Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lenivviec

Czy z kolejną dziewczyną znowu tak będzie?

Polecane posty

Gość Lenivviec

Od kilku miesięcy, pewnie ponad pół roku mam problemy z erekcją. Kiedyś przy kntaktach z kobietą było wszystko ok. Tak było z moją pierwszą i jedyną dotąd dziewczyną, tak było z inną dziewczyną, ktora mnie kręciła. W tym roku spotkałem się z dwoma kobietami z internetu. I w kontaktach z nimi po prostu nie stawał mi do końca... Mogę dodać do tego, że na żywo nie podobały mi się, wmawiałem sobie patrząc na ich zdjęcia, że w rzeczywistości będą lepsze, ale było gorzej. Bo mało, że mnie nie pociągały to jeszcze były... niedomyte. Więc można by to tłumaczyć tym, że spotkałem się z obcym dziewczynami z internetu, że mnie nie pociagały, że odrzuciły swoją higieną. Ale ja się zastanawiam czy nie jest ze mną coś nie tak. Masturbując się też nie potrafię mieć pełnej erekcji, nie potrafię jakoś sam się tak bardzo podniecić. Aha, jestem nadal prawiczkiem. No i poznałm nową dziewczynę i mam okazję mieć z nią pierwszy raz, ona zresztą dziewica. Boję się jedynie, że sytuacja się powtórzy i znowu będę miał problemy z erekcją. Na zdjęciaciach mi się podoba, z poprzednimi było gorzej.

Gość zła jak cholera jasna
jeśli to jest prawda co mówisz to po jaką cholerę umawiasz się z dziewczynami z neta. Spotkaj jakąś w realu. Niech Ci się spodoba. Albo do lekarza :o

Gość Lenivviec
To prawda, nie mam powodu kłamać. Nie wiem właśnie po co to robię. Ostatnio mówiłem sobie, że już takich głupot nie będę robił, ale znowu wszedłem na czat :/