Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kołowrotek na wodzie

czy na kafeterii są piękne kobiety?

Polecane posty

jestes starsza, jestes matka, powinnas olac takie bzdety teraz to ty pojechałaś mała mi tu zawsze każdy pisał jak równy z równym to nie poradnia dla nastolatek samica zawsze była jaka była i trudno żeby miała się zmieniać dla kogoś nowego [najwyraźniej wargi wielbi depeche no ale ona jest młoda i głupia przyjdzie czas- doceni penisa] to rzeczywiście zrobiłam dziewczynie straszna krzywdę żartem skierowanym do komika zapytam wprost czy depeche pretenduje do objęcia stanowiska zgniłego jaja ?????? czy o co chodzi?

nie tłumacz Ike Jakoś nie widziałam by mnie Mi mała broniła jak chamsko na mnie jadą :):D

Gość a jakze
[tu zawsze każdy pisał jak równy z równym] Taaa najpierw byla ike , samica potem reszta forum :D O naiwnosci losu...

zs no wybacz ja nikomu się nigdy w pas nie kłaniałam bo był starszy o 20 lat ode mnie i nie zamierzam głaskać po główce 16stki

zs no wybacz ja nikomu się nigdy w pas nie kłaniałam bo był starszy o 20 lat ode mnie i nie zamierzam głaskać po główce 16stki oj nie udawaj, ze nie wiesz z czego sie smieje :-)

mi ale konflikty na kafe zawsze były, są i będą i każdy chyba umie sobie radzić z nimi sam? a jak nie umie- no to cóż...............

mi mała a ty mi się kłaniasz? pouczasz starszego? jak to jest?

"i nie zamierzam głaskać po główce 16stki" ja bym mogl pogłaskac i to po innej czesci ciala :D depeche tak z twarzy to niezła dupa całkiem... ale taka małolata, że az nie wypada o niej tak pisać :P

i każdy chyba umie sobie radzić z nimi sam? a jak nie umie- no to cóż............... slusznie, i teraz pytanie za 100 punktow, kto w tym konflikcie sobie nie radzi sam? :-)

Gość oj oj kuchnia
zajechalo ,ze az milo :D dla mnie konflikty wirtualne sa conajmniej smieszne. Ale coz niektorzy wirtuala traktuja bardzo serio :classic_cool:🖐️

Oj MI mała niby to zabawa a nie mogę wyrazić swojego zdania tym bardziej że nic złego o depeche nie napisałam ,a Ona kiedyś owszem:d:)

zs może widzisz coś czego ja nie widzę:) bywa:)

Depeche Sorry ze dlugo, nie odpowiadalem, ale musialem wyjsc na chwile :) Ja prawie w ogole ostatnio na kafe, nie wchodze, ale wejde wieczorem na temat Zielonej bo fajnie sie tam gada :)

Nieważne Mi mała wyraziłam swoje zdanie na jej temat,Ty wyraziłaś swoje i jest ok:)

ike- akurat weszlam na ten temat w momencie, gdy nieslusznie radzono depeche co ma robic a co nie straszne:D:D mi piszą kiedy mam dzieciom gotować zupę a komikowi- kiedy ma spadać z pracy do domu samicy najchętniej by poradzili komu i ile razy w tygodniu ma dawać..... a zs radzą zazwyczaj żeby w ogóle się nie wypowiadał :P biedna depeche

straszne mi piszą kiedy mam dzieciom gotować zupę a komikowi- kiedy ma spadać z pracy do domu samicy najchętniej by poradzili komu i ile razy w tygodniu ma dawać..... a zs radzą zazwyczaj żeby w ogóle się nie wypowiadał no trudno odmowic logiki tym argumentom :-)

swoja droga, szkoda, ze gdy chce sie z doroslymi ludzmi np. pogadac o fajnej ksiazce to nikogo nie ma do rozmowy, post ginie bez sladu ale na zalosne kafateryjne wojenki zawsze wena jest odezwala sie delikatna i subtelna :-)

a ja nie lubie jak zawsze szczery pojawia sie gdy wojuje:P wrrrrrrrrrrrrrr :O

ja o księżce chętnie pogadam (o ile ją czytałem) - nie lubie tutejszych wojenek :P

Gość hehehe a ike
wciaga nastepne osoby do wiazanki tu chodzi o ciebie i sami. Komiki i reszta jakos nie udziela takich zlotych rad komu popadnie :O

Taaaa nogdy Cie nie zapytam ZS co o mnie myślisz wolałabym skoczyć Tamari wystarczyło mi 2 dni biegania po kafe i już mam pomaraczowe fanki;P:D

ja o księżce chętnie pogadam (o ile ją czytałem) hahaha, z kafe kacik literacki planujecie zrobic to powodzenia! :-)