Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwne wyborrry

co byście zrobili gdyby wasz partner nie mógł uprawiać seksu przez rok

Polecane posty

Gość dziwne wyborrry

rok, lub nawet więcej - prawdopodobnie 2 lata??? z powodu choroby.

Gość vdfvdf
ytrzymalabym i wspierala w chorobie, po to bozia raczki dala zevy w razie czego samemu sie wspomoc

Gość dziwne wyborrry
szczera dziewczyna nie rób sobie żartów to poważna choroba o której szczegółach nie chcę pisać na forum. chodzi o to że ta osoba zmieniła bardzo swoje podejście i zachowanie. ja już wcześniej miałam wątpliwości co do związku a teraz nie mogę odejść bo od razu każdy będzie mnie blamił za to, że porzuciłam chorego

Gość jezeli juz wiesz
ze to nie to, to spierniczaj poki czas, bo bedzie tylko gorzej. chesz sie meczyc 2 lata? czy moze zostanie tylko po to by miec argument ze po mimo choroby bylas jeszcze 6 m-cy i to nie przez nia koniec. chyba ten argument tylko dlla wlasnego sumienia. zdecyduj sie.

Gość tezjestem
nato hory i nie tylko;)

Gość wy bory tucholskie
a skond wiesz ze akuratt po 2 latach minie?

Gość dziwne wyborrry
wole nie pisac co to za choroba tutaj. Mimo sprawnosci seksualnej to niemożliwe i tyle. z 2 latami może przesadzilam, ale rok to na pewno.. juz minelo prawie pol roku odkad... ja nie chce odejsc z tego powodu, tylko z innego. boje sie tylko ze bede blamiona przez ludzi ze zostawilam partnera w chorobie.. ale ja nie wiem ile to jeszcze potrwa czy rok czy dluzej... a decyzja o odejsciu nie jest z tego wzgledu czy z innego. zastanawiam sie czy powinnam odcierpiec i poczekac az wyzdrowieje i dopiero wtedy sie rozstac, czy od razu...

Gość to nie mozliwe
i ty le mur(z francuska)

Gość frufru
wytrzymałas w tej chorobie już pół roku. jesli jestes pewna że to nie ona sama w sobie jest przyczyną waszych kłopotów - odejdz teraz. ludzie i tak swoje powiedzą, jak ten tam jakiś rzucił Kylie Minogue dopiero po całej tej aferze z rakiem to też go obsmarowywano we wszystkie strony. wiec na jedno wyjdzie.

Gość Ju........................
Odejdź od niego, jeśli chcesz. Pewnie on będzie to zwalał na swoją chorobę, ale co Cię zdanie innych obchodzi? Przeciez dla siebie żyjesz, nie dla nich.

" każdy będzie mnie blamił za to" podoba mi się to określenie :D blamić kogoś :D:D odpowiadając - finkuje, że to gud sytuacja by finisznąć ten sneslesowny związek

A nie ma nadziei, że jednak minie ta choroba? Poza tym, przez te pół roku zamast konkretnego seksu było chyba coś.... jakieś przytulanki, dotulanki itp....??? Czy też nic:-(

"jakieś przytulanki, dotulanki itp....??? Czy też nic" podobno były tylko odtulanki, natulanki i wytulanki :P

Gość skoro się nudzisz
powiem ci jedno - gdyby taka choroba dotknęła ciebie - on zostawiłby cię na pewno. Sa badania na ten temat... Więc zrób jak uważasz. Skoro lubisz poświęcenie to twój wybór

" Sa badania na ten temat... " o ja pierdziele :D:D zrobli badania jej przypadku??

Gość znikam w bałaganie
a jestes pewan, że to o chorobę chodzi????? znam rpzypadek gdy facet się zasłanial chorobą (którą faktycznie miał) ale oprócz tego był zakamuflowanym gejem :O Jesli porzucasz go z powodu choroby- mozesz mieć poczucie winy jesli porzycasz go z innych powodów- nie miej. Tak jest uczciwiej.

a jak go zostawisz tuż po chorobie to powiedza ze tylko pewnie na to czekałaś, ze juz pewnie od dawna to planowałaś. Wiec albo odchodzisz (oni powiedza swoje) albo czekasz jeszcze rok albo wiecej (i wtedy oni i tak powiedza swoje).

Gość skoro się nudzisz
niekoniecznie w jej przypadku... Chodziło o alkoholików. Na 10 rodzin, w których pił mąż - 9 kobiet chodziło z nim do poradni, wspierało w leczeniu, nie myślało o rozwodzie. Na 10 rodzin w których piła żona - ani jeden mąż nie zdecydował się na wspólną terapię i zostawił rodzinę

Gość jaki był spokój bez ciebie
komiczne ....... niestety wszystko co dobre szybko sie kończy :( jednozdaniowe , przemadrzałe komentarze poprzedzone cytatem . plus maxi stopka czyli ........ przerost formy nad treścią

"Na 10 rodzin, w których pił mąż - 9 kobiet chodziło z nim do poradni, wspierało w leczeniu, nie myślało o rozwodzie. Na 10 rodzin w których piła żona - ani jeden mąż nie zdecydował się na wspólną terapię i zostawił rodzinę" bo kobiety uwielbiają się zadręczać, umartwiać i trwać w bezsensownych układach nie dających nadziei na przyszłość

"jaki był spokój bez ciebie komiczne ....... niestety wszystko co dobre szybko sie kończy" fakt - mozna było bezkarnie uprawiać netowe autokreacje i pisać egzaltowane bzdury :D Niestety to koniec !! :P

Gość na poważnie
Podstawowe pytanie czy go kochasz. Mój nie mógl uprawiac seksu 3 lata,oboje mielismy wtedy po 30 lat,nawet do głowy mi nie przyszło,zeby odejsć,niestety juz nie żyje. komiczne -zastanow sie nim cos napiszesz "kobiety lubią się umartwiać"bzdury,jeżeli z kims jestes 10 lat i go kochasz to raczej nie mozna mowic o umartwianiu,jedynie co do alkoholizmu to sie zgadzam,zostawiłabym od razu:P

Gość skoro się nudzisz
...kobiety lubią się umartwiać... W przeciwieństwie do facetów, którzy napotykając na jakąkolwiek przeszkodę, zmykają prędzej niż wiatr. Byle nie mieć problemów. Lepiej żyć bez nich, prawda komiczne?

\"Lepiej żyć bez nich, prawda komiczne?\" ależ nie - przeciez kazdy zmierza do tego, zeby mieć kłopoty!!! Kłopoty to marzenie, to podstawa egzystencji wiekszosci kobiet :D

komiczne... masz racje, kobiety lubia cierpiec, lubia robic z siebie meczennice, lubia sie poswiecac a jak jest źle, facet bije i pije to jeszcze zachodza w ciąże... Taka jest niestety prawda. Budza sie dopiero po czasie kiedy jest juz za poźno.