Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

serafina80

nieregularne miesiaczki . hormony a ciaza ?

Polecane posty

Pewnie sie bede powtarzac ale jakos nie moglam znalezc interesujacego mnie tematu...albo byly one juz przedawnione Bylabym wdzieczna za jakiekolwiek sugestie: -od 2 lat staramy sie o dziecko -mielismy robione badania , sprawdzali mi jajniki itp wszystko wyszlo wporzadku -ostatnie pol roku moj cykl kompletnie sie reozrgulowal 27-45 dni - lekarz stwierdzil ze to zaburzenia hormonalne i chce mi podac lekarstwa ( nadmienie ze mieszkam w Holandi i wszystko tu idze straszzzzznie powoli) 27 lipca mam wizyte i przepisze mi te lekarstwa, niestety nie wiem jeszcze jakie Poradzcie prosze jak mozna wspomoc jeszcze uregulowanie cyklu? Czego mozna oczekiwac po braniu hormonow? Czy jesli teraz wszystko jest tak rozregulowane to moge w jakis inny sposob okreslic owulacje? Pisze strasznie chaotycznie...ale czekamy juz tyle czasu, ze lapie coraz wiekszego dola i bardzo chcialabym pogadac zkims kto ma podobne problem. Z gory dzieki za pomoc i zrozumienie

hej mja mam podobny problem, staramy sie o dzidzie od grudnia zeszlego roku, i w dalszym ciagu nic... mialam bardzo nieregularny okres bo raz 22 dni a raz 46 dni.. , od trzech m,iesiecy biore duphaston na uregulowanie cykli a dodatkowo odpowiedzialny jest za utrzymanie ewentualnej ciazy, od kiedy go zazywam cykle mam 27.26.25 dniowe(wiec juz jest lepiej) , dodatkowo teraz 1 cykl zazywal olej z wiesiolka na poprawe sluzu plodnego.... a i pry tak dlugich cyklach raczej nie wyznaczysz owulacji