Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Teddi

Ma 20 lat i już 5 facetów na koncie. To normalne?

Polecane posty

Gość qqqqqqqqqqqqqqqqqq
do autora topiku a ty ile masz lat i ile dziewczyn na koncie?

Gość ale gadacie
glupoty.. jesli nie maja sensu takie rozmowy to wogole nie rozumiem po co byc szczery z druga osoba (iles tam bylo) tez mi cos :O

oczywiście nie offermo ale najwięcej jadą po kobietach aktywnych seksualnie właśnie prawiczki ale nie z wyboru tylko zakompleksione nieudaczniki. bo jeśli ktoś jest prawiczkiem bo chce czekać do ślubu/tej jedynej to jeszcze zrozumiem ale tu na kafe to...zresztą sam wiesz

Gość kasiakasiakasia oryginal
błąd polega na samym zadaniu tego pytania "ile?" bo nie ma na nie dobrej odpowiedzi- kazda jest zła! to jest najgłupsze pytanie, które sobie ludzie moga zadac w związku. gdy facet pyta - pokazuje tym samym brak klasy. a gdy kobieta odpowiada liczbą- pokazuje swoja głupotę....

mi by przeszłosc kobiety nie przeszkadzała pod warunkiem ze bym nie wiedział o moich poprzednikach i gdyby miała dzoiecko z jakims z nich

kazdy ma prawo do własnej tajemnicy. ot co

ale nie do takiej ja bym wolał wiedziec prawde bo przynajmniej wiem w co sie pakuje ale tez kobieta nigdy prawdy nie powie więc nie ma sensu pytac jedynie okenic sie tylko po to aby nie byc samemu

Gość heheheheheheheh
slodkie moze nie, ale zalosne jak najbardziej. Ogolnie sumujac lepiej miec przezd soba tajemnice i mowic klamstwa bo tak mozna i tak jest wygodniej 🖐️

powiedzmy , że w ten sposób dbam o dobre samopoczucie mojego partnera ;) nie chce by cierpiał katusze zazdrości - chcę dla niego wszystkiego co najlepsze. przeszłosc jest przeszłością i niech zostanie w tyle. proste.

Gość mission
Jarek.84 porąbany z Ciebie prowokator i tyle. Nie tylko faceci mogą się bawić i zaliczać!!! Pamiętaj o tym jak Cie jakaś laska wydyma :)

teoretycznie to co laska robiła wcześniej cz facet to jego/jej sprawa. nie byli razem nie muszą się sobie wzajemnie z przeszłości tłunaczyć. ale jesli jednej ze stron zleży bardzo na tej przeszłości to druga powinna to uszanowac i albo powiedzieć prawdę albo nie nówić nic np."to przeszość, nie gadajmy i tyn bo i tak się czasu nie cofnie"

błąd w mysleniu facetów polega na przekonaniu, że gdy dziewczyna miała wielu partnerów - będzie tak też w przyszłosci , czyli będzie ich zdradzać. a, to tak nie działa...

zostaw tę dziewczynę, dbaj o swoją męską wartośc jes twiele innych pieknych i warościowych kobiet dbających o swoją reputację

Tym razem to znowu ja/ ... " ale jesli jednej ze stron zleży bardzo na tej przeszłości to druga powinna to uszanowac i albo powiedzieć prawdę albo nie nówić nic np."to przeszość, nie gadajmy i tyn bo i tak się czasu nie cofnie" juz bym wolał nic nie usłyszec niz to drugie

Gość kobiety tylko do klucia
sie nadaja

Ja nie rozumiem co ludzie się tak boją rozmawiać o przeszłości..macie coś do ukrycia? Nie chodzi o jakieś tłumaczenie się z przeszłości, o opowiadanie szczegółów, ale o naturalne rozmowy o byłych związkach. Nie na siłę.

no dobra, mówię tu o przypadku, gdy kobieta miała wilu partnerów seksualnych, ale nie zdradzała tego, z którym była w związku- była wierna. faktycznie nie potrafiłabym zaufać facetowi o którym bym wiedziała, ze zdradzał w poprzednich zwiazkach itd. bo ludzie się nie zmieniaja ;)

Gość Oferma jak zwykle
pisze z sensem :)

try walking- a po co facetowi wiedza o pozycjach sexualnych z ex???? a to ich włąsnie najbardziej intersuje :D:D:D takie normalne dla nich niewinne rozmowy.... :P

a jak np bym był alkoholikiem nie pijącym to mógłbym tego nie mówic przyszłej zonie???

prędzej bym się bał że zdradzi dziewica dla której byloem pierwszy niz taka która miała doświadczenie a w poprzednich związkach nie zdradzała. rozumiem że facetów niektórych może brzydzić fakt że ich dziewczyn apieprzyła się wczęsniej z innymi, ale jak jest na odwrót , i kobieta sie wkurwia że zaliczal suczki na dyskotekach to już zdziwienie, o co jej chodzi:D

cream, mylisz pojęcia : picie to co innego, podobnie jak przebyta i w zawiasch kara pozbawienia wolnosci, długi, choroby genetyczne itd. uczciwy człowiek poczyta sobie za obowiazek wyznac prawdę. liczba partnerów o ile nie zahacza o jakąś patologię- to kwestia osobista , nie mająca wpływu na wspólne zycie i plany.

"liczba partnerów o ile nie zahacza o jakąś patologię- to kwestia osobista , nie mająca wpływu na wspólne zycie i plany." Jeżeli ta liczba nie zahacza o patologię, to jaki jest sens ją ukrywać?