Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agus*

King MJ... przyznac sie kto sie popłakał ogladajac to...

Polecane posty

Gość nogawka77
W sumie ten cien spod kurtyny tego crissa angela przypomina mj stojacego z 2strony.ciekawe to. ze zdjeciem za kamera to moze mysla ze chcial im podpowiedziec ze to on stoi za tym wszystkim,ze to nie jest prawdziwe

Gość nogawka77
czyli jak juz nie zyl to zdjecie z karetki jest nieprawdziwe bo nic by mu juz nie robili. a poza tym on jest tam ulozony bokiem do zdjecia a okna przeciez byly tylko z tylu. ale to zgloszenie?chyba ze tez od poczatku zmontowane

Gość nogawka77
od poczatku slyszalam ta sama wersje telefonu na911.ten glos w tle tez.takze nic z nia nie zrobili.wy tam slyszycie michaela?? ale jakby ktos sfabrykowal cala rozmowe od poczatku to skad by wzial tak pasujaca odpowiedz michaela zeby wkleic?

Gość nogawka77
To mi dalas do myslenia PYT. nie kojarzylam tego glosu z michaelem.ja sie dziwilam ze ten lekarz ma taki wysoki. niby mogl byc tam ktos jeszcze..moze ta kucharka,ale po co by odpowiadala za doktora?

Gość nogawka77
A swoja droga to ciekawe to forum death hoax czy jakos tak. nie chodzi mi nawet o sam temat i czy wierze czy nie,ale spostrzegawczy ludzie tam sa,poruszaja fajne tematy,takie ciekawostki.ta smierc byla tajemnicza-to na pewno

Gość P.Y.T.
helol- no i przebudzilam się kałamarnica, dzikujęza kwiatuszka, to chyba od Ciebie dostałam nogawka- bardzo ciekawe z tymi beLIEwe - ale gdzie to widziałyscie? na memoriale?- bo jeszcze przypomne- ja srodkowej czescie nie widzialam, gdzyz miałam burze... potem na youtube troche sobie obejrzałam- ale to juz nie to- wiecie- wcale nie chce mi sie słuchac piosenek mja wykonywanych przez kogos innego raczej przemówien sluchalam wiec gdzie to beleiwe widziałyscie, powiedz mi... a ten telefon- ja przysieglabym, ze to inny, ale skoro tak mówisz- dzis w jakiejs chwili sprawdze- przeciez wtedy słuchalam z 4 razy i nie uslyszałam zadnego glosu- a przeciez nie jestem głucha gdyby Michael zyl i to wymyslil- to nie gadałby w tle... i kazdy by to zauwazył- kazdy mam na mysli chocby larry kinga- haha a ta kamera z liberial girl- czemu o niej piszecie- czy ta tez pojawila sie na memoriale??? chyba tak, ale to nic dla mnie nie znaczy... hm wiecie- Michaela wytropiliby nuemal od razu- no nie ejst jednym człowiekiem tak jka my- on musi miec zaraz obok siebie jakiegos bodygarda, lekarza, znów dostawy lekow, sprzataczy, itd- to nie ejst tak łatwo sie ukryc- a [przeciez musiałby placic a nawet gdyby zapłacil jakiejs pokojowce za milczenie, to on w tajemnicy i tak poszłaby do gazety... ja naprawde chcialąbym zeby Michael zył- i slucham dalej ale jka narazie nic mnei tu nie przekonało- najbardziej to te pamietniki- jestem ciekawa, czy on tak pisał? raczej nie wierze--- ale nawet i to nie znaczy, ze nie zmarł

Gość nogawka77
kurcze,w tej chwili pisze juz z komorki.nie moge podawac linkow. o tej kurtynie nie doczytalam tez do konca. to nie z memorialu.ta kurtyna to jakby plakat chyba do przedstawien tego magika crissa angela.w zestawieniu ze zdjeciami z lo ndynu wyglada cdn.

Gość P.Y.T.
aby unaocznic jak trudno choc na chwile ukryc Michaela znów zacytuje, moze ktos bedzie mial ochote przeczytac pisze z małych liter, bez znakow, jak leci ---rok 93 ale to oczyywiste było wykluczone, michael absolutnie nie mial zamiaru wracac do stanów zjednoczonych. tak wiec tylor zadzwoniła do swojego przyjaciela równeiz eksnalogowca eltona johna po rade. john z klei skierował ja do b. colclougha, terapeuty, kotremu zawdzieczyl uwolnienie alkoholizmu narkomianii i uzaleznienia od jedzenia. taylor zadzwoniła do colclougha i powiedziałla mu z emichael jes tw nastroju samobojczym i pilnie potrzebuje pomocy. colclough kazal jej natychmiast przywieźć go do londynu. nie weiadomo, czy michael byl rzeczywiscie narkomanem czy nie, ale w kazdym razie stwierdzenia, ze byl uzalezniony, pozwolilo mu zyskac na czasie i poddac sie kuracji z tego powodu poza geranicami usa. 12 listopada 93 w dniu kiedy wg planu mia poleciec do puerto rica, michael pokazał sie po raz ostatni na koncercie w mexico sity. taylor i fortensky siedizeli za kulisami. po spektaklu michael spotkał sie o polnocy z taylor i jej mezem, billem brayem i osobistym ochroniarzem taylor- moshe alonem w sali przyjec w podziemiach hotelu. stamtad popedzili na lotnisko, gdzie owiniety kocem michael wszedł ukradkiem na poklad wyczarterowanego przy taylor MGM grand 727.po uzupełnieniu paliwa w kanadzie i na islandii- samolot miał wyladowac w shannon w irlandii. na poklad przekazano jendak wiadomosc, ze był PRZECIEK DO PRASY, w ostatniej chwili zmieniono wiec plany i wyladowano na lotnisku luton pod londynem.\ cdn

Gość nogawka77
jakby sie obserwowalo michaela zza kurtyny od tylu.i te oczy na gorze jakby do niego nawiazuja. ten facet znal michaela.mial cos wspolnego z tymi koncertami.tam wczoraj ktos podal linki z porownaniem zdjec i artykulem o mj i ca

Gość nogawka77
na koncu memorialu pokazali ostatni kadr z liberian girl-usmiechniety michael w czerwonej koszuli siedzacy za kamera.no ale moze to nic az tak dziwnego

Gość nogawka77
Ten pamietnik czytalam,ale dla mnie to nie wiarygodne.nikt o tym nie mowi. telefon na tysiac procent jest ten sam!nikt potem nic nie dodawal.to ta sama wersja.ale srednio mi ten glos michaela przypomina.wiem ze mnie zdziwil wtedy.to mialby byc murray?

Gość P.Y.T.
O, PISZECIE z komorki czasem- i to nie ejst za drogie??? o tym magiku- nie slyszałam jeszcze, musze poszperac, a tymczasem pisz edalej cd o pierwszej nad ranem brytyjski ochroniarz steve tarling kotremu polecono ukryc michaela przed kediami wsiadł do samolotu gdzie miał spotkac sie z jacksonem a nastepnie przeprowadzic go do zcekajacego mikrobusu. gwiazdor lezal zawinety pod kocem, jego twarz zakrywał duzy czarny kapelusz. taylor i osobisty lekarz ichaela, david forecast potrzasli nim usilujac go obudzic, a maz tayor fortensky przygladał sie tej scenie. kiedy kapelusz zsunal sie na ziemie tarling doznal wstrzasu- on wygladal jak transwestyta, ktory od paru tygodni nie zmieniał makijazu- mowil tarling. najbardziej zszokowany był patrzac na czubek jego nosa- byl calkiem czarny. cała twarz była biala, poza nosem, kotry wygladał jak otwarta rana, kiedy zaczyna sie na niej robic strup. to chyba musialo go strasznie bolec. jackson, ktoremu podano silne srodki uspokajajace, z trudem podniosl sie na nogi, ale zaraz potem opadł z powrotem na siedzienie. tarling musiał wyniesc go z samolotu, a na poklad wniesiono identycznie ubrana KUKLE. kiedy brytyjska straz graniczna sprtawdzałą samolot, wszyscy byli przekonani, ze widza prawdziwego Michaela Jacksona, ktory drzemie pod kocem. wg tarlinga owa operacja w stylu plaszcza i szpady wcale sie na tym nie skonczyła. taylor ktora jechała w mikrobusie wraz z michaelem wyraznie zdenerwowała sie kiedy tarling powiedzial jej ze w ostatniej chwili plany uległy zmianie. zamiast jechac prosto do kiliniki charter nightingale, wokoł ktorej roiło sie juz od reporterów, tarling zawiozł ich do domu managera eltona johna, johna reida cdn

Gość nogawka77
za telefon daje glowe. ciekawe czy mozna gdzies posluchac jak mowi murray i porownac. jak bede miala dostep do komputera to poczytam o tej kurtynie. beLIEve. ciekawe to. gdyby jeszcze sie nie znali to uznalabym za przypadek

Gość P.Y.T.
CD kiedy znaleźli sie pod domem reida i otworzyli drzwi mikrobusu michael wypadł na zewnatrz jak trup. na szczescie złapalismy go zanim upadł na ziemie- wspomina tarling taylor zazadała, zeby zaladowac go spowrotem i zawiexc do kilinki i tak sie stalo. piec godzin po wyladowaniu grupyu jacksona w luton, prywatny odrzutowiec znowu wystartował. tym razem wg tarlinga kierował sie do szwajcarii z taylor fortenskim i kukłą jacksona na pokładzie. kiedy wyladował, wysiedli tylko fortensky i taylor tulaca do siebie maltanczyka sugar. na lotnisku san juan urzednikom amerykanskim, kotrzy czekali, zeby zatrzymac i przesluchac michaela, powiedziano, ze byc moze michael polecial do meksyku i nie wiadomo, gdzie sie zatrzymal. a w londynie, 13 listopada przed świtem, pod wejscie sluzbowe londynskiej kiliniki nightingale podjechala tyłem biała karetka. lekarze czekali juz na tajemniczego pacjenta i pospiesznie wprowadzili go do srodka. dla swiata Michael Jackson zniknął (...)

Gość nogawka77
Dla mnie internet w komorce jest bardzo praktyczny. jestem w plusie. przegladarka opera mini plus pakiet internetowy 25mb za 5zl wystarcza mi.mozna sprawdzic poczte,wiadomosci w kazdej chwili,zajrzec na kafe:p

P.Y.T. ale denata nie przewozi się w ambulansie-tego zabraniaja przepisy a M był jeszcze w szpitalu reanimowany więc i musiał żyć. Tak sie nie zachowuje ambulans z umierającym człowiekiem. Jest tyle sprzeczności że nie wierzę w Jego śmierć naturalną.np. koszulka zakrwawiona znaleziona prawie 2 miesiące po, wersje najpierw że upadl w salonie, potem że umarł w swoim pokoju a na końcu, że w łóżku lekarza,że Prince był przy jego śmierci-później że nie Dla mnie to jest łupanka i czeski film ( Albo On zyje-labo został zamordowany.A jeśli żyje-to jego dzieci doskonale o tym wiedzą-ale my pewnie nigdy sie już nie dowiemy. http://tygodnik.onet.pl/dobroch.blog.onet.pl,382334991,blog.html http://www.michaeljacksonhoaxdeath.com/ "Jest napisane, że Michael miał puls i był ciepły kiedy dr. Murray zastał go w łóżku. I dużo jest o tym, że dr. Murray nie postąpił właściwie pla pla pla.. Wspomnieli również o tym, że w grudniu 2008 r. ktoś w radiu ogłosił śmierć Michael'a z powodu przedawkowania narkotyków. Od grudnia 2008 - luty 2009, Doniesiono, że Michael cierpi na poważne infekcje skóry i miał krwawienia.. Michael czuł, że niedługo umrze. Był fotografowany na wózkach inwalidzkich i czasami nie mógł nawet chodzić. Kilka miesięcy później zapowiedział koncerty i był w dobrej formie. Jest też napisane, że Mike miał obsesję na punkcie manekinów i umieszczał je wokół swojej rezydencji. Był bardzo samotny. Istnieją doniesienia, że Michael kontaktował się z ' Gunther von Hagens ', aby jego ciało plastinated (?) po śmierci. Londyn: - Michael Jackson był dziwny, kiedy ogłaszał koncerty w O2. - Michael Jackson zmieniał fryzury często między kreconymi a prostymi włosami podczas jego występów (?). Na konferencji w O2 miał bardzo puszyste włosy, a na ostatniej próbie miał kręcone włosy, podobną fryzurę nosił 10 lat temu. - Istnieją sprzeczne raporty co do prawdziwego stanu zdrowia Michael'a. Niektórzy twierdzą, że był zdrowy a inni, że był bardzo słaby i zmęczony. - Michael kontaktował się telefonicznie z pielęgniarką w celu omówienia problemów medycznych (?) - MJ nie lubił turystyki i mówią, że pocżątkowo zgodził się tylko na 10 koncertów, lecz później wbrew jego woli miał zagrać 50 koncertów w 10 miesięcy. - Michael kilka tygodni przed śmiercią pokazał poraz pierwszy twarze dzieci. - Cherilynn Lee, twierdzi, że Michael Jackson miał błagał ją o narkotyki. Istnieje zbyt wiele sprzecznych opowieści o tym, co naprawdę wydarzyło się w dniu, kiedy "umarł" (Niektórzy twierdzą, że był niesamowity podczas prób i inni mówią, że był ospały). Dlaczego wezwano karetkę dopiero po 30 minutach? Przy tak wielu straźnikach i personelu w domu nie było nikogo, aby dokonać natychmiastowego telefonu po karetkę. Są doniesienia, że Prince mówił: "tata żartuje". Pracownik, który wezwał karetkę, był dość spokojny i dlaczego nie powiedział, że to Michael Jackson? Dr Murray twierdzi, że telefony nie działały i dlatego tak późno zadzwonili po pomoc. Każdy w Los Angeles wie, gdzie jest dom Michaela. Wszystko co trzeba zrobić to krzyczeć: 'Michael Jackson umiera!' Dziwne jest to, że osoba wzywająca karetkę znikła bez śladu i nie była przesłuchana przez policję. Osoba dzwoniąca była za spokojna. To był Michael Jackson, leżał i nie oddychał. Osoba dzwoniąca się nie przedstawiła, co jest standardową procedurą w 911. Paparazzi znaleźli się bardzo szybko w pobliżu domu. Jeśli chodzi o szczegóły co naprawdę się stało? Michael Jackson upadł? czy zasnął i się już nie obudził? Dlaczego dr. Murray dokonywał reanimacji na łóżku? Pojazd, który wiózł Michaela jechał bardzo wolno, bez syren, bez świateł. Odnotowano wiele spekulacji co do tego, czy dana osoba na 'ostatnim' zdjęciu to Michael Jackson, czy nie. Dlaczego ciało transportowano do kostnicy śmigłowcem? La Toya mówi, że kiedy MJ był w szpitalu, był jeszcze ciepły. Jackson zawsze przechowywał kilka milionów dolarów w gotówce i różne biżuterie. Nie znaleziono gotówki w domu. Zgonu nie został podpisany przez lekarza. DR. Conrad'a Murray'a, Lekarz odmówił podpisania go, podobnie jak lekarze z coroners office - dlaczego? Nie ma oficjalnych przyczyn śmierci. Potrwa to do sześciu tygodni od śmierci."

Gość P.Y.T.
czyli internet przez komorke to swietne sparawa jesli chodzi o smeirc i okolicznosci, to co dzien były inne informacje i tak: murray- najpierw podał, ze Michael miał słaby puls, czyli innymi słowy żył ale potem wg ustalen to nie byla prawda (oczywiscie tutaj czekamy na oficjalne wyniki autopsji) prawda ma byc taka, ze MichAel zmarł wczesniej- duzo wczesniej, czyli np rano potem te kobiety w houston biegna do biura murraya- po 9 i wynosza pakunki a murray dzwoni kolo południa dopiero inny wybitny lekarz- od anny nicole smith- powiedzial, ze propofol znika w organizmie ludzkim niemal natychmiast a po 2 godzinach juz jest nie do wykrycia czyli dlatego murray mogl czekac z telefonem nie podał rano Michaelowi śniadania- to jest fakt tak mówi jego kucharka- zdarzylo sie to pierwszy raz dlaczego nie podał sniadanie okolo 9.00? bo Michael juz nie zyl!! a potem w poludnie krzyk, zeby dawac pricna, niech widzi jak go reanimuje jesli nie zył- to pal licho czy na łozku pal licho, ze jedna reka... przyjezdzaja paramedycy widza starego chorego zapadnietego faceta nie poznaja, ze to MJ chca orzec zgon, jasne jest ze facet nie zyje ale Murray upiera sie, zeby go "reanimować" i zeby go wieźc do szpitala murray mial tu decydujacy gos- bo on był ranga wiekszym lekarzem, lepsze wykształcenie, czy jakos tak wiec go wieźli i reanimowali martwe cialo w szpitalu tez rodzina wrzeszczała oni reanimowali w koncu orzekili to, co normalnie powiedzieliby juz w domu pacjent nie zyje

Gość gembarowicz.
Ale to bez sensu. Reanimowali go w tej karetce za wszelką cenę chociaż widzieli że to nic nie da a jednocześnie odjeżdżali w żółwim tempie?

Gość P.Y.T.
moze był ciepły, jak na niezywego nie widzialąm takich doniesien, ja czytałam jak la toya mówila ze paris móiła, ze był zimny, taki zimny- ze dala mu polowe serduszka a połowe ona bedzie nosic serduszko zmienia sie pod wpływem ciała jej było rożowe- tatusia- niebieskie.... ale w tym momencie- nie wiem dokladnie, czy to w szpitalu czy juz w trumnie.....hm mysle, ze wtedy w szpitalu, nie pamietam ......................... ale ja juz mam dosc tych dyskusji naprawde w takim razie zmieniam front, bo chyba tak bedzie latwiej Michael zyje ciekawe co mus ie dzis sniło i co bedzie jadl na sniadanie i ciekawe kiedy zadzwoni do mamy- mama chce 3 autosi, ale cialo juz zabalsamowane, kiedy Michael jej wreszcie powie, ze zyje?? tymczasem odezwał sie nastepny pan, ktory twierdzi, ze moze byc ojcem 2 dzieci, ze bedzie robił testy (ich ojciec chrzestny), kiedy wreszcie Michael zadzwoni do tych panów i powie, zeby sie odwalili od jego dzieci? zastanawiam sie, czy jeszcze kiedykolwiek bedzie wystepowal, nie raczej nie, wiec kiedy dołaczą do niego dzieci? hm, czy tak bedzie jak z lisa marie, nie spotkała sie z ojcem, a w kazdym razie nie ma foty- paparazzi by wyweszyli to wiec elvis nie chce utrzymywac kontaktów z córka choc- moze sobie czatuja, albo przez komorke rozmawiaja, kto wie?

Gość nogawka77
Ja juz nic nie wiem. tez slyszalam,ze la toya tak mowila. jeszcze byla wersja,ze on upadl przy princie,ze maly myslal,ze ojciec sie wyglupia

Mnie też bardzo interesuje co się zdarzyło pomiędzy jesienią 2008, a marcem 2009. Na zdjęciach i materiałach z jesieni widzimy zupełnie innego Michael, różnego od tego który pojawił się na konferencji w o2. Dla mnie wyglądał na jakiegoś bardzo chorego.... musiało to być coś innego jednak niż choroba,coś co tak zmieniło człowieka przez pół roku. Bo właśnie to może dać odpowiedź na pytanie dlaczego w ogóle dał się wkręcić w tę trasę.Poza tym czytałam,że właściciel Colony Capital (firma, która jest współwłaścicielem Neverland) zaraz po tym, jak stał się współwłaścicielem NVRLND, ogłoszono koncerty MJ. Bo ten właściciel, Tom Barrack, zaplanował THIS IS IT wraz z Philipem Anschutzem, właścicielem AEG Live... tak więc, o co tu chodzi -dlaczego osoba, która stała się współwłaścicielem Neverland... jest pomysłodawcą koncertów? I dlaczego właścicliel AEG Live, zajmujący się koncertami, podsunął mu od razu lekarza?

Gość narCOMAnka
Paris dała mu to serduszko podzcas ostatniego pożegnania rodziny z Michaelem... tak czytałam ;/ Była też wersja, że Jackson bawił się z starszym synem po czym niespodziewanie upadł, wówczas Prince myślał, że tata udaje :(

Gość nogawka77
na pudlu pisza,ze rodzina chce kolejnej sekcji a cialo michaela zostalo juz zbalsamowane:O co do tej zakrwawionej bluzki,to jest juz totalnie bez sensu.po co ktos by to powiesil w szafie?

Gość nogawka77
To jest jakis jeden wielki bezsens. te dziwne doniesienia.czy to prawda. a na murraya nie maja do tej pory zadnych dowodow?nie jest pewne,ze podal mu ten propofol?

Gość nogawka77
W ogole to 23.06 to byla normalna proba czy juz ta generalna?bo ja slyszalam,ze 24 byla ostateczna. i dzien pozniej on umiera?gdy juz panowie z aeg maja juz nagrany kompletny material?

"Joe Jackson nie ukrywa, że nie podoba mu się to, że w ostatnich dniach życia syna został od niego odseparowany. - Larry, nie mogłem się nawet do niego dostać. Robiłem, co mogłem, ale bez skutku, ponieważ on był odgrodzony przez ochronę i inne rzeczy tego typu. Nie mogłem do niego dotrzeć – powiedział. Ojciec zmarłego piosenkarza powtórzył też swoje podejrzenia związane ze śmiercią Michaela. - Jeśli był tam lekarz, który nie mógł go uratować i ten doktor ucieka… Musieli szukać go przez trzy dni, zanim się w końcu znalazł. Więc jak myślisz, co mogło się tam stać? Dla mnie nie jest to czysta gra. Doktor Conrad Murray, który był zatrudniony do opieki nad piosenkarzem, był z Michaelem Jacksonem, kiedy gwiazdor zmarł 25 czerwca. Początkowo media podawały, że lekarz zniknął po tym, jak podjął nieudaną próbę reanimowania Jacksona. Jego prawnik zaprzeczył jednak informacjom, że lekarz kiedykolwiek się ukrywał." Podrzucili Michaelowi tego lekarza,zeby z nim mieszkal ,zeby zawsze mu wypisywal bez ograniczenia recepty i podawalfaszerował,wszczykiwal leki i drugi.Wiedzieli,że jest uzalezniony i maja go w garsci-mogli nim manipulowac.To tak jak narkomanowi podrzucic do domu handlarza narkotykow.Wykonczyli go.Ludzie ktorymi otaczal sie MJ w ostatnim czasie doskonale wiedzieli co robia.Znali jego slabe punkty,wiedzieli co go może zabić!!

I kto zaproponował MJ te koncerty w O2 Arenie najpierw było ich 10 pózniej skoczyło na 50 - to MJ nie chciał się na tyle zgodzić Czemu nie Europa , Azja , Ameryka - dlaczego akurat MJ miał mieć te 50 koncertów tylko w Londynie? Przecież mógł też wystąpić w innych państwach wszędzie gdzie by chciał to móglby wystąpić a jego bilety rozeszły by się pięknie. Firma AEG była odpowiedzialna za jego koncerty w Londynie - za 50 koncertów jak to było w wywiadzie z jego ojcem .że MJ pod koniec życia nie miał własnego zdania był kontrolowany rzekomo przez firmę AEG MJ na próbach był ubrany elegancko gdzie nigdy mu się tak nie zdarzało -to też dziwne. Zaczęto dokładnie filmować jego poczynania na próbach żeby mieć potem fajny materiał Firma AEG może stwierdziła że lepiej będzie dla nich jak MJ nie wystąpi na koncertach - Powód - większa kasa będzie za materiały wyemitowane pośmiertnie z jego prób z koncertów niż za same koncerty Wtedy by nie potrzebowali do tego żadnych wspólników a cała kasa poszła by tylko do nich - a co rodzina MJ Jeżeli rodzina MJ by się coś wrąciła do tej kasy za te nagrania z prób M to firma AEG wymawiała by się tym że ma wielkie straty z powodu nie odbytych koncertów a po drugie rodzina nie ma praw do materiałow archiwalnych - jeżeli ktoś to nagrywa (materiał jest własnością firmy AEG) Ale zapewne ubezpieczenie jest tak skonstruowane że zapewne AEG nie będzie stratna za koncerty dodatkowo wpadnie im niewobrażalna kasa za te nagrania z którymi nie będą musieli się z nikim dzielić