Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agus*

King MJ... przyznac sie kto sie popłakał ogladajac to...

Polecane posty

Gość P.Y.T.
u Ophry tez to wyśmial, tak, jak i wyśmial czlwoieka slonia, to ze sie nim interesuje a prawda taka, ze mial ksiazke o czlowieku słoniu, byl w tym muzeum, gdzie sa kosci mavericka i ludzie, ktorzy go znali mówia, ze interesowaly go dziwne rzeczy stad skoki do trymny, czlowiek slon, karly i inne a z tym namiotem to bylo tak, ze wb Michaela on odwiedził jakis szpital i zrobił sobie taka fotke, polozył sie tam, zeby pokazac dzieciom, zeby sie nie bały tam lezec ale potem gdy zdjecie mialo ukazac sie w prasie Michael (przez swoich ludzi) chcial by opatrzono to tytulem: bizzare bo wlasnie Michael chciał by kojarzono go z ekscentryzmem potem oczywiscie powstała fala plotek typu Michael Jackson śpi w lozu tlenowym, chce dozyc 150 lat, jakie to ekscentryczne Michael milczał, fala zainteresowania i tajemniczosci rosła, było pieknie, potem przyszedl czas na dementi tak to sie krecilo wiem to z filmu dokumentalnego, do ktorego tu tez ktos linka podawał, ale ja to widzialąm w tv a przede wszystkim z jakiejs ksiazki zaraz poszukam, moze znajdę

Gość P.Y.T.
a ja nie widze tam miejsca dla jego braci :D a jego kuzyni nagrali piosenke why on spiewał tylko w refrenach tez mi sie podobała ale potem świat o nich zapomniał

No ale on u Opry już zaprzeczył a mnie chodzi o to czy sam sam rzucił takie hasło . O: Przed przerwą rozmawialiśmy o plotkach i jest ich tak wiele. Przede wszystkim byłam już w tym domu przygotowując się do programu i byłam w całym domu, na górze kiedy nie widziałeś, szukając komory tlenowej i nigdzie, w całym domu, nie mogłam znaleźć komory tlenowej. MJ: Ta historia jest szalona, to znaczy to jest jedna z tych brukowych opowieści, które są kompletnie zmyślone. O: (pokazane jest zdjęcie Michaela w komorze tlenowej) OK., ale tu jesteś w czymś takim, to jest twoje zdjęcie, skąd się wzięło? Jak to się zaczęło? MJ: To…. Zrobiłem reklamówkę dla Pepsi i bardzo się poparzyłem, ugoda wynosiła milion dolarów i ja przekazałem te wszystkie pieniądze….. to znaczy zbudowaliśmy miejsce nazwane Centrum Leczenia Oparzeń im. Michaela Jacksona, a to urządzenie jest używane do leczenia oparzeń ofiar oparzeń, w porządku? Więc, patrzę na jakieś urządzenie i decyduję się znaleźć w środku, po prostu, żeby je sprawdzić, w tej chwili ktoś robi zdjęcie, kiedy ktoś je wywołuje, osoba, która je wywołuje mówi: „O, to jest Michael Jackson”. On zrobił odbitkę i te zdjęcia przedostały się na cały świat wraz z kłamstwem. To jest całkowite kłamstwo, dlaczego ludzie kupują takie gazety? Jestem tu, by powiedzieć, ze to nie jest prawda. Wiecie, nie osądzajcie osoby, nie potępiajcie jej, zanim nie porozmawiacie z nią w cztery oczy. Nie obchodzi mnie ta historia, nie osądzam jej twórców, bo to jest kłamstwo.

Gość gejowy Gugała
dobra, powiedzmy, że już na tym etapie ani oni nie pasowali do niego ani on do nich:P Why też super. taki delikatny refren w wykonaniu Michaela. oni mieli bardzo ładne głosy ci chłopcy i ogólnie warunki:classic_cool: podobno ta piosenka miała być na płycie Michaela, ale on im ją podarował? coś takiego słyszałam

Michael nigdy nie wypieral sie tego, ze historia o czlowieku sloniu jest dla niego obca. przeciez nawet znow! u Oprahy mowil o tym, ze sie z tym utozsamia, ze w pewnym sensie odnajduje tam siebie itd, ze go wzrusza ...... ale po co mialby miec te kosci i gdzie mialby je umiescic.....

Gość gejowy Gugała
coś nie chce mi się wierzyć żeby to był jego pomysł...

Kiedys ze mna przeprowadzono wywiad - dziennikara z lokalnej gazety, nic wielkiego... Ale moje slowa-moje odpowiedzi byly tak subtelnie odmienione, ze ich sens byl sprzeczny z moja intencja... Wiec skoro to sie stalo ze mna, to co musialo sie dziac w przypadku Michaela? Istny smietnik. I tyle.

Gość obserwatorkaparnaoji
Już tu miałam nie pisać, ale piszę BO to, że np. jakaś DALIAO ma czarną ksywkę to se może założyć 10 innych tu czy 20 i MA TAKIE PRAWO i tylko nie wiem JAKIM PRAWEM ONA WYŁAPUJE CUDZE CZERWONE NA DODATEK KSYWKI I ŁAZI I MĘDZI JAKBY NIE WIEM... myśląc kafeteryjnie NIE PIEPRZYŁA SIĘ OD OSTATNICH ŚWIĄT. ??????? No nie wiem - ty sobie zrób 20 róznych ksywek - i załóż 20 tematów. Czemu mam cię szpiegować tu i wytykać jaką jesteś ksywką. Już pomijając wszystko -czy to jest normalne? Takie SZCZURZE zachowanie? Dla mnie nie. I w życiu jest to samo. No to samo :( OHYDA :(

Gość P.Y.T.
zaledwie na kilka dni przed wydaniem kapitana eo michael sciagnie na siebie uwagę wszystkich dzieki opublikowaniu przez national enquier zdjecia ukazujacego go spiacego wewnatrz dziwnego urzadzenia nazywanego komora cisneniowa. z artykulu tajemny plan michaela by dozyc 150 lat mozna bylo sie dowiedzec, ze komore z tlenem pod wysokim cisneiniem pokazal michaelowi doktor hoefflin (ooo to ten z dzisiejszego artykułu!!!) w 1984 roku w centrummedycznym brotman. W artykule zwracano uwage, ze michael chce kupic takie urzadzenie za 125 tysiecy dol. (...) michael odetnie sie potem od tych doniesien twerdzac, ze to klasyczny przyklad bzdur wymyslanych przez prase brukowa. w rzeczywistosci cała historia byla chwytem reklamowym wymyslonym przez michaela i przy słabym sprzeciwie wintera i johna branki, zrealizowanym przez dileo. (...) potem jest mowa o tym, ze michael pozowal 2 razy, bo jakosc zdjecia była słaba i ze ma byc artykul, ale pod warunkiem, ze pojawi sie słowo- dziwaczny. .........................

Gość gejowy Gugała
mnie tam bardziej interesuje jak to się stało, że Michael wylądował w chmurkach razem z Eddim Murphym śpiewając to głupie "What's up with you". ja nie wiem czy to miało być fajne czy zabawne. piosenka jest głupia i nie pasuje mi do Michaela. teledysk może być od biedy, takie tam wygłupy, fajne takie lekceważące minki Jacksona przy słowach "what's up":P nic poza tym

Gość obserwatorkaparnaoji
A ja niebawem poślę wam tu CAŁĄ prawę, ze NAMLICH Majekl regularnie odwiedzał KLUBY GEJOWSKIE i zdjecia jak tańczył tam w parze z facetami.Są takie materiały w sieci. naprawdę.

Gość gejowy Gugała
obserwatorkaparnaoji A ja niebawem poślę wam tu CAŁĄ prawę, ze NAMLICH Majekl regularnie odwiedzał KLUBY GEJOWSKIE i zdjecia jak tańczył tam w parze z facetami.Są takie materiały w sieci. naprawdę :D

Najpierw Go obsmarowała a później hołdy sklada,nie cierpie tej kobiety bo w momencie kiedy M był no świeczniku,kiedy mógł trafić do więzienia za molestowanie ta w wywiadzie dla tv potwierdziła że miał ciągotki do chlopców.

Wiem Dalia... Ale zgadzam się z opiniami,że w obliczu smierci wszystko co złe nabiera innego wymiaru... Ona straciła brata... NIe jestem w stanie sobie tego wyobrazić... Nie wiem może jestem idealistką, ale...myslę,że Mike jej wybaczył...

Gość P.Y.T.
i jeszcze o słoniu michael postanowił powtorzyc ten chwyt przed zblizajaca sie data wypuszczenia albumu bad- streszczam- michael złozyl oswiadczenie w londynskiej klinice, ze chce kupic kosci człowika słonia-jego fascynacja ich historycznym znaczeniem wzrastaał po kazdej wizycie, podobnie jak nadzieja na wzbogacenie swej kolekcji rzadkich i niezwyklych przedmiotów w domu w kalifornii. dileo zaproponowal milion dolarów za szczatki, urzednicy szpitala odpowiedzieli, ze szczatki nie sa na sprzedaz a juz na pewno nie sa przeznaczone na to, by zadowolic dazenie jacksona do taniej reklamy. rzeczywiscie taniej. nie zainwestowawszy ani centa michael zdobył reklame warta milion dolarów. kazda wieksza gazeta i czasopismo na swiecie suminnie donosily, ze michael zamierzal kupic kosci czlowieka słonia. michael był wielce poruszony- powiedzial bob michaelson- tuz przed planowanym wypuszczeniem nowego albumu wszyscy mówili jaki był dziwny i tajemniczy. nie mógł byc szczesliwszy. w przyszlosci ujawnia sie jednak konsekwencje takiej formy bezplatnej autoreklamy, czego michael bedzie załował. jak uczen czarnoksieznika wypuscil moze nad ktorymi nie panował. kiedy zostal okrzykniety dziwakiem pewna czesc prasy rozpoczeła na niego prawdziwa nagonke.(...)

Diano ale ta piosenka zostala nagrana w 2002 r,a teraz ją tylko wygrzebali. Jakoś nie wierzę w jej żałobę po śmierci brata ,skoro za zycia rzucała go na pożarcie.

Gość P.Y.T.
ja juz kiedys pisałąm, ze bardzo lubie care, szczególnie te dawniejsza, a ta piosenka jest supe Michael, jak zwykle piekny najlpeszy model na swiecie

Gość gejowy Gugała
ostatnie zdjęcie super