Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kołowrotek na wodzie

czy na kafeterii są piękne kobiety?

Polecane posty

pomarańczo to cytat z wypowiedzi małej mi i ja się do niego przychylam nie muszę akceptować rozpoczęcia współżycia w wieku 10,12 lat:) i nie będę akceptować takich bzdur to może być argument dla dzieci nie dla dorosłych- którzy powinni mieć swój rozum:) a teraz już serio

Gość oj ike ike
zazdrosny rudasku :-P mysle ze przemawia przez Ciebie troche zazdrosc a troche zal :-( bo pewnie gdybys mogla cofnac czas to zachowywala bys sie dokladnie jak depesza :-) ale to takie zdanie jest tylko moje ot takiej sobie pomaranczki ;)

nie była bym sobą :)..... pomarańczo zanim coś napiszesz zastanów się naprawdę bardzo wnikliwie czego ja tej dziewczynie mam zazdrościć ? pewnie niczego:) mój wiek jest zajebistym wiekiem- i chyba prędzej to dziewczę zazdrości nam- inaczej jej by tu nie było:D szukałaby towarzystwa wśród rówieśników:) to nie my kreujemy się na siusimajtkę, to ona na dorosłą:) to dość logiczne;)

Ike zostaw to daje msc Depeszce potem ,wszyscy będą mieć powyżej uszu jej mONdre mONdrości:D acha by uprzedzić pomarańczki--tak jestem bardzo zazdrosna ,gdyby była taka możliwość zaadoptowałabym ją :):P

Gość a tymczasem
wszystkie pomaranczki maja dosc mONdrosci Sami i Ike nie ma czmu dziwic dlaczego tak jest :D

Gość ojej mi mala
robi sobie minusy u krolowek kafeterianek. Ale popieram co piszesz bo jestes obiektywna co o niektorych nie mozna napisac :)

Gość chyba nastąpiła
drobna pomyłka :) bardziej by pasowało \"największej prymitywnej dewoty \"

E tam pomarańczko ja bardzo lubie Mi małą ;) tolerancyjna mężatka która świntuszy na kafe z Jarkiem ---równa z niej babka :)

Gość chujzmasłem
ja nie uważam że kafe to forum "tylko dla dorosłych" a już na pewno nie dział uczuciowy,no może erotyczny...;) nie nazywałabym też 16-i dzieckiem, sama miałam 16 lat dość dawno temu (😭) ale nie tak dawno żeby nie pamiętać jak to było:P jest lekko przemądrzała-ale nastolatki juz tak mają że im się wydaje że są najmądrzejsze, mają najlepszy gust itp.... tez byłam przemądrzała i to jeszcze jak:D a to że kilka lat później spojrzałam na te swoje mądrości z dystansu-to insza inszość;) co to erotyki-16 lat to sporo i nie oszukujmy się ze 16-latki są w tej kwestii takie niewinne, ja w tym wieku myslałam 3/4 dnia o seksie:D

HMMM Mi mała jak ja świntuszyłam z facetami z kafe to mnie wyzywali od dzi.....o analu tez nie mogę pisać no ale ja nie jestem Mi małą i depeszka😭:O

Gość chujzmasłem
jarek _ ci ukradli:O

Nie słucham Twoich rad Mi:) bo cos ostatnio sie zmieniłaś zajmij sie sobą ;) 3maj sie

Gość chujzmasłem
a czemu dałeś sobie ukraść?:O

HMMM Mi mała jak ja świntuszyłam z facetami z kafe to mnie wyzywali od dzi.....o analu tez nie mogę pisać no ale ja nie jestem Mi małą i depeszka Hej Sami :), juz Ci mowilem wczoraj, ze ludzie, ktorych jedynym spsosobem wyrazania sa wulgaryzmy, nie sa warci by ich czytac. Przeciez jak Cie jakis oszolom nazwie dziwka, nie znajac Cie to nie czyni to z Ciebie dziwki

Gość OLLL JEEEE
wazelinka to jest super sprawa :D ktos powinnien sobie kupic wiekszy zapas :classic_cool:🖐️

Gość chujzmasłem
moge pożyczyć masła:classic_cool:

16 tal to juz nie dziecko bez przesady ...troche juz wie i ma swoj rozum ...;/ zreszta widze to po sobie bo tez mam 16 lat ..a a kafe to nie tylko forum dla doroslych ..w sumie to nie sadzilam ze siedza tu tak DOROSLI ludzie ...nie macie co robic ..?;/ dzieci bawic ...a nie sie tak czepiacie ...!!

16 tal to juz nie dziecko bez przesady ...troche juz wie i ma swoj rozum ...;/ zreszta widze to po sobie bo tez mam 16 lat ..a a kafe to nie tylko forum dla doroslych ..w sumie to nie sadzilam ze siedza tu tak DOROSLI ludzie ...nie macie co robic ..?;/ dzieci bawic ...a nie sie tak czepiacie ...!!

...ładnie się dziewczyna dowartościuje jak sobie jutro poczyta jak dużo czasu poświęciliście na wnikliwa psychoanalizę jej osoby...:)

shatz Ale sama, nie mozesz stwierdzic, ze Jestes dojrzala. Ja mam 20 lat, a nie czuje sie nie wiadomo jaki dorosly. Pozdrawiam ;)

nie nie czuje sie az tak dojrzala ale nie traktujcie 16 latek tak przesadnie !!

Gość oj doktorku
Bronisz Sami jakbys ja znal od podszewki. Zawsze mnie ludzie rozbawiali taki stwierdzeniami od kiedy to wiek jest wspolczynnikiem doroslosci? hmm? A wracajac do Sami fajna dziewczyna ale ona sama wie jakie ma wasy i jak z nimi walczyc :)

wcale jej nie bronie ...bo jej nie znam nie jestem po to by tu kogos bronic ...wypowiadam sie we wlasnym imieniu boi widze ze przesadzacie jak tak najezdzacie ....bo taka gowniara ...a jakie ty bysliscie w tym wieku ..no fakt przeciez to za komuny bylo ..

Pomarańczowy wiem jakie mam wąsy ale nie mam nic przeciw kiedy 20-letni doktorek mnie broni i pociesza,w końcu jak to Mi mała napisała faceci mają dystans do siebie i mniej toksyn//;)

Gość oj doktorku
miało być wady :) Ale *Sami* nikt nikomu nie broni niczego ale tak sobie pomysl . Jakby ktos rozpamietywal Twoje wybryki na forum i ciagle drazyl fajnie by bylo ? :)

doc ale ja takze nigdy nie mowilam ze jestem wielce dojrzala, wrecz przeciwnie. i nie sadze ze jestem cudownym dzieckiem ani superinteligentna osoba ani wyjatkowo wyrosnieta ( chociaz fakt, wygladam na starsza :P ). ale to wszystko. nie ma sensu robic z tego afery.

No wczoraj drązyli i mi nie było fajnie,bo jakoś ciągle nie umiem nabrać dystansu do netu:) wybryki na forum......uwa zam ze nic takiego złego nie robiłam:P w realu jestem grzeczniejsza o 70% :)