Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiedziona zaczytana

Właśnie czytam pamiętnik córki i okazało się...

Polecane posty

że już współżyła ze swoim chłopakiem :O Córka ma 15 lat i jest teraz u koleżanki, ale ma wrócić po 12 i zrobie jej niezły wykładzik. Zresztą jej chłopak też powinien się szykować. A wy sądzicie, że wspólżycie w wieku 15 lat jest normalne, bo może jestem troche zacofana, ale mi się nie wydaje to normalne :o

Gość asica 244
dlaczego czytasz jej pamietnik ?

Gość uio7or8yp
jesteś bezczelna, każdy ma prawo do prywatności, dziecko też ! Jak mogłas czytać jej pamiętnik, ona już nigdy ci nie zaufa...

Gość według mego odczucia
mnie tez ale skoro ona do 24 jest poza domem chyba jest troche za młoda nie sądzisz że czuje sie zbyt dorosła za krotka smyczoczywiście w przenosni

Gość Ciekawa 87
wyobraż sobie ze ona czyta twoje listy/smsy od męża/kochanka... co bys zrobila???urwalabys glowe!no ale jak to mowia...zaufanie nie wyklucza kontroli...;)

Bym się więcej do matki za takie coś nie odezwała :O Jak już zaczęła współżyć to pewnie będzie to robić dalej. Lepiej pogadaj z nią czy się dobrze zabezpiecza :O

Gość Kobieto czy ty normalna jeste
s ? po 1. Nie czyta się cudzych pamiętników, nawet córek/matek/sióstr/braci/ojców/synów 2. Od 15(albo 16) roku życia można się w Polsce pitolić :P

Gość upii
może być coś gorszego niż współżycie w wieku 15 lat, wiesz co? Stracone zaufanie córki do matki - którego już raczej nie odbudujecie...

Ale ta koleżanka mieszka dwie ulice dalej, a jej matka to moja przyjaciółka, a pamiętnik znalazłam przypadkiepod łóżkiem :o A piszę tutaj bo musze sie wgadać

No właśnie tutaj piszę, bo nie wiem czy krzyczeć czy nie :o

tempa dzida!!!! jak można czytać cudzy pamiętnik?????????? Po prostu szok!!!!

SĄ DWA najtrudniejsze momenty w życiu rodziców i ich dziecka: 1) kiedy to dziecko dowiaduje się, że jej/jego rodzice współżyje seksualnie. 2) kiedy to rodzice dowiadują się, że ich dziecko dziecko współżyje seksualnie. :D 🖐️

moja mama też kiedyś przeczytała mój pamiętnik, dawno temu... o moim teraźniejszym facecie dowiedziała się, jak jej powiedziałam, że się do niego przeprowadzam. jeżeli córka dowie się, że czytałaś jej pamiętnik, będziesz miała do końca życia jako matka przesrane.

Gość dase23
Przypadkiem pod łóżkiem...dobre...tak przez przypadek zajrzałas pod łóżko :D A jak zobaczyłas ze to pamietnik to przez przypadek przeczytalas:D:D:D:D Zal mi Twojej corki

No to co, że znalazłaś przypadkiem.Nie musiałaś czytać.I lepiej żebyś nie krzyczała, bo straci do ciebie całkowicie zaufanie, a czasu nie cofniesz

ja na twoim miejscu nie robiła jej awantur, wykłądów ani nic opdobnego tylko udawała ze nic nie wiem i normalnie zaczeła temat czy sie dobrze zabezpiecza tak jak ktoś juz tu napisał...

ja bym na jej miejscu uciekla z domu gdybym sie dowiedziala ze moja matka czyta moj pamietnik. na szczescie moja mam jest normalna i nie czyta:P

Ja dzida? Chyba mam pawie jeszcze coś wiedzieć o córce, przecież do tej pory była wzorowa :o

zawiedziona zaczytana: oszalałaś. jak możesz krytykować bądź opieprzać dziecko za to, że uprawia seks w wieku 15 lat, w wieku w którym współżycie jest już legalne. no chyba, że robi to bez zabezpieczenia. wtedy możesz robić jej wykład z antykoncepcji. nie rozumiem tego. jeśli dziewczyna zaczęła to robić, to zapewne świetnie zdaje sobie sprawę z konsekwencji i była na to gotowa. 🖐️

Dobra, właśnie wyczytałam, że jara papierosy :o

Oj, lece do koleżanki po córę! :(

Gość no i co z tego ze czyta jej
pamiętnik? :o a jakby w nim dziecko pisalo że ćpa, kradnie w sklepie to chyba lepiej się wczesniej dowiedzieć niż za 2 lata kiedy corka przedawkuje i bedzie po niej :o Tak się wszystkiego czepiacie a gówniara ma 15 lat i już dupy daje :o Chciałybyście żeby wasza córka w tym wieku zaszła w ciąże? Autorko lepiej porozmawiaj z dzieckiem, pewnie i tak nic to nie zmieni ale niech chociaż się zabiezpiecza. Swoją drogą to jak już ktos pisał, pozwalasz pietnastolatce siedzieć u kolezanki do pólnocy? :o Nawet jak do mojego brata przyjdzie 17 letni kolega to gora o 22 ma byc w domu

Gość aqua power gel
kobieto??? czy Ty masz źle w głowie?? wiesz jak to jest jak ktoś czyta Twoje najskrytsze myśli?? bardzo dobrze ze córka pisze pamiętnik ale to czasem oznaka że człowiek czuje sie samotny i nie ma zkim pogadać nigdy jej nie mów ze czytałas ten pamietnik jeżeli nie chcesz zeby Ci nie wybaczyła do końca życia. moja matka przeczytała mój i nigdy jej tego nie wybaczę. straciłam zaufanie do 2 osób na raz - do matki i do przyjaciela jakim był pamiętnik

To się tu wygadaj i już, córce nic nie mów, a po paru dnicha zacznij rozmawiać od antykoncepcji i w ogóle uświadomij córce co i jak, możesz jej powiedzieć tak: \" jesteś już dużą dziewczynką, więc pewnie temat na który chcę porozmawiac nie będzie Cię krępować\", powiedz \" wiesz już masz te 15lat i myśle że najwyższy czas aby porozmawiać o sexie, abyś kiedyś w przyszłości nie popełniła jakiegoś błędu\" i zacznij rozmawiać. Jak by mi moja mama awanture zrobiła po przeczytaniu mojego pamiętnika to nigdy bym jej nie wybaczyła. A ja będąc w wieku Twojej córki juz byłam uświadamiana przez mame co to jest seks i jak nalezy zapobiegać ciąży i gdy w wieku 17lat miałam pierwszy raz takiego prawdziwego chłopaka mama pwoiedziała mi, że jak coś się zacznie żebym się nie bała iść do ginekologa bo to nic złego, a on doradzi mi dobra antykoncepcje, ale ja powiedziałam że jeszcze nie zaczełam, a jak już się to stało to powiedziałam mamie że ide do ginekologa i ona wiedziała już co jest grane. To chyba chodzi o to jaki matka ma kontakt z dzieckiem.

tylko mśłałaś że jest wzorowa....a ona i tak sie zabawiała z chłopakiem ale ma do tego prawo (15 lat ma).... zostaw ten pamiętnik pod łóżkiem i nie mysl o tym...

teraz najlepiej się nie przyznawaj że czytałas pamietnik. pogadaj z nią o antykoncepcji i o tym że faceci wykorzystują często młode gupie dupy ale tak żeby jej bezpodstawnie do tego jej chłopaka nie zniechęcić. naucz jak się zabespieczać "tak na przyszłość jakbyś miała zamiar zacząć" jak nawrzeszczysz zrobi dokładnie odwrotnie

Gość kob44
Z archiwum gg mojej córki dowiedzialam się,że ćpa. Osłupiałam:( Do dziś córka nie wie skąd mam szczegółowe informacje, ale pomogło mi to w sprawowaniu kontroli. Archiwum gg to coś podobnego do pamietnika. Wiem, że źle zrobiłam , a jednocześnie cieszę się, bo uratowalam dziecko przed zgubnym nałogiem.

Gość ryjka
ehhhhh mamuski