Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agus*

King MJ... przyznac sie kto sie popłakał ogladajac to...

Polecane posty

Gość P.Y.T.
a ja nawet wydrukowałam jego wykład, ale w koncu mamie nie dałam bo rano było mało czasu przed jej wyjazdem ale kiedy wczo nic o Mihcaelu nie mówilam, to sama zapytała, czy wiadomo cos nowego w jego sprawie a kiedy mówie, ze go mogli zamordowac, to az sie połakała słucham juz ktoras godzine tego radia tam leca piosenki tylko z jego plyt nie ma tych unreleased a i tak nie moge sie nadziwic, jaka on mial muze czy on nagrał cos złego? nie moge sie oderwac dziekuje Ci Michael!!!!!!! byłes, jestes i będziesz

Gość lalka kalka
nie wiem czy wiecie- powstal pomysl ufundowania plyty pamiatkowej od polskich fanow, ktora ma byc umieszczona gdzies w centrum warszawy.duzo rzeczy jest juz zalatwionych.mozecie o tym poczytac na forum mjpt w hyde parku

Gość P.Y.T.
wiecie dlaczego nie podeszłam??? bo wtedy my w Polsce to bylismy tacy niesmiali nie to, co niemcy, czy inne narody dlatego pewnie Michaelowi sie tu tak bardzo spodobało tak Feterynka byłam pojechalam na wszystkie dni jego pobytu załowałam, ze nie moglam ogladac relacji w tv, ale nie mzona miec wszystkiego stałąm pod mariottem z fanami lecz wtedy spalam w rodosci, bo tam ma dom kolega taty i musiałam jechac jzu około 19 a ludzie stali i jeszcze on wieczorem tam byl ciesze sie, ze pod mariottem tez go widywałam teraz jak jestem w warszawie to zawsze patrze tam... pamietam te ustawione barierki pamietam, jak Michael tam chodzil pamietam tez wrzask pamietam ludzi na drzewach, na znakach drogowych mam duzo zjdec, ale co....robione jakims tam aparacina, michael jet malutki, jak skowka od długopisu na nich a jeszcze nagrywalam to wszystko na dyktafon, hehehehe a dzis bym sobie na kamere nagrala..... inne czasy na koncert pojachalismy z poznanymi ludzmi bardzo wczesnie chcielismy byc pierwsi i bylismy!!!!!!! pamietam jak nas puscili to potem byl taki bieg pod scene cała plyta bemowa duza... sterczelismy tam na tej plycie cały dzien........... ale oplacilo sie dzieki temu była jeden moze dwa sektory blize, niz na bilecie czyli byłam jakies 10 metrow od sceny... to było najwieksze przezycie najlpszy koncert Michael tak blisko, przez tak długo na wyciagniecie reki... na ciemnym chlodnym powietrzu bylo widac jego oddech, hehe potem jzu nie chcialam chodzic na inne koncerty innycyh wykonawców, bo widzialam, ze nie bedzie to tak dobre, jak to, i ze nie bedzie to Michael.....

Gość P.Y.T.
tak open fm jest tam wiele kategoriii min Michael Jackson, teraz leci heal the world, oooooooo

Gość lalka kalka
P.Y.T. zazdroszcze Ci tych wspomnien

Dzieki dziewczyny . Już włączam :D P.Y.T Ty chcesz żebym padła z zazdroscie zaraz hehe ?! Masz piękne wspomnienia . Moj kolega tez był na tym koncercie nawet nie dawno znowu mi o tym opowiadal, dostal bilet od swojego taty na urodziny ,ale potem sie pokłócili i on na złość (!) tacie (chyba bardziej sobie :p) porwal ten bilet ! Ale dalo sie to odkręcic i pojechal. Wyobrazacie sobie PORWAC BILET NA KONCERT MICHAELA JACKSONA hehe ?! teraz sam sie z siebie smieje :)

Gość P.Y.T.
ooo, ale ma fajnego tate jejku, naprawde ...chociaz tyle.... mówicie, ze płyte ufunduja, to by było bardzo milo zaraz zajrze tam

Gość aggiee od mj
oj jak zazdroszę tym osobą co były na koncercie jeśli zorganizują coś na jego urodziny to tym razem na pewno się wybiorę podają dziś w tv, że doszło do ugody między Katherine a Debbie - sąd przyznał opiekę babci, ale matka będzie miała możliwość widywania się z nimi i jeszcze co do dzieci - coś mi się jednak wydaje, że Omer Bhatti jest jednak synem Michaela (ale myślę też, że on nie ukrywał tego, dlatego iż się go wyperał, tylko bo był wtedy młody i pewnie tak otoczenie zdecydowało, ale widać, że mu na nim zależało, skoro mieszkał z nim w Neverland i wystąpił na koncercie) pojawiły się rozmowy telefoniczne Michaela, pochodzą prawdopodobnie z 1992 http://www.youtube.com/watch?v=ifEcedw63CY&feature=related są 4 części z tą płytą to myślę, że to super pomysł, będzie konkterne miejsce w któtym można się spotkać czy złożyć kwiaty, mam zamiar coś się dołożyć O.S.T.R_a ja miałam masakrycznego promotora, totalnie nas olweał, ale dałam radę i pracę napisałam, praktycznie bez jego udziału, więc się nie przejmuj

Zastanawiam sie czy zostanie nagrana jaks piosenka dla Michaela przez innych wykonawcow, jak było po smierci np. Aaliyah , czy tej z TLC . Ale chyba raczej sie nie zanosi :/ A jesli chodzi o tą płyte ,ta rzeczywiscie swietny pomysł, mam nadzieje ze dojdzie do skutku i zostanie zrealizowany

Gość P.Y.T.
aggie, dzieki za te rozmowy telefoniczne, juz lece słuchac

Gość narCOMAnka
ale Ci zazdroszcze, że widziałaś Jacskona na żywo :) ja byłam wtedy za mała, żeby wybrać się na jakikolwiek koncert :D:D myślicie, że on naprawdę lubił nasz kraj czy tylko tak powtarzał, że kocha Polskę?? bo on zawsze mówił, że kocha wszystko i wszystkich :D

Co do Omera Bhatti to przypomnę,że Michael i Jego rodzina byli Świadkami Jehowy a oni w przeciwieństwie do katolików mają bardzo surowe zasady ,ktorych muszą przestrzegać aby w zborze pozostać. Jeśli złamią przykazanie są wykluczani ze zboru,dlatego być może Michael nie obnosił się z Omerem- dla ŚJ to jawne cudzołóstwo.Michael miał nawet problem w zborze po nagraniu thrillera,musiał się solidnie tlumaczyć, że wykonal taniec z trupami -sam miał wyrzuty sumienia w tej kwestii,w kwestii tegoż teledysku.

Gość werters podrobiony
haha fajna ta rozmowa. był taki "normalny":D jestem po 1 części:D czy to nie jest przypadkiem ta, w której przyznaje się że nadal jest prawiczkiem?:P słyszałam o jakiejś rozmowie tel z 92, w której to komuś powiedział.

Gość werters podrobiony
ten Joe to potwór..........

Gość aggiee od mj
feterynka jedyna piosenka o jakiej wiem poświęcona dla Michaela to P.Diddy ft. Chris Brown & The Game "Better on the other side" w tym wywiadzie chyba raczej mówi coś przeciwnego mianowicie, że był nieźle napalony na D. Ross w ogóle w pierwszej części jak mówi co ten ojciec wyprawia to masakra, ciężko słuchać

Gość P.Y.T.
mam wrazenie, ze to nie Michael głos troche inny, choc intonacja i wymowa gosek jakby jego ale gadaja na tematy, o ktorych wiadomo....moze to podroba

Gość bmmmm
mi się wydaje,że to on. pojawiło się nawet chyba to słynne "of course", identycznie wymawiane jak na filmie Bashira. jakby trochę za delikatny głos, ale to on na 99%

Gość P.Y.T.
mysle, ze te rozmowy nie sa prawdziwe poprostu sa tam fakty, ktore znamy, i nie do konca mi to przypomina głos Michaela omer nie ejst jego synem sam to przyznał, nie jest wcale do niego podobny, ma krotkie nozki, tak jak jego tata pakistanczyk, a tutaj jeszcze ten trening glosu, ale dłuzsza wersja slyszalyscie te wersje? na poczoatku jest takie brrrrrrrrrrrr potem aaaaaaaaa potem eeeeeeeeeeee heheh, jakie fajne

Gość aaszza
za bardzo skomplikowane te wypowiedzi jak na fałszywkę, dużo powtórzeń. nie możliwe by ktoś to odegrał

Gość aggiee od mj
jak na moje ucho to głos Michaela no nie było w sumie nic mówione o tej piosence, uwielbiam jej refren, heh...

P.Y.T. Czemu myślisz,że Omer nie był Jego synem? A to? ttp://dlisted.com/node/33183

Gość werters podrobiony
już któryś raz czytam, że to nagranie ujrzało światło dzienne podczas procesu w 2005. wg mnie to ON

Gość werters podrobiony
yyyy a mówił u Opry,że nie czytał książki La Toyi

Gość werters podrobiony
tylko od kiedy Tatum jest starsza od Michaela?:O przecież jest młodsza. a on niby tam potwierdził,że starsza