Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xcvbnmll

wygląd ,a społeczństwo..

Polecane posty

Gość kalooooooszeeeeeee
zazdroscic to bym ci mogla dopiero wtedy jakbym cie zobaczyla i bys mi sie spodobala.... a tak to wybacz, kazdy moze fantazjowac! a z tym kolega z podstawowki to byl tylko przyklad, bo powodow dla ktorych sie ktos na ciebie patrzy moze byc mnustwo swoja droga, co ci po tej urodzie jak jestes taka narcystyczna i nudna?

Gość /valdi z koziej dupy////
autorko skoro masz taki dystans do siebie i znasz swoja wartosc i nie mmasz kompleksow na punkcie swojego wygladu i zdajesz sobie sprawe ze jednym sie podobasz a innym nie, to czemu boisz sie dac fotke?! Gdyby to wszystko co mowisz bylo prawda juz dawno bys ja dala!

Gość marakeshhhhhhhh
ooo nawet valdi napisal cos co ma jakis sens :))))

Gość xcvbnmll
ajt-- > ale jak zakladaja tematy typu " czy moj penis nie jest za krótki to jest dobrze tak?" no ok:)) są gusta i guściki dokładnie:)\ a z panna marakesh nie bede rozmawiac tylko ignorowac;) od razu oświadczam,ze nie bede czytac tych bzdur i oszczerstw PANNY IDEALNEJ bo jak nie zauwazylas ja odpisuje 10osobom na raz ,a ty mi jednej ,wiec mam prawo sie pomylic :) ale co tam... ty zapewne błyszczysz zawsze i wszędzie:]

Gość kalooooooszeeeeeee
valdi, wreszcie madrze gadasz! POLAC MU! :P z tym co napisalas o zdjeciu ze sa tu twoi znajomi.. hahaha straszne, zawsze tez ktos moze sciagnac twoja fotke z grona, NK czy innych portali, poprzerabiac i wysylac..

Gość NefertariS
Oki, opisz się :) Masz rację, nie będę wstawiać. Podszywaczem też nie jestem. Jak chcesz to na maila. Poprostu jestem ciekawa jak to jest byc atrakcyjną i zawsze chciałam byc ;/

Gość marakeshhhhhhhh
kazda kobieta jest atrakcyjna , tylko trzeba umiec to piekno z siebie wydobyc :)

Gość wkurwiajaMniePedalskieKrasnale
skoro nie chcesz dac foty to chociaz sie opisz. Wzrost waga kolor oczy wlosow itd

Gość kalooooooszeeeeeee
mozesz zdjecie wstawic na fotosik a potem je stamtad usunac

Gość xcvbnmll
valdi-bo chyba nikt nie lubi byc obrazanym prawda? poza tym na czyjes zdjecie trzeba sobie zasłuzyc ,nie bede go rozylas jak tu tacy ludzie tępi przesiadują:O gdyby to bylo zagraniczne forum to na 100 bym wstawila.. mam profil na nk i posiadam zdjęcia;) moga je wszyscy oglądac takze widocznie nie boehj sie dawac zdjęc.. ale broń Boże takim ja Wy... :O

Gość marakeshhhhhhhh
nie mussisz ze mna rozmawiac , mozesz mnie ignorowac , co nie zmienia faktu , ze i tak bedziesz czytac to coinapisalam :) i o to chodzi, zebydo ciebie kobieto dotarlo , ze moze i jestes ladna ale nie jestes pepkiem swiata :)

Gość marakeshhhhhhhh
a mi sie wydaje , ze najbardziej tepa osoba , ktora uczestniczy w tej dyskusji jestes Ty autorko :/ umiesz robic cos jeszcze oprocz obrazania innych ???

Gość kalooooooszeeeeeee
mam pytanie do autorki. a widzialas kiedys ladniejsza kobiete od siebie w swoim mniemaniu? czy moze takie twoim zdaniem nie istnieja?

Gość marakeshhhhhhhh
jestem brzydula i nikt mnie nie chce dlatego musze sama ladowac sobie ogory w pupecha i zagryzac paprykarzem moj smutek i zal:(

Gość marakeshhhhhhhh
kaloszeeeeeeeeeeee ona teraz napisze ze widziala , zeby sie obronic ladnie przed wszystkimi :)

Gość marakeshhhhhhhh
oooo hahahahhahah autorka sie podemnie podszywa :))))))))

Gość ajt
kochetroche dystansu o siebie, nie jestes pepkiem swiata i nie jestes piekna dla wszytskich. to ze ktos zwraca na cieie uwage jest miłe, owszem, ale faceci zwracaja uwage na wiele kobiet. np. na rude, ktore tobie moga sie nie podobac, i mozesz uwazac sie za duzo piekniejsza od nich. sa faci ktorzy rude uwielbiaja. mam wrazenie ze jestes bardzo młoda i dopiero zaczynasz rozumiec co znaczy byc kobieta, dlatego wydaje ci sie to takie super oh ah.

Gość ajt
marakeshhh widze ze mamy podobne wrazenie, ze autorce wydaje sie ze jest pepkiem swiata :)

Gość xcvbnmll
wkurwiajaMniePedalskieKrasnale i NefertariS -no to tak mam 173cm,waże 54kg,proporcjonalnej budowy ,nogi długie i zgrabne .. włosy do łopatek przy koncach wycieniowane bo lekko sie naturalnie kazdy kosmyk podkręca w inną strone,kolor ciemniejszy blond z jasniejszymi gdzie niegdzie miejscami,rysy twarzy delikatne,wyglądam na miłą dziewczyne ,mam proste białe zęby to dzięki ortodontce..sama jako dziecko mialam krzywe i paskudne zęby:),oczy śmiejące sie w kolorze zielonym,cera w bardzo dobrym stanie,okrągła twarz,piersi miseczka C,płaski brzuch,karnacja śniada,paznokcie u rąk zadbane długie i naturalne.Jesli chodzi o styl to elegancki,dopasowane rzeczy,niby zwykłe,ale cos w sobie mają.. kurcze ciezko tak opisac bo własnie mialam schodzic bo juz zmeczona jestem jeszcze jutro tu zajrze poczytam jak mnie ładnie obrażaja:) ale ogolnie to mam delikatna urode i tajemniczą(to czesto slyszalam) uzywam tylko tuszu do rzęs i delikatnie podkreslam kosci policzkowe ...

Gość marakeshhhhhhhh
ajt uwazaj bo za chwile ciebie nazwa samotna brzydula i idiotka ktora musi sobie cos tam w pupe wkladac z rozpaczy :P:P:P

Gość taka_sobie__jedna
Ja mam 165cm, ważę około 65kg, niebieskie oczy, włosy proste do pasa ciemny blond/szatyn, skóra normalna, obecnie lekko opalona na jasny brąz, nie jestem szczupła, ale uważam mam proporcjonalne wymiary i wszystko razem wygląda zgrabnie i pasuje, no chciałabym zrzucić trochę z ud i brzucha, ale mam ładne zeby, bo mam na punkcie dbania o nie fioła. Oceńcie mnie jesli na tej podstawie można.

Gość xcvbnmll
wszystkich pozdrawiam i życze powodzenia:* dobranoc juz na serio:):*

Gość marakeshhhhhhhh
jesli chcesz by ocenianio cie po wygladzie musisz sie pokazac .. mozna wiele napisac , czasem rozne rzeczy mijaja sie z prawda , czasem ludzie inaczej wyobrazaja sobie kogos , kto sie wlasnie opisal.

Gość jeden facet
okragla buzia? to u mnie juz bys odpadla jako ideal piekna, bo takie kobiety mi sie nie podobaja

Gość NefertariS
Wg tego opisu jesteś piękna :)

Gość ajt
mam czarne wlosy do polowy pleców, naturalnie proste, naturalnie ciemna karnacje, mam czarne, bardzo skośne oczy i naturalne duże pełne usta. do tego małe, filigranowe uszy i piegi na nosie. i UWIERZ mi ze nie robie z siebie bożyszcza meżczyzn, zdaje sobie sprawe, ze jest wiele pieknych kobiet, zdaje sobie rowniez sprawe ze swojej urody, ale w zyciu nie wpadla bym na pomysl zeby robic z tego problem. Kazdemu mezczyznie podobaja sie rozne kobiety i dla jednych bedziesz piekna, dla innych przecietna. wyluzuj troszke i dorosnij. PS: piersi miseczka D :D:D:D:D:D

Gość punkt widzenia zalezy od punkt
wg tego opisu jestes przecietna

Gość Ofeliaaaaaaaaaaaaaa
okrągła buzia to nie znaczy gruba facecie nade mna:O heidi klum tez ma okrągłą i jest uwazana za najpięknieszą kobiete .. Adriana Lima. itp. eh wy sie znacie:) noo dziekuje za opisanie sie autorko papa;)

Gość NefertariS
ajt Ty też jesteś piękna :)