Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agus*

King MJ... przyznac sie kto sie popłakał ogladajac to...

Polecane posty

Gość kuku ruku30
Media nie dzialaja tak jak powinny,nie sa rzetelne. jak widac mozna je nabrac.i mysle,ze on to zapowiadal na konferencji- the final curtain call. i dawal nam duzo wskazowek przez ten czas,ze to gra.autor tego projektu z98 tez zostawial wskazowki.

Gość kuku ruku30
pewnie chcial sie odgryzc na mediach,ktore sie pastwily nad nim ostatnimi laty.za duzo rzeczy tu podobnych. this is the final curtain call,ok? widzicie jego twarz gdy to mowi?on sie boi to powiedziec,wie ze to nie w porzadku wobec nas

Gość kuku ruku30
W polaczeniu z tym dziwnym nagraniem z pogrzebu to sie uklada w logiczna calosc.po samym artykule pomyslalabym-zbieg okolicznosci,ale ludzie-to juz widac na tym etapie ewidentnie, ze to jest sztuczne.on to zapowiadal,ostrzegal,slowaMurraya pewnie tez jego

Gość kuku ruku30
na konferencji O2, kiedy zaczyna mowic w kolko-THIS IS IT, this is realy it, this is the FINAL CURTAIN call. wsluchajcie sie. on ma treme jak cholera. ale widocznie musial to zrobic za te PAINS.ale ostrzegal nas

Ale jakie znaczenie miały te słowa??? "THIS IS IT, this is realy it, this is the FINAL CURTAIN call" chyba musiały mieć jakiś sens w owym przemówieniu, hmm? Tak bez sensu nie użyłby zwrotu "FINAL CURTAIN" ;/

Gość kuku ruku30
This is it, this is the final curtain call,ok? Jakby nie chcial tego powiedziec,zastanawial sie. i jeszcze to pytajace OK na koncu. to jest chyba przekret stulecia.tak mysle,ze to tez dla mediow.

🖐️ myślałam że pogrzeb będzie pożegnaniem spekulacji...ale wywołał kolejna lawinę domysłów, cóż...te filmiki z pogrzebu nie wyglądają normalnie...Janet wygląda jak by grała, a nie szła na pogrzeb, moje pierwsze skojarzenie, gdy była pokazana jak wchodzi....ona gra

Gość kuku ruku30
bo on wprost powiedzial zeFC to jestTO,tylko nikt sie nie dopatrywal w tym glebszego znaczenia.FINAL CURTAIN to nazwa tego cmentarza,tej calej akcji. tam bylo setki artystow w to zamieszanych,ktorzy uzyczyli swoich nazwisk do tego.strona FC nadal istnieje

kuku ruku, no racja, można to i tak tłumaczyć... to jest to, wezwanie na final curtain hehe

wczoraj sobie rozkminiałam i tak sobie pomyślalam, gdy zmarł James Brown, idol MJ'a ponoć z przedawkowania leków, Mike był na pogrzebie, widział co się działo wokół śmierci Browna....kto wie, może wtedy pomyślał sobie...szkoda że JB nie widzi tego wszystkiego...ciekawe jak to wszystko będzie wyglądało jak ja umrę, co wtedy świat będzie robił, jak to przyjmie...fajnie by było zobaczyć to wszystko.... i kto wie? może właśnie to jest to....

Gość kuku ruku30
Tym bardziej, ze ostatnio swiat jakby o nim zapomnial. myslicie,ze on nie wpadlby na tak szalony pomysl? on jest bardziej cwany i inteligentny niz wiekszosc mysli.super promocja. koroner i reszta w tym siedza.tylko,ze to ma sens tylko tak na kilka m-cy

"when I say this is it i realy mean this is it, because...." eh..ciekawe dlaczego...i dlaczego skończył na because i się roześmiał... o ile to był on...mam wątpliwości, zwłaszcza jak pokazują go jak wchodzi...to nie chód i zachowanie Mike'a

Ja już się pogodziłam, że Jackson nie żyje a Wy tu mnie nakręcacie :D I co macie nadzieje, że wystąpi w październiku?? xD

to wszystko jest zbyt szalone by mogło być prawdą.... ma być hologram MJ na koncercie? a jeśli to wystąpi on, żywy? czy to możliwe by ktoś był tak szalony?? chyba my jesteśmy szaleni że takie myśli chodzą nam po głowach...

Gość kuku ruku30
W kazdym razie licze sie z tym,ze moze byc niespodzianka w halloween. rodzina mowila juz kiedy to dvd z pogrzebu bedzie?:p albo w swieta. Ostatnio jego przyjaciele lubuja sie w opowiadaniu jak to lubil zarty,m.in. LueFerringo,czy jak mu tam bylo

o tym hologramie też słyszałam, ale to chyba będzie widac, nie?? xD ej może sie zawiniemy na ten koncert :D:D bedziemy swiadkami wielkiego powrotu :D

Gość kuku ruku30
hologram wlasnie moze byc az za bardzo realny... Pozyjemy zobaczymy. mnie ten tekst zszokowal i od rana o tym mysle

na hoax death ktoś się zastanawia, czemu akurat w wiedniu ma być jego rodzina, dzieci na koncercie, skoro na całym świecie odbywają się imprezy poświęcone jego pamięci....a akurat do Wiednia wszyscy jadą...

Gość kuku ruku30
Moze byc realny,ale to jeszcze nie bedzie to wg mnie. to dostrzega tylko wtajemniczeni, taki znak,najwiekszy z dotychczasowych. film this is it jeszcze przed nami.po nim dopiero moze cos bedzie,jesli ma byc

Gość kuku ruku30
zaplatalam troche. chodzi mi o to,ze jesli zyje i cos szykuje,to w wiedniu wystapi osobiscie,ale postronni odbiora to jako hologram a jeszcze sie nie ujawni.zakladajac,ze to prawda

Gość kuku ruku30
Tez jestem ciekawa czemu akurat wieden.czy to bedzie transmitowane? gdzies slyszalam takie 2,moze glupie rzeczy-ze mamy obserwowac uwaznie jermaina w wiedniu i casanove w this is it,bo ponoc sie pojawi

ale zobaczcie jak to wszystko nakręca wszystkich na te koncerty, filmy itd....ile kasy na tym zarobią? ilu ludzi będzie wnikliwie obserwować, doszukiwać się znaków, że MJ żyje... gdyby wszystko było ok, byłoby wiadomo jasno i wyraźnie że nie żyje to myślę, że ludzie nie napalili by się tak bardzo na to wszystko....

Gość kuku ruku30
o kurde, nie slyszalam o tym poparzonym chlopcu. przykre

Gość kauściany głąb 69
on zawsze chciał nakręcić film;) "THIS IS IT my peeps. Dedicated to all the believers. MJ, Singing and Dancing on the Big Screen! All for you, the fans! October 09! Peace" 5:05 AM Aug 12th from web "Everybody be glad because the sun is shining just for us! Everybody wake up into the morning into happiness! Can't you feel a brand new day! 2:33 PM Aug 26th from web (cytat z Michael Jackson "A Brend New Me")" "Smee: Captain, the ice is melting, the sun is out and the flowers are all in bloom Captain Hook: He's back" 5:25 AM Sep 1st from web (cytat z Piotrusia Pana) "Love you man in the mirror, make that CHANGE" http://farm3.static.flickr.com/2674/3704700642_31a9f317f4.jpg fajne lusterko w tle:P ........... ulalaaaaa Gotham Chopra skasował swoje konto na twiterze, ale 10 lipca napisał coś bardzo ciekawego: "Had the most fascinating dinner last night with that guy that runs the world from behind the curtain."

Gość dorota--------
kapusciany głąb-dobre :D aj,ten Jackson :P

Gość dorota----------
Dziewczyny,ale zrobiłyscie mi nadzieje,ja tez powoli godzilam sie z tym,że MJ nie żyje