Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agus*

King MJ... przyznac sie kto sie popłakał ogladajac to...

Polecane posty

ale tak szczerze to japikole ile nasz Michael mial zdjęc pewnie albumy to mu eksplodowały he he

Gość dorota-----------
Miał najpiękniejszy usmiech na świecie 😭

Gość ssssaaaaaa
Gość lajbnitz
jak on tak zajebiście wygląda na zdjęciach to co by było na żywo...😭 jakby sie tak uśmiechnął...kurwa roztopiłby mnie😭

Gość ssssaaaaaaaa
Gość dorota-----------
Ostatnie śliczne,mi tez bardzo podobał sie jako 50 latek :P

Gość ssssaaaaaaaaaaa
Gość ssssaaaaaaaaaa
Gość sssaaaaaaa
Gość ssssaaaaaaaaaaa
Gość applehead
swietne filmiki

sssaaaaa chetnie to zrobie tylko poprosze o wskazówkijak dac link do konkretnego zdjęcia....a nie wiem ;)

Gość ben i ratatuj
To chyba chodzi o to ze gdy sie kliknie prawym przyciskiem na zdjecie i wybierze kopiuj adres obrazka to wtedy zdjecie otworzy kazdy a gdy skopiuje sie adres z tego paska adresu to tylko zalogowany go otworzy

Gość ben i ratatuj
chyba to juz nie dziala w ten sposob, chyba cos zmienili

Gość dorota------------
Jakie on miał zgrabniutkie malutkie uszy,wszystko miał cudne,bez dwóch zdań :)

Hej Wszystkim :) Sory ze wracam do starego tematu. nie wiem czy to już czytałyście czy nie.Mnie to wyłała przyjaciółka.I sama widziałam na internecie.Zobaczcie: Niedawno w internecie został ujawniony prywatny pamiętnik Michaela Jacksona, w którym jest napisane: "Muszę odpocząć od tego gwaru, będę miał "zawał serca" i potem wrócę w święta, albo może lepiej w nowy rok i będzie prawdziwy Thriller".Jego akt zgonu nie był podpisany przez żadnego lekarza.Obecnie Michael Jackson nie ma prawnego zgonu (ma jeden wydany i przekazany do wiadomości publicznej, ale nie jest podpisany przez lekarza lub koronera). Kenny Ortega mówił do gazety w dzień pogrzebu:"Byłem tutaj z Michaelem tydzień temu", a on tymczasem umarł 2 tygodnie temu

Jest jeszcze coś : Matka Katherine Michaela kupiła dzień po śmierci syna wszystkie śpiwory ze sklepu jakie tylko były Zginęły zdjęcia w ramkach jego dzieci i małego Michaela i w show-biznesie z Jego sypialni Tu macie cały link tej strony : http://1-szy.net/mikelife/index.php?p=0

Ej Dziewczyny tylko jak bedziecie cos czytamć z tej strony http://1-szy.net/mikelife/index.php?p=0 gdy będzie ciś czytac i będzie tam słowo "link" to wejdźcie w to Wam się youtube otworzy i tam będa filmiki do tych tekstów. Ja tam wcześniej podałam 2 . sory że taka "afere" robie ale chce zebyście wiedizały :)