Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiedziona zaczytana

Właśnie czytam pamiętnik córki i okazało się...

Polecane posty

Gość jeeeeeeeees jes jes
z archiwum gg mojej matki dowiedziałam się, że ma kochanka. Powiedziałam o wszystkim ojcu i wywalił ją na bruk. Jestem dumna, a co by było gdyby zaszła w ciąże z tym kochasiem, nie mamy tyle kasy aby dzieciaka wychowywać :classic_cool:

Gość Osiedlowa Piękność .
jak mozna czytac kogos pamietnik...??to sie w pale absolutnie nie miesci... kazdy dojrzewa w swoim tempie,jeden jest gotowy by to zrobic w wieku 20 lat inny w wieku 15,absolutnie nie ma co winic corki za to co robi... wrecz przeciwnie,jesli nie jest na tyle inteligentna by po myslec o antykoncepcji,pomoż jej w wyborze,wziasc na "tapete"pare rodzaji,i przedyskutowac jaka metoda bedzie najlepsza by zaspokoajac jej potrzeby seksualne,ty autorko postu masz takie same potrzeby...i wiek ma tutaj malo do gadania...liczy sie dojrzalosc psychiczna i fizyczna:)Swędzi ja to sie drapie nie?:) Sama stracilam dziewictwo dosc młodo w wieku twojej corki,i powiem szczerze ze mam zal do mojej matki o to ze nigdy nie poorozmawiala ze mna na temat antykoncepcji...w ogole malo ze mną rozmawiala...ale ja sama jestem ciekawa swiata,wiec na paru madrych stronach jak np.www.ponton.pl zdobylam bardzo wazne informacje...moja mama uznawala prezerwatywy...ale ja po akcji śmiesznej i przerazającej jestem do nich zrazona(bo sie z sunela i zostala we mnie ze wszystkim)...od tamtej pory uzywam tabletek antykoncepcyjnych i jestem :Spokojna,Zachwycona oraz uświadomilam moja przed potopową mamusie że takie rzeczy tez istnieją,a nie mam starej mamy,poprostu byla nie doszkolona przez moja babcie...Jaki z tego wniosek??Że jesli sama się nie wezmiesz za siebie i z nią nie porozmawiasz,odbije się to dalej...i ona bedzie musiala sie martwic jak Ty czy jej córka wie cokolwiek na tamat bezpiecznego seksu....nie pozwol by twoja rodzina stala się przed potopowa,bo seks jest tak samo normalną sprawa jak robienie kupy czy siku...wiec podejdz do tego z dystansem... Ale rozmowa w rodzinie jest niezbędna,na każdy temat!!Ponieważ Ty myślisz że córka jest wzorowa...a ona Ci powie że jest w ciąży,bo te najbardziej ciche robią najbardziej niezapowiedziane i nie spodziewane niespodzianki :D

Gość naturalne że daje
zupy w wieku 15 lat? :D

Gość doonoaaa82
prowokacja ostatnio był temat ze z gg córki 15letnie mama pszeczytała ze córka współzyje tak jak ty niezła prowokacja

Tak, jesteś zacofana i w dodatku niewychowana. To Twoje dziecko, ale to nie upoważnia Ciebie do czytania jej pamiętnika, listów, gg itd. Uważam, że wzięła się wcześnie za współżycie- za wcześnie (to po części też wina wychowania...) Jeżeli powiesz jej, że czytałaś jej pamiętnik, na zawsze stracisz jej zaufanie... wybieraj.

Gość pan.da na tacę
przestańcie już...to provo , a wy się tak dajecie o mamo ...

Gość inkkkkkkkkka
Nie bylabym taka pewna.U mnie babcia jak byłam młoda przczytała mój pamiętnik chociaz był mocno schowany i poprawiła na czerwowno błędy ortograficzne:/natomiast mama jak miałam 19 lat znalazła u mnie tabletki antykoncepcyjne,miałam straszną awanturę w domu ze tak wcześnie,bylam wyzwana od k,dziwek itp...:/

Gość inkkkkkkkkka
do dzisiaj lecze sie przewlekle na nerwicę.Miałam w dzieciństwie i w okresie młodosci zero intymności,nawet sporawdzano czy napewno co miesiac kupuję podpaski:/ miałam isć do ginekologa czy jestem dalej dziewicą:/

Gość inkkkkkkkkka
dopiero jak wyszłam za maz,nomen omen za faceta z którym stracilam dziewictwo w wieku 19 lat,mam spokój.Mogę z nimi normalnie rozmawiać,a kontrole sie skończyły:)

Gość zalamanazakochanaaaaaaaaaaaaaa
Dziewczyny w dzisiejszych czasach zaczynaja (PRZEWAŻNIE) jak pójdą do gimnazjum zdarzają się takie wyjatki,że zrobia to wszceśniej podstawówka a te mądre to no cóż robią to później.Twoja córka jest normalna,ale porozmaić,a porozwiaj z nia delikatnie,zeby potem sie nie okazalo ze znajdzie sobie nowego chłopaka i bedzie z nim też to robic a pozniej nowego i znowu,itp.lub na imprezie bez zobowiazan.wiem ,wiem myslicie ze tak nie robia nastolatki tylko kobiety po 30 i to w filmach typu seks w wielkim miescie,otoz nie,jestescie w bledzie,teraz jest takie spoleczenstwo ze prawie,powatarzam prawie kazda nastolatka zrobi to.oczywiscie zdarzaja sie wyjątki.ale pozniej trudno jest uwierzyc ze ma sie corke dziwke.

No dobra to była moja prowokejszyn :D Wiekszosć ludzi tutaj na szczęście szanuje prywatnosć 🌼 Tamten temat o gg to też była moja prowo. o, ale się przyznam, bo topic pada :)

Gość qoorwa
eeeeee suko

Gość zawiedziona zaczytana...
OPANUJ SIE !!!!!

Gość takkkkkk
zaczytana, rozmawialas z córka?

Gość matka...
ludzie zastanowcie sie co Wy kobiecie piszecie, przeciez 15 lat to jeszcze dziecko i to dziecko jest jeszcze nie swiadome tego co robi, bardzo dobrze ze przeczytala a teraz powinna cos przedsiewziac no ja bym tak zrobila, czym szybciej tym lepiej, ale te wpisy rodzaju jak mozesz czytac jej pamietnik to zakadam sie ze od rowiesniczek corki autorki, bo żadna dorosła mądra kobieta nie skomentowałaq by w taki sposob tego

Gość matka...
jakby to na mnie trafiło to po pierwsze bardziej bym sie corce przyjzała aby ja uchronic przed bledami a moj mąż temu plackowi ktory z nia wspolżył rzadnego zęba by nie zostawił

Ok porozmawiałam i okazało się, że to nie jej był pamiętnik, tylko brata :o

Gość Anq25
Matka ale z Ciebie frajerka...teraz sa inne czasy...pomysl sobie jaka ty bylas a jaka jest dzisiejsza 15-latka...ile umialas mając lat 8 a jak teraz biegle 8 latki posługuja sie komputerem i znaja jezyk obcy..inne czasy. Ja w moich czasach:) tez w wieku 15 lat wiedziałam co to sex:D i jestesmy razem juz 10 lat...fakt po czasie stwoerdzilismy ze to co bylo kiedys to jakas porazka byla przy tym co mamy teraz...ale jak widac pomimo "dzieciecego" sexu za jaki uwazasz sex 15latkow wyroslam na porzadna kobiete. Skonczylam studia...pracuje....baaaaaaaa nawet bawie sie w uczenie takich 14-15 latkow i wierz mi u nich to NORMA!

Gość ttq
matka czytala moj pamietanik mam uraz do niej przeszukiwala mi rzeczy mialam 15lat z pamietnika dowiedziala sie,ze stracila cnote teraz mam 20lat mama ostatnio znalazla u mnie prezerwatywy pobila mnie i wyzwala od dziwek , kurew, szmat, suk, puszczalskich. a JA MAM 20 LAT. takie sa mamusie. Jak sie wyprowadze po wyjsciu za maz nie bede znia za to kontaktu utrzymywala. Nie kocham jej. Juz nie czuje ze jest matka.

Gość witaj. milo mi
droga matko, droga autorko. niestety fakty są takie, ze dziś 15 lat i współrzycie to nic dziwnego. nie obraz sie ale to wrecz normalna sprawa. sex juz od dawna nie jst tematem tabu. ludzie w tym wieku juz dawno miali konakt z alkocholem, a nawet narkotkami. to czego "dziecko" w tym wieku spróbuje, a czego nie, nie ma naprawde nic wspólenego z ocenami i tym jak ty postrzegasz swoją córke. statystyka jest nie ubłagana, i czy ci się to podoba czy nie, uwierz mi na słowo, że córeczka na pewno ma pewne 'tajemnice' o których dowiesz sie conajwyrzej przypadkiem. drodzy rodzice, uwierzcie na slowo. NIE MACIE POJĘCIA W JAKISCH REALIACH ŻYJĄ WASZE DZIECIAKI. możecie temu oczywiście zaprzeczać. i szczerze mówiąc takie rozwiązanie proponuje, jest najprostrze i najmniej kłopotliwe.

Gość matka...
no jesli jest takie podejscie nauczycielki to z Ciebie taka nauczycielka jak ze mie baletnica, powtarzam w moim przypadku to corka przez tydzien by na dupie nie usiadła, a przez rok z domu nie wyszla, a ten frędzel by bez zebów chodził, a jesli chodzi o mojego meza to akurat wiedzialby jak to zrobic

Gość matka...
no wlasnie 15 latka, ktora miala przygode z seksem, alkoholem czy prochami to na pierwszy ogien poszli by rodzice bo to raczej nie rodzice... jesli sie nie umie wychowywac dzieci to nie trzeba ich robic i nie pierniczcie mi banialukow ze czasy sie zmienily 15 latka to dziecko ktoremu w glowie powinna byc tylko nauka i tyle

Gość heheheheeeeeeee
Do matka.... pamiętaj, że córka nie jest twoją własnością i prędzej czy później jakiś fagas będzie ją pukał w kakao a ty nic z tym zrobić nie możesz :classic_cool: Możesz jedynie nauczyć się z tym żyć. :D A im wcześniej zacznie tym większe doświadczenie! Co oznacza bardziej udane życie seksualne w przyszłości.

Gość witaj. milo mi
no i co by to zmieniło? bo ja nie widze efektu? jeżeli uważasz ze 15 latke moża wychować lejąc ją po tyłku to albo jesteś głupia albo nie masz pojecia jakie beda konsekwencje. życze ci tylko bys ich nie poznala. a tak btw, skąd ta pewnosc ze córka jest jeszce dziewicą? :P

Gość ttq
matka....-> mialam taka matke i teraz nie chce miec nic wspolnego z ta suka Rozmowa rozmowa i jeszcze raz rozmowa przemoca nic nie wskurwasz zbuntuje sie i bedzie jeszcze gorzej

Gość matka...
ten fagas jagby ja tknal w tym wieku to juz napisalam, ze bez zebow by chodzil