Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agus*

King MJ... przyznac sie kto sie popłakał ogladajac to...

Polecane posty

Gość fankaRamazzottiego
Powiem wam, że bijecie tu wszystko. A liberian girl to juz chyba przeszła sama siebie dziś.... Wiecie co - ja w międzyczasie przerzuciłam się na Erosa Ramazzottiego. W sumie też miał trudne dzieciństwo, a jednak widać , ze był z Rzymu a nie z jakiegoś GARY i tak dalej... uznałam że zostawię w spokoju Michaela Jacksona. Nie wiem czemu... tak jakoś... Trzymajcie się...

Gość P.Y.T.
A SŁUCHAJCIE W TYM NIE mieckim linku jaka muzyka rodem z filmów grozy, az sie przestraszyłam... tam jakis niemiecki biograf przepowiadał chyba koniec Michaela, tak? tez miałam dawno niemiecki, domyslam sie raczej, o czym mówi....brrrrr straszne tak, nie byl najlpeszej formie wtedy... SŁUCHAJCIE, JESLI TYLE OSOB TWIERDZI, ZE BRAŁ LEKI, CZY NARKOTYKI, TO ZNACZY ZE BRAŁ, TYM BARDZiej w kontekscie tej smierci przepraszam za caps- znów bez powodu właczył sie sam czasem byl w lepszej formie, czasem w gorszej lecz faktem jest, ze zmarł z przedawkowania.. chociaz tez nic nie wiedzialam na bierzaco...nie pomyslalabym nigdy, ze tak sie dzieje na przyklad popatrzmy na naszego malenczuka on to wyglada na zacpanego, prawda? wspomniałyscie gdzies o Ciechowskim...pamietam z nim program sto pytan do- bardzo dawno temu wspomnial Mihcaela, było chyba nawet jakies pytanie o niego a Ciechowski tez ma urodziny 29.09 z tego, co pamietam...lub w poblizu, bo zawsze jak nasuchiwałam o urodzinach Michaela, to o Ciechowskim tez była mowa

liberian dlaczego przeszłas sama siebie i jak to zrobiłas? ten materiał o idolu jest zmontowany poprostu to jego jakis wystep plus jakis spiewajacy michael i tyle moje zdanie

Gość fankaRamazzottiego
Muszę wam powiedzieć że jestem nową fanką EROSA. W sumie od wczoraj jestem jego fanką jak się dowiedziałam, że jest z Rzymu i miał BARDZO SMUTNE DZIECIŃSTWO. Dlatego jest smutny, ma dziwne teledyski - cos ala UFO, spodziewałabym sie tam szumu morza czy motoyckli a tu jakieś UFO go szuka. No ale nic. Jednak był z Rzymu i jakoś normalnie sie zachowuje. Jedynakiem jest z tego co zrozumiałam. Nie wiem. A ten Dżekson to nie dość, że świr to jeszcze nie do pobicia świr!!! A wy? Wy się nie widzicie tu wcale. Wybieram Włocha. Jeszcze nie mam co prawda żadnej jego płyty, ale kiedyś sobie kupię. Zreszta... i tak nie umiem po włosku. PS. Jedyne co mu moge zarzucić to że nie farbuje włosów. No to powinien być albo łysy albo nie wiem... przefarbować się. A on jest siwy. To mi się w nim nie podoba. Powinien być wiecznie młody itp. No widać Majkel Dżekson i jego klony nie są do pobicia. Ale za to wybór Rzym a Gary to wybieram Rzym.

Gość XSCAPE SCREAM PRIVACE
ABRAJA - tak:) nie mialo byc kto to jest tylko SKĄD TO JEST :D piosenka skad jest ? a co do tego czy brał leki to napewno brał i mu sie nie dziwie, ja juz bym sie dawno pewnie zaćpała na jego miejscu :(

Gość P.Y.T.
XSCAPE- hehebłagam- na tym linku to Michael oczywsicie, w tym czerwonym, speiwał dla Sammego Davisa juniora ale ktos zmontował totak, zeby było widac, ze MJ wystepuje na przesluchaniu do idola, oczywsicie MJ nie był na przesłuchaniach do idolaaaaaaa :D

Gość fankaRamazzottiego
przyszłam wam powiedzieć, że wy igracie z ogniem. Wam sie on śni i to jest straszne. I zawsze są objęcia i zdjęcia. Przecież to jest DEMON który was wciąga. Wy jesteście PSYCHOFANKI - tak sie mówi na takie osoby. PSYCHOFANI. Wy się skonsultujcie z psychiatrą. :( Ramazotti nie jest lepszy ale przynajmniej żyje a was DEMON wciąga. :( Wy jesteście CHORE NA GŁOWĘ :(

Gość fankaRamazzottiego
A tak ogólnie to mają dużo wspólnego - Dżekson i Ramazotti. Razem se skrzeczą jak dwie żaby. Choć Dżekson śpiewał jako mały smutny chłopczyk. I tylko czemu się wszyscy z niego śmiali. Jedynak egoista to jeszcze, ale w 9 osobowej rodzinie taki egoista to jest fenomen na skalę światową. I w istocie tego THRILLERA nie pobije nikt :(

hehehe P Y T juZ wyjasniłam o co mi chodzi :classic_cool:

Gość fankaRamazzottiego
Wy jesteście psycholki. Żeby jeszcze był z jakiegos miasta większego. Z takiej pipdówki. :(

Gość fankaRamazzottiego
Chodzi mi o to,że zarówno jedynactwo jak i duże miasta sprzyjają egozimowi, ale małe miasteczka i 9 osób to się powinno być ANTY_MAJKELEM. Kimś wręcz odwrotnym. Jeśli jeszcze rodzinę masz wesołą w gruncie rzeczy. A kim on był? Wieczna depresja. Czemu?

Gość liberian-girl
Freedy Krueger powrocil :( a wraz z nim nasz najgorszy koszmar!Ignor ode mne rowniez!

Gość iglak z lasu
nie wiem co mam myśleć... Jeśli podrabia, to rzeczywiście perfekcyjnie no nie wiem czy na jego miejscu (zakładając,że upozorowałby to wszystko) ogłaszałabym takie rzeczy na jakiejś bardzo znanej stronie. nie byłoby to bezpieczne. może chciał dać znać garstce fanów... Ten właściciel myspace wygląda na naprawdę zakręconego na punkcie MJ..

Gość fankaRamazzottiego
a ja mam naebane w głowie i dlatego wymyslam takie bzdury bo w dziecinstwie mama mnie bila pogrzebaczem po glowie

Gość fankaRamazzottiego
Ty jesteś OPĘTANA przez demona Majkela liberian girl. A ponieważ był sobie dobry to może być tylko BARDZO DOBRY. Ale igrasz sobie z ogniem. Jak dla mnie. Niemniej rób sobie co chcesz. Ty też masz ignora ode mnie. Z psychofanami się nie rozmawia. Teraz już wiesz przynajmniej czemu nie będziesz nawet wiedzieć kiedy pochowają twojego idiola - bo jesteś tak samo rąbnięta jak on i tyle.

Gość fankaRamazzottiego
i nalezy mnie otruc gazem bo moje zycie jest bezsensowne i co milo ci ze piszesz takie bzdety trolówo?

Gość liberian-girl
XSCAPE SCREAM PRIVACE masz racje - sweet child :) A ten drugi link juz widzialm kiedys tez swietny :)

Gość fankaRamazzottiego
Nie podszywaj się pode mnie tępaku. Ja tylko wzywam wszystkich fanów Majkela do ...czujności. Bo on jest demonem już. Przecież on opętuje ludzi. Tak samo jak każdy inny wieśniak , który podobnie skończył i się śni po nocach jako anioł. Dlatego tu piszę. On powinien być modelem może czy fotomodelem - takie rzeczy. Śpiewać - za dużo powiedziane.

JESTEM PEWNA ZE OMER TO JEGO SYN - mają te same oczy i bardzo jest podobny:D

Gość narCOMAnka
to nie jest Blanket :)

ja tez mysle ze t jego dziecko...tylko jak sie to ma w kontekscie do jego gejowstwa i bezpłdnosci he he

Gość fankaRamazzottiego
To nie ma nic do rzeczy. On dostał depresji z egoizmu swojego i pogardy dla rodziny. Boże jaki to był świr. Lepiej uważajcie. Ostrożnie postępujcie bo może się na was zemścić i po takim śnie jak go odrzucicie to możecie miec koszmary albo paraliż senny. :( Czego wam nie życzę, ale tak to jest jak sie igra z ogniem. :( Trzeba być krytycznym - to był satanista i tyle. A jego piosenki... no jak wykona je kto inne. Te POWOLNE. Bo te szybkie to nie wiem -BAD itp. BEAT IT - jedna agresja nie wiadomo czemu. A przecież jako dziecko spiwał inaczej. ŚPIEWAŁ.

Gość fankaRamazzottiego
Ramazzotti przynajmniej ma NORMALNE dziecko z małżeństwa z modelką. A co ma Majkel? Ale to jeszcze by uszło - najgorsze to jego wybielenie. Dalej już powinien zostać zapomniany. A nie jest. To makabryczne (jak dla mnie).