Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agus*

King MJ... przyznac sie kto sie popłakał ogladajac to...

Polecane posty

Gość King-size
to ta "daremna" jeszcze się tu udziela?:O ja nie widziałam jeszcze filmu. też zastanawia mnie kilka rzeczy związanych z nagrywaniem tych prób

Gość Nie wiem nie wiem
To wszystko jest tak nieprawdopodobne ze po dluzzszej chwili jak czlowiek pomysli posklada odpowiednie elemanty w calosc wychodzi wszystko, wszystko staje sie jasne i takie oczywiste!! Te wszystkie fanki które tak martwily sie o niego , jezdzily za nim , wiedzialy co porabia , po premierze puszczaja foty ze cmentarza rzekomego grobu MJ ....opamietajcie sie ludzie to wszystko jest wyrezysrowane!!Dzien po dniu kazdy wie co ma robic , mowic i gdzie byc! Pozatym wszystko jest tak zorganizowane ze strony prawnej ze gdy MJ powroci nie bedzie oskarzony o zadne mistyfikacje i nic a nic mu nie zrobia!!Stad te zawile sytuacje z imieniem , testamentem i ogolnie wszystko jest tak zorganizowane ze Michael teraz spi spokojnie.Wiem ze czytajac to co pisze Ci bardziej zdystansowani i realisci pukaja sie w glowe i smieja szyderczo z mojej rzekomej "glupoty" ale zapaietajcie jedno zobaczymy kto bedzie sie smial ostatni:) Przewidziano rowniez to ze ludzie zaczna drazyc....poprostu zachowanie ludzi w tej chwili jest takie jak przewidzieli:)Zauwazcie nie ma pytan bez odpowiedzi jedna wielka machina-LaToya udzielajaca sie ze rozmawia ze zmarlym bratem(dlaczego tego nie mowi Janet lub ktos inny?) bo LaToya jest znana z takich dziwactw i nikt nie zapomnial jak wypowiadala sie o Michaelu gdy go oskarzyli o pedofilie- czyli to co ona teraz wyprawia nikogo nie dziwi a wrecz przeciwnie dziwne by bylo gdyby nic nie mowila, nie zabiegala o zainteresowanie:)A gdyby to robila Janet ludzie zaczeli by w to wierzyc!:) Debbie Rowe ktora przez momencik walczy o dzieci a zaraz cieszy sie ze beda z babka i ma nadzieje ze beda szczesliwe!!:)Inna na jej miejscu walczyla by jak lwica...kiedys brala udzial w przedstawieniu pt szczesliwe malzenstwo Panstwa Jackosnow to dlaczego teraz miala by nie pomoc? Film TII- ile razy mozna Wam uswiadamiac ze nagrania z prob nie wygladaja tak perfekcyjnie!!Zobaczcie sobie nagrania z innych prob Michaela ale takich prawdziwych prob....Widac go slabo , nie ma efektow , nie ma tego wszystkiego co jest TII!!!Przeslania , dialogi film oglada sie tak jakby by wyrezyserowany co do sekundy!!!Piszecie ze malo Michaela , oczywiscie ze malo bo to dopiwro poczatek i niedosyt musi pozostac....mala zapowiedz tego co bedzie! Blanket pytajacy opiekunke kiedy tata wroci z wakacji obiecal ze szybko!!!

Gość Nie wiem nie wiem
Wystarczy poczytac , zainstresowac sie i pokorespondowac z ludzmi.....

ja tez jestem ciekawa skad czerpesz te widomosci co do pytań lisy i Blankieta?pdaj jakis link

Gość Nie wiem nie wiem
Sa nagrania z pogrzebu gdzie Blanket pyta sie NON STOP babci kiedy tata wroci z Wakacji!!!

Będe drążyła temat konkrety poprosze ja tez moge tak napisac ze czytałam ze Blankiet jutro ma spotkanie z tata...wiesz my tu czekamy na konkrety b na tym sie ludzie opieraja

Gość oliwkowa dama
Ja wyczytalam kiedys na jakiejs amerykanskiej stronce ze jakis slynny amerykanski psycholog dziececy tlumaczyl ze dziecko w wieku 7 lat doskonale wie co to smierc i pytania Blanketa o powrot ojca z wakacji byl prpstym pytaniem i wlasnie dotyczylo ono konkretnie wyjazdu ojca na wkacje.Obrocono potem kota ogonem i stwierdzono ze powiedziano Blanketowi ze ojciec jest na wakacjach.

Gość Nie wiem nie wiem
Polecatm Twittera Kennego Ortegi...sledzcie go uwaznie!!

Gość Nie wiem nie wiem
Wiec moje drogie co z aktem zgonu?Na chwile obecna MJ nie ma prawnego aktu zgonu. Przypomnijcie sobie niebiseki napis "zyje i bede zyl wiecznie" Na pogrzebie byla spiewana piosenka "Powrót Króla Popu" Dlaczego w chwili gdy przywieziono Michaela do szpiotala zaden pracownik nie mogl tam wejsc? Lisa Presley napisala na swoim blogu - wiedzialam o jego checi do ucieczki- tylko potem to wykasowala Pozatym poszukacje info o pewnym hakerze ktory sie wlamal do akt i jak szybko go uciszali i zainterweniowali

Gość Nie wiem nie wiem
Dla wyjasnienia - tego starca szukali potem , chcieli poznac jego tozsamosc i co rozplynal sie a przeciez siedzial w 2 rzedzie!!Wiec musial byc bliska osoba!I jaki starzec ma takie dlonie?Wybaczcie ale za madra jestem aby wierzyc w smierc Michaela Jacksona.

Gość King-size
podaj mi proszę adres tego forum, na którym pisał Did I Scare you... sprawa z hakerem? kojarzę dwie, ale to nie były raczej wiarygodne historie hmm ten napis podczas memoriału mógł być tylko przenośnią. Bardziej czepiałabym się zmian w Will you be there. Myślałam, że może This is it mi to rozjaśni, ale tej piosenki nie ma w tym filmie, możliwe jeszcze, że ją ćwiczył, zmienił z jakiegoś powodu słowo "pain" na "pains" a oni to wykorzystali podczas memoriału... sama nie wiem. to co najbardziej zwróciło moją uwagę to jakieś "triki" podczas pogrzebu.

Gość King-size
a ja się czuję głupia wobec tego wszystkiego... Rzeczywiście ktoś może tym wszystkim sterować, wprowadzać zamieszanie dla większego zainteresowania Michaelem, dla lepszej sprzedaży etc, ale jest kilka dziwnych rzeczy, które raczej nie zależały od jakichś cwanych ludzi z otoczenia Michaela. Ortedze nie ufam. Czytam na bieżąco to co pisze na twitterze. Wydaje mi się nieszczery i że troszkę specjalnie prowokuje niektórymi wpisami... a słyszałyście o książce "Mysterious death of Michael Jackson", którą zaczęto srzedawać na amazonie.com już 24 czerwca?

Nie wiem nie wiem sprzedałabym duszę diabłu, żeby to co piszesz i jednocześnie to, w co chcę wierzyć było prawdą i sprawdziło się!!!

Gość Koralina guzik
Jutro 31.10 czyli w stanach slynne Halloween- wyobrazcie sobie jaka impreza bylaby u Michaela...on tak lubil duchy , strachy i te klimaty:))))W niedziele swieto wszystkich zmarlych ludzi zapale swieczke dla Michaela ale mam nadzieje ze to bedzie tylko swieczka ku pamieci artysty ktory ...nadal zyje:))

Gość kasia1212
Byłam dzisiaj w kinie. Film bardzo mi się podobał. Nie mogłam zosatć do konca bo wszyscy juz wychodzili bo tak im sie spieszylo a ja zostałam sama i chcialam obejrzec do konca ale ta z obsługi myslalam ze mnie zezre wzrokiem wiec wyszlam. Móhłby mi ktos powiedziec co bylo jeszcze po napisach?

Gość King-size
wiecie, ja też wiele bym dała... tylko... niby z jakiego to powodu miałoby być??? dla mnie żaden nie jest wystarczająco usprawiedliwiający:O nie znałam Michaela osobiście, niewiniątkiem na pewno nie był, nikt nie jest, ale to byłoby czyste chamstwo z jego strony. co z tymi, którzy po nim płaczą nie drążąc tego tematu? Tym, którzy doszukują się czegoś więcej jest łatwiej, oni mają nadzieję (większość przesadza...) media pożarłyby go na dzień dobry. nie wiem już co o tym myśleć...

może i chamstwo ale czy jakis fan mu nie wybaczy? tylko szkoda tych co sbie zycie odebrali

Gość King-size
po napisach jest jeszcze ta scena http://www.youtube.com/watch?v=8uY_9y79I8M trochę zła jakość, ale ktoś spisał co on tam mówi: LET ME BREATH IN MY OWN TIME AND THEN I WILL COME BACK IN I HAVE TO BUTTON MY SHIRT MY JACKET MOVE AROUND A LITTLE BIT AND PLAY WITH THEM FOR A LITTLE WHILE SNAP MY FINGERS THEN BAM

Gość Nie wiem nie wiem
I tak jak abraja pisze ktory z fanow mu nie wybaczy?Nie znajdziemy takiego bo wszyscy oszaleja z radosci ze on jednak zyje!!Ci co sobie odebrali zycie to zdaniem fanow ze swiata nie byli prawdziwymi fanami bo prawdziwy fan MJ wierzy ze on bedzie zyl wiecznie! i cos w tym jest..cos w tym jest:)

Gość Nie wiem nie wiem
Pozatym nie chcr tu siac zametu i pisac , przekonywac bo i po co?Jestem juz ponad tym i teraz nie myslimy i nie dowodzimy ze ON JEDNAK ZYJE - to jest dla nas jasne i to juz wiemy teraz drazymy o co dokladnie chodzi i kiedy i czy w ogole nastpi wielki powrot.Mysle ze to zalezy od wielu czynnikow i spraw , zdarzen ktore maja miejsce w chwili obecnej.Pamietajcie ze nic nie dzieje sie bez powodu i zawsze jest ukryte drugie dno. Niedlugo okaze sie kto tak naprawde jest przyjaciele MJ a kto zeruje na nim za zycia i smierci.Sadze rowniez ze drugiego tak genialnego czlowieka, organiztora , stratega jakim jest/ byl Michael Jackon nie ma i nie nie bedzie.

jak sie juz okaze to wszyscy ale to absolutnie wszyscy beda twierdzic ze wiedzieli od samego poczatku he he

Gość Nie wiem nie wiem
abraja zgadza sie - tak bedze..i mysle ze beda do te osoby które teraz najwiecej krzycza ze ludzie mojego pokroju sa debilami i maja NASRANE we łbach itp:) Pozatym jescze jedna sprawa Prince rzekomo widzial jak Michael umieral , lekarz kazal mu pozstac i patrzec aby miec swiadka.Prince powiedzial ze MYSLAL ZE TATO UDAJE bo nie raz nabieral ich tak ze nie zyje a potem robil wielkie BOOOO...i myslal ze i tym razem ojciec sie z nimi bawi..ale halo w tej samej chwili Paris i blanket modla sie pod pokojem?Gdzie potem wersja zostala zupelnie zmieniona i dzieci tych mlodszych mialo w ogole w poblizu nie byc. Pozatym niezapominajmy ze Michael mial obsesje na punkcie smierci.