Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kołowrotek na wodzie

czy na kafeterii są piękne kobiety?

Polecane posty

przeczytaj sobie pomarańczo słowo rozgarnięcie:) zresztą nie wiem czy jest się czym chwalić- mając szesnaście lat przesiadywać na typowo dorosłym forum i rozmawiać jakby nigdy nic o sprawach jednoznacznych:)

macie dzis jakąś obsesje tych warg i ust komiś jeśli chodzi o wargi to zdecydowanie o wiele większą obsesję na ich temat macie wy- faceci :)

Ja zawsze staram sie być miła na kafe,ale jakoś nie zawsze mi wychodzi ale nie wymagajcie ode mnie dużo w końcu jestem głupia z dużymi warami:)

ja nie przecze, ze lubie wargi ale dziwi mnie takie ich uwielbienie u was :)

wargi nadaja twarzy wyraz. to samo z nosem i oczami ktore sa -dla mnie- najwazniejsze.

komiś najwyraźniej wargi wielbi depeche no ale ona jest młoda i głupia przyjdzie czas- doceni penisa:D

depeche 15 - zgadzam się co do oczu. dodałabym jeszcze brwi ;> teraz jakaś dziwna moda na oskubane do jednej kreski. ekchmmm... :O

Gość samica wszyscy widzą
osobiście z większą sympatia czytam (nie)doswiadczoną 16 -latke, niż niedojebaną 30 jęczącą o kutasa

ike ike, hamuj sie troszke... czemu??? nie ma jeszcze 22giej??:D

Gość ikee
krolowa niedziewidz przemowila ludzkim glosem :P Najmadrzejsza , idealna i wogole wogole naj 8 cud swiata

osobiscie uwazam ze co komu pasuje.. takie cieniutkie brwi nie pasowalyby komus o plomiennej latynoskiej urodzie.. ale takiej eterycznej blondynce... czemu nie.

ike- po prostu w nieelegancki sposob starasz sie odejsc od tematu. :) to nie topik o mnie lecz o pieknie :)

:O są tacy co lubią niedojebane 30-tki i tacy co lubią 16-tki za drugie jest więzienie:)

sami- czytaj ze zrozumieniem. on(a) powiedziala(a) ze lubi CZYTAC. a to ze tobie sie wszystko z jednym kojarzy... :P

ike- po prostu w nieelegancki sposob starasz sie odejsc od tematu. to nie topik o mnie lecz o pieknie depeche- nie staram się- tylko go zmieniam - jak mi się żywnie podoba:)

jestem kobieta , a to czy z kims sympatyzuje nie zalezy od wieku co do tego wiezienia , to pomysl lub sparwadź zanim cos napiszesz

Gość a za pierwsza opcje
jest moralniak do konca zycia. Zdecydowanie wybieram ta druga :D

ok jestem jednak głupia bo dla mnie bardziej normalna jest 30-tka pisząca o penisach niż 16-tka pisząca o pięknie kobiecym i cyckach aktorki ale spokojnie ja sie nie znam ---brawa dla depeche która marnuje wakacje na forum 🌼

ochłoń , twoje argumenty przeciw depeche są tak infantylne, że mozna pomysleć że wytacza je średnio rozgarniety przedszkolak :D

sami:D:D to bardzo proste- w przeważającej większości a tym forum jednak piszą kobiety z kim byś bardziej sympatyzowała? z 16stką która ci słodzi i rozlewa achy i ochy nad pięknem kobiecym czy z 30stką, która wie czego chce i co gorsza dobrze dogaduje się z większością facetów na forum??:)

i co gorsza dobrze dogaduje się z większością facetów na forum?? dzieki za wyroznienie ;-) ps. mozna boki zrywac czytajac wasze zwady

akurat większość facetów mnie nie lubi:O nie o to chodzi , nie mam nic przeciw Depeche,ale nie rozumiem jak mozna nie widzieć ze lasia ma problemy chora mama sama w Uk,jest samotna dlatego szuka akceptacji na forum,a co najgorsze próbuje sie dostosować do nicków starszych od siebie niech sobie pisze ile chce jak chce ,ale niech nie zapomina ze to TYLKO NET nie jestem złośliwa :)