Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość epalka

nonstop mam ochote na cole 33tc

Polecane posty

Gość epalka

pije dziennie 1 puszke od jakigos mc i nie moge sie powstrzymac

Gość epalka
up up czy to szkodzi dziecku??

Gość duninka
ja całą ciąże pije pepsi

Gość etammmmmmmmmmmm
ja też

szkodzi szkodzi, sporo wypłukuje, nic nie daje, w cholere w niej cukru, po wypiciu organizm dostaje kopa, a masz w sobie uroczą kruszynkę o którą powinnaś dbać, a nie pić colę. Weź lepiej multiwitaminę i 100% soki, kompoty - na colę będziesz miała czas :) chociaż ja mam poród za 3tyg i też mam ochotę na colę jak cholera, mąż ją połyka w hektolitrach i nie zawsze mogę opanować swoje chęci ;P ale się staram dla maluszka:) i po porodzie bedziesz mogla miec problem z piciem/jedzeniem roznych rzeczy, bo maluch bedzei dostawal wysypki. to jest okropne - jak dziecko ma wysypke, to od razu wina mamy, bo zjadla to co nie trzeba;) coli mowimy stanowczo NIE

Gość glupota
jesli pijesz ja "racjonalnie" to nie szkodzi

Gość graaatkaa
wiem, że to niezdrowe ale w czasie jednej i drugiej ciąży piłam colę, tylko to znosiłam, nie mogłam patrzeć na herbatę itp nie mam innych nałogów np kawy nie piję dzieci są już podchowane i zdrowe

Gość jestem w 36 tc
Wlasnie, jesli napijesz sie coli od czasu do czasu to nic sie nie stanie i nie wplynie to na maluszka, bo tu glownie chodzi o kofeine, a nie tam zadne cukry i inne. Moj kolezanka caly trzeci trymestr co wieczor pila szklanke coli, bo taka miala ochote i tak az do rozwiazania, a urodzila duzego silnego chlopczyka, ktory teraz juz ma rok, jest zdrowy i wszystko jest w porzadku. I pisze to nie po to, aby zachecac do picia coli, bo kazdy wie, ze zdrowa nie jest, ale po to, zeby nie popadac w paranoje i nie traktowac wszystkiego jako trucizny, ktora gwarantuje choroby, uczulenia i inne. Wszystko z glowa i umiarem. :)

Gość graaatkaa
nałóg colowy nie przeszedł na nie, ja piję colę a one soki :) cola spokojnie sobie stoi i jest tylko dla mnie, bo mąż też jej nie pije

Gość graaatkaa
dodam, że przez pierwsze trzy miesiące po urodzeniu nie piłam coli /karmienie piersią/ ale w ciąży i później już tak /oczywiście umiarkowane ilości :)/

Gość masz w sobie urocza kruszynke
ja pierdole , co za tekst