Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agus*

King MJ... przyznac sie kto sie popłakał ogladajac to...

Polecane posty

Gość If you dont love me
Gość If you dont love me
Dr. Conrad Murray -- Propofol Still An Option :O Posted Nov 24th 2009 1:28PM by TMZ Staff Dr. Conrad Murray has absolutely no restrictions on his ability to administer Propofol -- the drug that killed Michael Jackson. We did some checking ... Dr. Murray still has full privileges to practice and operate at Doctors Hospital Tidwell in Houston. We're told Propofol is available for Murray's use. As for ordering the drug ... no problemo. Dr. Murray can, if he chooses, get bottles of Propofol without special limitations. As we previously reported, Dr. Murray -- who is seeing patients again -- is being investigated by the DEA and the LAPD in connection with Michael Jackson's death. The Texas Medical Board is also taking a look at the good doc.

Nie będę dłużej milczeć. Spekulujecie na temat czy Michael umarł. Umarł jako człowiek, jako artysta będzie żył wiecznie.. Przytoczę teraz te "dowody" ze strony którą podała Janet. 1) Niedawno w internecie został ujawniony prywatny pamiętnik Michaela Jacksona, w którym jest napisane: "Muszę odpocząć od tego gwaru, będę miał "zawał serca" i potem wrócę w święta, albo może lepiej w nowy rok i będzie prawdziwy Thriller" - Taki pamiętnik mogę napisać nawet ja a potem wszystkim wmówić, że to prawdziwy pamiętnik MJ! 3)jego akt zgonu nie był podpisany przez żadnego lekarza.Obecnie Michael Jackson nie ma prawnego zgonu (ma jeden wydany i przekazany do wiadomości publicznej, ale nie jest podpisany przez lekarza lub koronera).(http://www.michaeljacksonhoaxdeath.com/) - po co mediom pokazywać akt zgonu? To trochę nie na miejscu. Możliwe, że to podpucha ;) 4)jego część koncertów została przeniesiona na marzec 2010 roku! - 50-letni mężczyzna już nie ma tyle wigoru żeby dawać koncertu kilka razy w tygodniu. 50 koncertow załóżmy 3 w tygodniu? Sorry, że to napiszę, ale Michael nie miał by czasu żeby nawet pierdnąć :O 5)Prawdziwi przyjaciele nie byli na pogrzebie króla- tacy jak Diana Ross, Liz Taylor, Macaulay Culkin, Quincy Jones, itp. - To to już w ogole mydlenie oczu. Obejrzyjcie sobie dokładnie pożegnanie z września i zobaczycie kto jest! 6)Kenny Ortega mówił do gazety w dzień pogrzebu:"Byłem tutaj z Michaelem tydzień temu", a on tymczasem umarł 2 tygodnie temu - jak Kenny Ortega byłby kochankiem MJ też byście uwierzyli? Tak właśnie zdobywa się rozgłos :o 7) Link - to jest wezwanie przez lekarza Jacksona karetkę, w tel słycha głos. kogo ? Michaela! A każdy fan chyba rozpozna jego głos. - oczywiście, że rozpozna. Opamiętajcie się .. 8)Link - to jest samolot który transportuje "ciało" Michaela. Zobaczcie, że za tym facetem co wystaje w samolocie coś się podnosi. Prawdopodobnie z tego wózka podnosi się Michael! Link to jest ten wózek, który później zostanie włożony do samolotu, z którego później podniesie się prawdopodobnie Michael. - Dzwi helikopter były otwarte, wiał wiatr! 10) Tylko Paris płakała, a jego rodzice byli spokojni. Czy tak zachowują się rodzice po stracie dziecka?! - Pierwszy szok minął. Nie będą przecież całe życie płakać, że MJ odszedł. Taka jest kolej rzeczy. Każdy kiedyś umrze, a poza tym memoriał odbył się dwa tygodnie po śmierci. Gdyby wszyscy płakali to by mówili, że to pewnie pod publiczkę .. :O 11) Blanket na pogrzebie cały czas pytał czy tata wyjechał na wakacje - kto to powiedział? Kto dał taką informacje mediom? 13)a na pogrzebie na ekranie, niebieskim literami było napisane: ja żyje i będę żył wiecznie" kolejna aluzja? - MJ już u Bashira mówił, że będzie żył wiecznie. Jako artysta! 14) do szpitala tam gdzie leżał Jackson nie mogli normalnie wchodzić pracownicy, może dlatego, żeby się nie wydało? - Sfingowanie własnej śmierci w stanach jest karalne. Nie wpuszczali personelu, ze względu na zamieszanie spowodowane śmiercią MJ 15) Jego żona Lisa Marie Presley powiedziała, że wiedziała o jego chęci do ucieczki - Jasne, Michael jej powiedział, że ucieknie a ona by sprzedawała to mediom. Może LMP chodziło o ucieczkę w leki przeciwbólowe? 16) jacy wszyscy zadowoleni. Czy na pogrzebie ojca powinno się śmiać? - To jest właśnie wsparcie, dzieciaki wiedzą, że ojciec nadal przy nich jest. 17) wyraźnie znudzeni. A Prine żuję gumę. Trochę szacunku by się przydało. to tez kolejny dowód na to ze Michael żyje, ponieważ na pogrzebie ojca nikt by się tak nie zachowywał. - Z tego co wiem, to w stanach są gumy uspakajające.. ;) 19)Matka Katherine Michaela kupiła dzień po śmierci syna wszystkie śpiwory ze sklepu jakie tylko były - pierwsze słyszę :O Tak, kupiła dla MJ bo ukrywa się z Elvisem i Mercurym na Maroko jak to Rutowicz powiedziała :O 20). Zginęły zdjęcia w ramkach jego dzieci i małego Michaela i w show-biznesie z Jego sypialni - potwierdzona informacja? Również pierwsze słyszę.

21). Blanket ,Princes i Paris wraz z kuzynami bawili się w ganianego i inne zabawy podczas stypy Ojca! Zachowywały się jak by wiedziały ,ze ich tatuś wcale nie umarł ! - Mięli się ciąć z rozpaczy? Michael nie chciałby żeby płakały. 22). Michael Jackson wypowiadał się, że jeżeli umrze za 4 lata to będzie jeden wielki żart" cytat z forum, chodzi o wywiad MJ z 2006 roku. - poproszę o link do owego wywiadu. Pare linijek z jego pamietnika 1. 'Tam jest zbyt wiele presji, presja, presja, wszędzie gdzie się obracam jest presja'. 2. ' Nie wiem kim jestem, niczym więcej, może jestem po prostu Ojcem dla moich dzieci? (może ja zmywam) [Tego dokładnie nie wiem co znaczy 'Washed up' w ich slangu] 3. 'Leki są ( nie czytelne ) opłacone... ( nie czytelne ), Ja nie jestem ofiarą nałogu. Ale nie mogę przestać.' 4. 'Jeżeli Elvis ( nie czytelne ) więc może ja' 5. 'Będę miał 'atak serca' od leków, podobnie jak on zrobił [ yeah right ]' 6. 'Ja powrócę, ale tylko kiedy będę gotowy. Większy od Elvisa z '69 '. 7. 'Może na święta 2009, albo w Nowym Roku będzie lepiej'. 8. Powrót ze "śmiertelną trasą" prawdziwy Thriller. Ale ja muszę odpoczywać. Jestem zmęczony. Nie myślę jawnie' Boże jaka bujda.. co do pamiętnika to pisałam już wcześniej. Kolejne newsy powierdzające, że MJ żyje.. *Słowa wypowiedziane przez Michaela na temat koncertu (forum o2): 1"Moja ostatnia trasa będzie czymś wyjątkowym,zostanie w pamięci na długo-będzie niezwykła" 2"Wydarzy sie cos niesamowitego,ze wszystkim szczeka opadnie" 3"Jeszcze zaskoczę was czymś naprawdę wielkim.JESZCZE NIE WIECIE ,NA CO MNIE STAĆ" 4"FANI BĘDĄ ZASKOCZENI MOIM POWROTEM" Yhym.. gdyby żył nadal i zobaczylibyście jego trasę szczęka by wam nie opadła? Nie bylibyście zaskoczeni powrotem Michaela? This Is It mówi samo za siebie. Dziękuje za uwagę.

przed chwilka to czyatłam ale ale mamy 25 wiec dzis wielki COME BACK no Michael czekamy na ciebie

Gość bułka z serem
nie chce nikogo obrażać, ale wy chyba nie zdajecie sobie sprawy, że tak naprawdę tymi swoimi chorymi teoriami spiskowymi robicie z tego biednego człowieka przestępce na SKALĘ ŚWIATOWĄ!!! Przypominam wam, że upozorowanie własnej śmierci jest surowo karane i jest niczym innym jak przestępstwem, za które idzie się na długie lata po prostu siedzieć. Stawiacie Michaela w tym momencie na równi z innymi bandytami, pamiętajcie że każdy morderca, oszust, uzurpator, złodziej to bandyta i nie dostał wyroku za to że "miało być przecież smiesznie, taki sobie zrobię mały psikus, udam że umarłem/zgwalcilem/zamordowałem, potem za kilka miesięcy powiem ze to wszystko psikus i wszystko będzie ok". naprawde w to wierzycie? ludzie obudzcie się w koncu, wy krzywdzicie w ten sposób swojego Idola!!! szczerze? muzyka MJ jest ze mną od najmłodszych lat, obecnie mam 24, Michaela zawsze lubiłam, czasem z niego kpiłam jak każdy (nikt z was mi nie przysięgnie przeciez, ze nie zrobił kiedykolwiek aluzji odnośnie jego wyglądu, licznych rzekomych operacji plastycznych, łapania się za przysłowiowe jajca podczas tanca czy charakterystycznego pojękiwania - no słucham, kto mi teraz powie, że nigdy tego nie zrobił?). Jeśli chcecie oddać szacunek mistrzowi, jakim MJ niewątpliwie był i pewnie zawsze będzie, to zostawie go w końcu w spokoju i nie przypisujcie mu przestępstw naprawdę ciężkiej wagi, bo On na was z góry patrzy...z politowaniem i pogardą, on chciał zawsze zyć w sercach ludzi, ale nie w teoriach spiskowych snutych na tak smutny i bolesny temat. dajcie człowiekowi w końcu odpocząć i spokojnie potanczyć Moonwalka :) dziękuję za uwagę, pozdrawiam.

Gość t777
Gość pifpaf.
niedawno jeszcze mialam nutkę nadzieji ,że może jednak on żyje. ale teraz szczerze bardzo w to wątpię.nigdy,nigdy by tego nie zrobił.Miałam jeszcze nadzieje ,że dzieci i wszycyjego bliscy wiedza ze zyje a dlatego ze dzieci nie są takimi aktorami jak reszta nie potrafili udawać rozpaczy. tak myslalam.ale teraz we wlasne slowa wątpie .kiedy mówił ,że moze w "święta lub w nowym roku bedzie lepiej" to zapewne chodzilo mu oto ze jego stan do tego czasu sie poprawi . gdy mówił "FANI BĘDĄ ZASKOCZENI MOIM POWROTEM" zapewne chodziło mu o powrót po tych długich 10 latach. "Moja ostatnia trasa będzie czymś wyjątkowym,zostanie w pamięci na długo-będzie niezwykła" przecież oglądajac This is it zauwazylysmy ,że to było juz cos wyjątkowego ,szczęka nam opadła napweno nie chodzilo mu o jego zmartwychwstanie "Blanket na pogrzebie cały czas pytał czy tata wyjechał na wakacje" jej,nawet jesli byloby tu potwierdzone to przeciez to jest małe dziecko ono jeszcze nie ma tej świadomości,że jego tata juz nigdy nie wróci. i mogłabym tak wymieniać.Michael nie żyje i taka jest prawda. P.S. coś co mnie drażni to to że Dr.Murray sobie pięknie wrócił do teraźniejszości ,do swojej pracy...

W pelni popieram Rosję na mapie i po części Bułkę z masłem.. Michael umarł, nie ma go już na tym ziemskim padole, może jest szczęsliwszy po drugiej stronie... Najgorsze jest jednak to, że ludzie wypisują takie brednie, że widzieli gdzieś tam MJ, że Mj pisze na forach pod jakimiś tam nickami - paranoja, że dziś -25 ma wrócic... No i co? Jest 25.11 czekamy i sie nie doczekamy!Zrozumcie! :( :(

Gość czy wierzycie że on żyje
jak na mój gust to te 25 to numer sektoru, chyba

Gość remi and Kalwin
yhym, chyba masz rację tam w tle widać chyba 10 http://mjjgallery.free.fr/2009/thisisit/trailers/146.jpg a wie ktoś z czego to jest kadr? do jakiej piosenki to próba? http://mjjgallery.free.fr/2009/thisisit/trailers/121.jpg gdzieś czytałam, ż Heal the world i ewentualnie We are the world miały być ćwiczone dopiero w Londynie. Nie wiem czy to prawda. ma ktoś listę pewną piosenek, które Michael przygotowywał na próbach? zastanawiam się też nad tą Dirty Dianą. Jedno źródło (Ortega) mówi, że mieli ją ćwiczyć dopiero 25czerwca a inne (Bearden), że próby odbywały się wcześniej. to chyba miało być do Dirty Diany... http://mjjgallery.free.fr/2009/thisisit/trailers/099.jpg znalazłam taką wypowiedź z forum http://www.michaeljackson.com/pl/node/385372 to czemu nie było w filmie Dirty Dialny i Dangerous?:O a ma ktoś informacje na temat Will you be there?

Gość Showin how funky
Gość bułka z serem
az sie glupio czuje piszac to ale mnie Michael baaaardzo jara w teledysku do Bad, po prostu ideał, niegrzeczny, ubrany na czarno, miał wtedy taka szlachetna piekną twarz, był po prostu boski :d

Gość mnie jara bardziej
w Blood on the dancefloor:P tylko na miłość Boską, czemu on sobie malował usta na taką jaskrawą czerwień jakby bardziej stonowanych kolorów nie było..........

Gość dziś mija 5 miesięcy......

Gość bułka z serem
nie wiem, ja jakos nie moge sie przekonać do niego jako do białego mezczyzny, w latach 80tych był taki zadziorny, poza tym jego uśmiech wydawal się szerszy i seksowniejszy niż pozniej kiedy stal się biały. aczkolwiek musze przyznac, ze starzał się naprawdę ładnie. http://www.youtube.com/watch?v=xWPmOdjEtxs uśmiech w 8:55, poezja przyznajcie :)