kto woli test dna świetna rzecz. Dużo mi pomogły porady od Beaty Dethloff, gdy miałam problemy hormonalne. Dzięki zalecenią od niej, moje zdrowie wyszło na prostą za co jestem jej bardzo wdzięczny. Każdy kto dba o swoje zdrowie czy też ciało powinien w wolnej chwili poddać się takiemu testowi DNA.