Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agus*

King MJ... przyznac sie kto sie popłakał ogladajac to...

Polecane posty

Gość pifpaf.
Tak głos ma dobry,no na mnie własciwie też nie wywarła wrażenia takiej niewinnej osoby :D ale oczywiście staram sie nie oceniać po pozorach,choć dla mnie to nie takie proste niewiem czemu ale zazwyczaj nie mogę się od tego opanować widzę kogos i juz wiem jaka ta osoba jest wr,Michael by mnie chyba za to pokarcił . xD

No...też mam z tym probelmy :):) Wiesz pifpaf...zdaje mi się,ze ona go do czegoś namawiała w sensie muzycznyum http://www.youtube.com/watch?v=9t8ad5X39-Q&NR=1 nie słuchałam do końca bi myslałam,ze odpadne ale ta przeróbka była na pewno pomysłem Katari...a Mj się chyba na nia zgodził >? / ;// :( ;)

Gość pifpaf.
nie mam pojęcia czyj to był pomysł,ale wydaje mi się,że Michael na takie coś by nie wpadł to jest za kiepskie na jego pomysly:D wprost fatalne.

Jeżeli ona ma zamiar przeorbic tak reszte piosenek Mj to mnie chyba cos trzaśnie :|

pifpaf dokładnie...Ona mu pomogła na to wpaść...może to tez ona maczała palce w sprawie smierci...może to wszystko jej wina... kurde nie wiem teraz wszystko znów sie wymieszało :|

Gość pifpaf.
hohoh,jeżeli tak zrobi to szansę na dużą karierę napewno straci :D Wogole nie lubie gdy podrabiają Michaela ,bo zawsze wyjdzie słabo niewiadomo jak by sie inni artyści starali :D

ja bym jej wogóle tego nie życzyła...Hm...ciekawe doc zego zdolna jets ta dziewczyna... EJ!!! Skoro MJ ją dobrze wyuczył mogła pomyślec,że już da sobie rade bez niego i mogła cos spiskowac na Jego śmierć a przyjaciele czasmai są falszywi jak to bywa... Kurde...nie ufam tej dziewczynie wydaje mi sie byc podejrzana :(...Nigdy o niej nic nie wspominano tym bardzeij,ze gdy mówiiono o śmierci gdzie trzeba było dom przeszukać Neverland ona w nim mieskzała.mieszkała z MJ . Nikt o niej nic nie wieidzła w domu byli tylko murray pokojuwka i może Prince'a. A co z nią?rozpłyneła się? !!

Gość pifpaf.
hahha no niestety masz rację:D:D Wogole kiedys bardzo mnie rozbawiło,że tam jak był młody to miał dziewczynę i,ze ona tam miała juz go rozbierać a on się zakrył dłońmi,to było słodkie ciekawa jestem czy była jakaś gwiazda której pragnął czy miał takie różne tam wyobrażenia:D

Gość pifpaf.
może wtedy już nie mieszkała ? niewiem myslę ze to by musiał być totalny tragizm i myślę ze i tak prawdy to my się już nigdy nie dowiemy co do jego tajemniczej śmierci -_-'

No...ciekawe:) Może własnie pragnął tej Nishi...Wiesz.... normalnie jakby nauczyciel muzyki chciał mnie czegos nauczyc nie zapraszałby mnie na pół roku do swojego domu !

Gość pifpaf
takiego słabego gustu to on chyba nie miał no a to zaproszenie na pół roku wiadomo,że Michael wszystko robił inaczej niż inni :) napewno podobała mu się Beyonce tak mi się zdaje :D

Ale ona i Rihanna zrseztom też nie mogłyby umiec spiewac Jego piosenek...może i mu sie podobały ale ona się wszystkim podobają a skoro był inny niż wszyscy to podobała mu się zwykła mała brzydka ? HAh :)

Gość pifpaf.
Hm :D zwykła ,mała,brzydka :D tak myślisz?:D skoro tak to kwalifikuje się aby zdobyć jego serce,kurczę ,że mnie nie było w pobliżu Neverlandu :(

Gość pifpaf.
oo włączcie TVN powtórka Mam talent śpeiwają Michaela:D

Ci co MJ śpiewlai w mam talent polegi totalnie .masakra alz przykro było słuchać :)

Gość pifpaf.
No tak,no ale podobno coś tam chorzy byli :D Jejjj mam wyjątkowo silną chcicę na Michaela!

Gość pifpaf.
Oł yeah!

Gość pifpaf.
czemu usuwa mi połowe wiadomości ? Pisałam,ze ciekawa jestem jaim byłby partnerem bo wiemy,że dla dzieci był aniołem a jako osobisty chłopak ?

Gość pifpaf.
Wiem,ze juz o tym kiedys tu pisano, ale cholernie mnie drażni scena z Naomi w 3:28 !!!! awrrr

Hah własnie :D:D Ja to wypowiedziałam na głos jak to zobvaczyłam Hah :)

Gość pifpaf.
Co Ci się zrobiło :D? wogole zadziwia mnie,że nie ma zadnych forumowiczek :D my juz chyba ze dwie strony zapełniłyśmy:D poszukajmy więc ciekawych filmików :D

Gość Fux i ja
a mi się zawsze "błogo" robi gdy słucham Black or white, Dangerous oraz Money :P ten głos;) co do kwestii wizualnej to koncertowy Scream, Dangerous i In the closet podnoszą mi ciśnienie:classic_cool:

Gość pifpaf.
a zauwazylyscie raką reklamę ,że ludzie są w pomarańczach i leci taka melodia która strasznie podchodzi pod muzykę Michaela :D ?

Gość pifpaf.
Oh ! Jannet J. jaki on na tym zdj.szczęśliwy :) Jakbym już musiała wybierać to ona najbardziej pasuje mi do Michaela oni moglibybyć szczęśliwi :D To zdj. jest przesłodkie :D