Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kołowrotek na wodzie

czy na kafeterii są piękne kobiety?

Polecane posty

Co wy robicie w dzień, ze piszecie do tak późna??? :O bufiasty, jeśli jesteś z 93 roku to masz 16 lat, nie 17 :P

czy na kafeterii są piękne kobiety? TAK są :) jest taka jedna piękna ma nick SURYKOTKA :)

czy na kafeterii są piękne kobiety? i jeszcze taki jeden przykład :) CREAM :p z tym ze cream jest piękny inaczej :P ps.zloty ty sie nie ciesz bo nie wiele ci brakuje do ideału :P

Gość oj ludzie
kurwa czy jesteście aż tak naiwni ? ike , otwórz szerzej swoj umysł ,stać cie na to depeche nie jest w tym wieku jaki tu podaje ba, ma nawet świetna polewke z tego , że tak łatwo dajecie sie wkrecac

a to już jest jej problem tym bardziej świadczy to o" niezmiernie dużej" dojrzałości tej osoby :P :D

Gość oj ludzie
ike i o tym właśnie mowa :D

wiesz ja nikomu dowodów nie sprawdzam jeśli lasia się tylko kreuje na 16stkę, to najwyżej będzie ponosić tego konsekwencje:)

Gość oj ludzie
skoro tak się kreuje , to już je w pewien sposób ponosi ach te ludziska :D

Gość hhhhhj
oj ludzie k**wa czy jesteście aż tak naiwni ? ike , otwórz szerzej swoj umysł ,stać cie na to depeche nie jest w tym wieku jaki tu podaje ba, ma nawet świetna polewke z tego , że tak łatwo dajecie sie wkrecac czyli ktos az tak sie nudzi jest tak pojebany że kreuje się na biedna mlode zagubione dziewczątko z chorą mamusią i wzbudza tak litość i zainteresowanie?:) i to go jeszcze bawi?:) gratuluję:D

widzisz ike... jest to forum DYSKUSYJNE, a ty ,sami i co. robicie z tego forum jakis podzial obowzow i przedstawienie rodem z Gwiazdy Tancza na Lodzie ( nie zebym to ogladala hehe) i w tym momencie owe forum nie ma sensu, poniewaz nie ma swobody mysli i argumentow, ale jakas bezsensowna walka. czytalam te wasze bzdury na waszym Topiku Wzajemnej Adoracji...(ike,luska, komis czy cos)- szkoda slow , plotkujecie o wszystkim i wszystkich jak w maglu. nie ponosze odpowiedzialnosci za to co pisza inni uzytkownicy, wiec sie nie czepiaj ze jakis facet sobie zazartowal na moj temat - gdybys byla domyslna wiedzialabys ze jest to post ironiczny. z tym zeszmaceniem sie to sie zagalopowalas, poczucie humoru nie swiadczy o moralnosci, kto jak kto ale 31 letnia kobieta powinna takie rzeczy wylapac. traktuje kafe jak smietnik na moje mysli, bede pisala co mi sie zywnie podoba, wlaczajac w to nieprzyzwoite zarty do ktorych przywyklam w realu . nie chce niczyjej litosci ale nie bede udawala ze wszystko jest ok jesli nie jest. poza tym oceniasz mnie na podstawie kilkudziesieciu postow , NIC o mnie nie wiesz kompletnie, wiec schowaj swoje teorie i analizy dla wlasnych dzieci.

maiłąm nadzieje, ze poczytam coś fajnego... :O Czy mozecie skończyć ten temat raz an zawsze???

jasne. :) kupilam sobie dzisiaj Sounds Of the Universe Depeche Mode... hmm.. rozczarowana jestem. ale nie jest zle.

depeche naucz się konsekwencji moje dziecko :) najpierw sama tupiesz nóżką- co ty będziesz a co nie któryś raz z kolei piszczysz, że nie mam prawa cie oceniać a potem wyskakujesz z radami jak filip z konopi :D o ocenianiu nas nie wspomnę:) następnym razem przemyśl przed napisaniem czegokolwiek na przedwczesnej opinii paru osób długo nie pojedziesz:)

ike- ale JA juz skonczylam topik :) chcesz sie wlaczyc do dyskusji o pieknie? prosze bardzo :)

swoja drogą jak cię któryś porządnie wymłóci w ciemnej ulicy też otrzepiesz dupę i stwierdzisz, ze to nic ?:D bo ty nie ponosisz odpowiedzialności za to co robią inni :D bardzo dojrzałe rozumowanie:)

aha :D bombat, a ty sie jeszcze nie wypowiadales- kto sie tobie podoba z tych slawnych kobiet? alba? bellucci? hayek? zeta-jones?

masz rację depeche lepiej zmienić temat:) jesteś za głupia , żeby przez chwilę się zastanowić nad tym co wyprawiasz:) a może za cwana.....za dużo masz do stracenia w realu przecież wciąż jesteś tylko dzieciakiem:)

'raczej' :P hm.. taki wiek.. niepewnosci i eksperymentow :P masz racje,sa lepsi, a nawet o wiele lepsi.

mi:) to twoje o depeche??:) heh, tez to zauwazylam jak mialam 15 lat, to ekscytowalam sie 1 pocalunkiem i spacerem z kolega po parku, a nie seksem, analem, zaawansowana erotyka i eksperymentami z kobietami zreszta tez jej to napisalam, to madra dziewczyna jak na swoj wiek. w sumie szkoda mi wspolczesnych nastolatkow. przedwczesna doroslosc nie jest wcale dobra. ja przynajmniej mała mi mam do nastolatków jeden niezmienny stosunek:) dobrze żebyś i ty go nabyła:) depeche ma masę forum przeznaczonych dla niej - tam może spędzać i całe lata:) no ale skoro woli sex drugs and rock and roll .... owszem to jej sprawa ale chyba swoją opinię o niej napisać mogę ?:) czy naprawdę zrobicie z niej kolejne zgniłe jajo, którego nie wolno tknąć palcem? zastanów się mała mi , jakiej sprawy bronisz jak to było? \"w sumie szkoda mi wspolczesnych nastolatkow. przedwczesna doroslosc nie jest wcale dobra.\" dobranoc :)

Gość echech
[jak mialam 15 lat, to ekscytowalam sie 1 pocalunkiem i spacerem z kolega po parku] Taa tylko ,ze to bylo jakies 20 lat temu? :D Czasy PRL-u? byly inne czasy inaczej ludzie zyli. A to ze nie potrafisz zaakceptowac jakimi prawami rzadzi sie dzisiejszy swiat to juz tylko Twoj indywidualny problem. :)