Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anaconda_ao2.pl

zanikanie pokarmu, jak czesto dokarmiac butelką?

Polecane posty

Gość anaconda_ao2.pl

Mam problem, moja córka ma miesiac i kilka dni, od tygodnia niedojada z piersi, wyssa obie i nadal płacz na jedzenie. Daję z dnia na dzien coraz czesciej bebiko, ale prosze napiszcie mi jaki jest schemat karmienia butelką uwzględniajac ze mała po 6 godzinach snu nocą zżera wszystko naraz z obu pełnych piersi(tylko raz na dobę mam je pełne,ze mogę to odczuc) i do rana potem juz co jakis czas je cyca, w ciagu dnia tez dostawiam- nie chce jeszcze calkowicie rezygnowac z karmienia piersią. Ile razy w jakiej ilosci ja karmic, bo do tej pory byla piers na żądanie...;/ jestem zagubiona;/nie chce z niej zrobic kluski.

Gość anaconda_ao2.pl
nikt nie dokarmia modyfikowanym mlekiem?

ja dokarmiałąm tak w razie potrzeby. najpierw zjadal z piersi a jak ie dojadl to dojadal z butli. jest bardzo drobnym chlopcem

Gość mammy yummy3333
Witaj!!! Ja jestem mama 3 tygodniowego szkraba i rowniez mialam taki problem jak Ty, poszlam do poradni laktacyjnej i tam polozna powiedziala mi ze powinnam jak najczesciej przystawiac do piersi nawet co pol godziny wtedy bedziesz miala wiecej pokarmu. Ja dawalam dziecku mleko NAN i w 2 tyg przytyl ponad kilogram nawet polozna sie przerazila jak go zobaczyla. Teraz karmie tyko piersia :) i niedokarmiam malego tym syfem od ktorego tyl na potege