Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kołowrotek na wodzie

czy na kafeterii są piękne kobiety?

Polecane posty

ike- za powaznie to wszystko bierzesz mysle. bombat- :P ty i te twoje zarty eh...

:D a ty nie na wakacjach bombat? sloneczko swieci, plaza czeka... ja sie wybieram w sierpniu w gory :) ale najpierw musze sobie zarobic bo nie chce byc uzalezniona finansowo :D

eh we wloszech to prawie zawsze slonecznie... ja sie jeszcze wybieram do francji po drodze, pocwiczyc francuski, bo cos ostatnoi sie opuscilam z francuskiego. ale polska najlepsza :P

no tak.. depeche ostatnia deska ratunku :P no wiec.. parle-moi :) nudzi mi sie bardzo a nie moge za cholere przetlumaczyc jednego zdania.

subject to any statutory entitlement under the releveant ligislation wiem co oznaczaja poszegolne slowa, ale jak to napisac po polsku w miare 'urzedowo'? wiesz?

ummmmmmmmm.. nie do konca :P tez nie wiem jak to przetlumaczyc... a to musi byc gotowe na JUTRO :p cholera...

wiem ... ale... jak pomysle co zrobie z tymi pieniedzmi... najnowsza plyta depeche mode czeka na mnie na jednej z polek w sklepie... niecierpliwie domagajac sie abym otworzyla jej zawartosc uprzednio zdejmujac jej lsniaca folie ze swiezego nietknietego przez nikogo innego opakowania... :)