Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiedziona zaczytana

Właśnie czytam pamiętnik córki i okazało się...

Polecane posty

Gość ludzie nawet jezeli wychowujac
wlasne dzieci bedziecie probowac wybic im z glowy seks to nic nie da, pojda do szkoly gdzie ze wszystkich stron poczuja presje aby jak najszybciej zaliczyc byle nie odstawac od kolezanke i tyle!!!

Gość poczytajcie rodzice
bravo albo inne kolorowe gazetki waszych pociech.

Gość Anq25
15 lat i sex jest sciagane jak pelnoletni uprawia sex z nieletnia a nie dwoje nastolatkow...ja nie bylam zadna rozebrana na dyskotece dziewczyna, przyjaznilam sie z chlopkaiem juz rok kiedy zdecydowalismy sie na wieksza bliskosc:D Brakowalo mi wtedy 2 miesiecy do 16 roku zycia. Do dzisiaj jestesmy szczesliwa para..oboje skonczylismy studia, pracujemy i cieszymy sie szacunkiem. Nie mam tlenionych włosów i nie nosze ani nie nosilam mini i bialych koazczkow. Nie mam tatuazy, kolczyka w pepku czy nosie. Zadne z nas nie pali i nie pijemy. Bardzo rzadko lampke wina na uroczystosciach i lampke szampana w sylwestra. Nie zaluje ze tak a nie inaczej potoczylo sie moje zycie erotyczne. Inna sprawa jest puszczanie sie panienek na dyskotekach a inna sex pary. Wiem ze 15 lat i sex brzmi abstrakcyjnie i pierwszy kontakt z mlodymi osobami wzbudzil u mnie reakcje szokową "Boże, co za gówniarze, co oni wiedzą o życiu itp"...wystarczyło kilka miesięcy i okazało się, że są bardziej dojrzali niż ja i moi ówczesni rowniesnicy kiedy mielismy po 18-19 lat...

Gość kiedys w budzie lano
bachorzyska linijka po lapach i zadne o seksie wtedy nie myslalo. I tak powinno bylo zostac

Gość Anq25
I PODSUMOWUJĄC...ja po prostu myśle, ze te matki sa zadrosne o ten sex...buahhahahahaahha:D

Gość jejiu
no niestety nie wytrzymalam, Anq25 pierdolisz jak potluczona masz tak chore poglady ze czlowieka skreca, a jesli chodzi oTwoja wiedze o dzieciach to jest zerowa, w tym temacie jestes tak ciemna jak noc i nie wypowiadaj sie bo sie osmieszasz swoimi tekstami typu "matki sa zazrosne" , jak Cie mama nie potrafila utrzymac i poszlas w tany w wieku 16 lat , to nie patrz przez swoj pryzmat na innych, sa na swioecie ludzie dobrze wychowani i w wieku 16 lat mysla o nauce a nie o pierdoleniu

Gość Anq25
jakbys byla bystra to bys sie skapnela ze to bylo ironiczne z ta zazdroscia... Nie puscila mnie w tany. I nawet gdyby mi zabronila to bym ja wysmiala. Wyobraz sobie ze jestem porzadnie wychowana. Nie jestem zacofana i w wieku 16 lat nie musialam myslec o nauce bo mialam juz zrobione LO w przyspieszonym trybie. Mature na bdb zdawłam mając niespełna lat 18. Z łatwościa dostałam się na uniwersytet na dzienne studia na jeden jedyny kierunek jaki sobie wybrałam. Ukończyłam te studia z bdb wynikiem ze średnią 4,94 co na kierunku chemia środ. jest sporym wyczynem...w ramach hobby ukonczylam jeszcze szkole dwuletnia po studiach gdyz interesuje mnie fryzjerstwo, mam ukońzone w MEN kursy pedagogiczne i mam na codzień styczność z cwanymi 15 latkami, ktorych zacofane matki myśla ze sie nawet ich coreczki jeszcze nie całowały...

Gość ttq
one tylko batem wychowuja a potem dziwia sie,ze corki nie maja zaufania. wiezi sie zrywaja. Mnie rozbila na czesci piwrwsze pani ktora cieszyla sie ze kazdy kazdego komorke sprawdza. GRATULUJE.:D

Gość Anq25
I na dzień dzisiejszy jestem zajebiście szczęśliwa kobietą...wykształconą, mającą swoje pasje, (która zjechała kawał świata za własne pieniądze, a zaczęłam dorywczo pracować i podróżować samodzielnie w wieku 15 lat...za to też mnie potępisz?), zadbaną, pełną sexapilu i spełnioną od 10 lat w udanym związku, który od tych 10 lat rozgrzewa nieziemski sex... DOBRANOC

Gość Osiedlowa Piękność .
ttq matka czytala moj pamietanik mam uraz do niej przeszukiwala mi rzeczy mialam 15lat z pamietnika dowiedziala sie,ze stracila cnote teraz mam 20lat mama ostatnio znalazla u mnie prezerwatywy pobila mnie i wyzwala od dziwek , k**ew, szmat, suk, puszczalskich. a JA MAM 20 LAT. takie sa mamusie. Jak sie wyprowadze po wyjsciu za maz nie bede znia za to kontaktu utrzymywala. Nie kocham jej. Juz nie czuje ze jest matka. jaka patologia...z tej matki oczywiscie ^.^ ZAZDROSCI CI KOCHANA ZE mozesz sobie ulzyc..bo jej pizdy jak listek rabarbaru nikt juz nie chce pierdolic :D muahaha powiedz jej to :)

Gość powaznanana
Anq25 _> i w tym momencie obudzilas sie zlana zimnym potem, dziewczyno żal tego co piszesz a wychowana jestes zajebiscie skoro sie waliłaś po kątach w wieku 16 lat , normalnie pozazdroscic wychowania ha ha ha

Gość srANQo20
\"Mam dwadzieścia lat, cieszę się już 10 letnim pożyciem w związku, jestem super bystrzacha...poszłam do liceum zamiast do gimnazjum , maturę zdałam och ach mając 16 lat!! nie piję nie palę nie ćpam, jestem tak pełna seksapilu że pieski nie mogą siusiać gdy przechodzę obok bo dostają zaparcia z wrażenia, dostałam się na wymarzone studia , studiuję trzy kierunki jednocześnie pracuję na dwa etaty . HA! i kto jest lepszy?!

Gość srANQo20
Założyłam też firmę telemarkietingową i stringi tył na przód, do tego mam najwyższe zaraz po Dodzie IQ w Polsce! Mój chłopak to znany sportowiec, piosenkarz i polityk oraz linoskoczek, tak żałuję że nie zaczęłam wcześniej, teraz patrzę z zazdrością na 18 letnie dziewicę, które cieszą się dobrą opinią, ale mój psychiatra powiedział, że mi też się to uda za parę lat, tylko musze się dowartościować wpisami zmyślonymi...ech

Gość liliaaaa
trzebabylo miec z corka lepszy kontakt, to sama by zwrocila sie do Ciebie z radą na ten temat.. nienawidzde czegos takiego. Moja matka tez umie tylko sie drzec i pouczac.. nie zaczyna sie wychowywac dzieci w wieku 15 lat..kiedy sa juz praktycznie wychowane..nic juz nie zdzialasz wscipska mamusiu:) jakby mi matka przeczytala pamietnik to bym ją rozniosla chyba :p

Gość gdgdhsdg
brawo 10/10

Gość gdgdhsdg
pocałowałabyc ja w dupe ale przedtem musiała bys umyc zeby ha ha ha

Gość nomorelying
up

Gość ajapowiem krotko
co to za wychowanie aby gowniara 15-16 lat o 24 poza domem byla juz dawno po drobieniu lekcji spac powinna, a jesli chodzi o seks jak gdzies byl popelniony blad wychowawczy trudno stalo sie ale ja osobiscie jakbym sie dowiedziala ze moja 15 letnia corka sie bzyka to bym jej tak wpierdolila zeby na dupie przez tydzien nie usiadła, a za tydzien poprawila i tak do skutku, zero wyjsc, zero kasy, najmniejsze minimum ciuchy najtansze z rynku, zer jakichkolwiek kosmetykow, komputerow itd. a jakbym zobaczyla tego fagasa to poprawiła bym i jemu i tak do skutku, wybiła bym szybko małolacie seks w tym , wieku

Gość oliwius
zostaw to dla siebie co przeczytałas , nie rób awantury to jej sprawa...jak bedzie chciala sie do Ciebie zgłosic z problemem lub poopowiadac cos to sama przyjdzie.a na przyszłosc nie zaglądaj...nie czytaj to dla niej poniżające!!

Gość qawert576uytwrd
to obrzydliwa babo jak śmiesz czytać jej pamiętnik?!?

Gość jdfgesfnu
ja pierdole, jaka wścipska, sama mam 17 lat, i uwazam że cos takiego to świnstwo, nie robi sie takich rzeczy, pamietnik to prywatna rzecz, na miejscu Twojej córki, szczerze bym Ci wygarneła, i na dodatek robiła chamsko na złość.

Gość darjaax
sama mam 15 lat i mam straszna mame, stale czyta jakies moje prywatne lisciki czy pamietnik , dlatego w sumie juz nic takiego nie pisze ;d no, ale w kazdym badz razie, jesli ona uwaza ta decyzje za sluszna, o wspolzyciu, to jedyne co mozesz zrobic KUP TABLETKI !!

Gość PoukładanyChłopak
Są dwie rzeczy o których autorzy postów powyżej powinni wiedzieć: -Jeżeli dziecko nie rozmawia szcerze z rodzicem, rodzic ma prawo czytać pamiętnik, bo dziecko do 18 roku życia jest pod ICH utrzymaniem i lepiej jak rodzic wie co się z nim kurwa dzieje! jak nie chce gadać dziecko to innego wyjścia nie ma...Dziewczyna ma 15 lat.. czyli chodzi do jakiejść 3 Gim, w tym wieku jakże trudnym zresztą to norma że dzieci się pentoszą byle z kim byle gdzie BYLE bo sprawić sobie przyjemność, mają do tego prawo to naturalne! ..... Mam 14 lat Jestem chłopakiem... Mam w głowie równo ... Dzisiaj sam dowiedziałem się, że matka czytnęła mój pamiętnik a tam bło napisane jak mi jest kurwa źle jak mi wszystko przeszkadza MAŁO! że jestem Gejem, ot co! Podobają mi się chłopcy...!! Oczywiście wkurzyłem się że czytała ale w sumie miala rację bo z nią nie pogadałem i w inny sposób niestety musiała się dowiedzieć o moich przemyśleniach.... Także skończcie z tym PRYWATNYM pamiętnikiem bo o ile mi wiadomo do 18 roku życia rodzic ma kurwa prawo wiedzieć!... Pozdrawiam Tomasz

Gość ha ha ale mi matka
czyta pamiętnik córki i zakłada o tym post na kafe :D I dziwicie się, że dziewczyna nie została klasowym kujonem?

Gość Zawiedzona123
Jeju jak NIE FAJNIE !!!! jak można czytać cudzą własność przecież to jest Okropne

Gość gość
Kolejna idiotka odkopała temat z 2009 roku...

Gość gość
Taak... Pamiętnik to samotność smutek zal ... delikatnych zagubionych młodych ludzi.Gdybyś pogadała , to by sama powiedziała . Masz DZiECKO jeszcze tak blisko ,a juź daaleko . A ja -czy mam 15 czy akt.55 -czuje zal ,uraz do swojej MATKI za to że dorwała... wyczytała ... (pedagog ) Nigdy juz nic nie było godne zaufania . Żadna matka nie powinna tak prymitywnie ,tak brutalnie . To nie tak .