Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xcvbnmll

wygląd ,a społeczństwo..

Polecane posty

Gość a może bestia
to facet?? :) :) :) nie na darmo ma nick bestia

Gość taki jeden facet co przed chwi
d wscciekla bestia- jestes porąbana i to ostro kabaretki duzy biust co jeszcze:O wystaw sie na aukcje ****

Gość ajt
Ofeliaaa a toie nigdy sie nei zdarzylo ze ktos w autobusie mowi ci ze jestes piekna? Takie sytuacje sa raczej normalne i nie widze sensu zeby rzucac sie na faceta czy dziewczyne. autorka chce udowodnic ze jest piekna, zgrabna i powabna. Mozliwe ze jest, ALE NIE DLA WSZYSTKICH. jednym sie podoba innym nie. Prawda?

zazdrosne są bardzo o ładne i zgrabne dziewczyny, to i wyzywają je. Boją się że ich partner zamiast na nie będzie ślinił się na tamte. Stare jak świat. Mam 34 lata i swoje przeżyłam, i wiem skąd wynikają takie a nie inne zachowania u ludzi. Przepracowała swoje z ludźmi i ich problemami.

Gość ajt
Marakeshhhh a ty mas faceta? i jak widzisz przystojniaka na ulicy to nie myslisz sobie ze jest fajny? To ze masz faceta nie oznacza ze inni podobac ci sie nie moga, po prostu faceci sa tak kiepsko skonsturowani ze mówia zanim myśla :D

Gość bestio
taka piękna jesteś, ze twoj bojfriend odszedl do innej po 4 latach? :D :D widać kochał.....

Gość kalooooooszeeeeeee
markeshhhhhhh rozwalilas mnie!!!!!!!!!!! :D wygladasz superrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Ofeliaaaaaaaaaaaaaa
oj nie czytasz ze zrozumieniem:) przeciez nie chodzi tu glownie o chłopaka tylko o zachowanie autorki,ze mogła zareagowac i jej cos odpowiedziec..bo faktem jest ,ze u nas w Polsce kobiety chca za wszeka cenę usidlic mężczyzn chodzby nie wiem jacy oni nie byli...

Gość ajt
jakbym miala byc zazdrosna o kazda piekna dziewczyne to bym padla trupem! troche pewnosci siebie kobitki!

Gość bestia ma 34 lata
a to ciekawe, bo na nk pisze,że liceum konczyla w 2006 :D:D:D

Gość Ofeliaaaaaaaaaaaaaa
markeshh wyslij mi tez prosze zdjęcie:) chyba zaczernie sobie nick bo mi sie tu spodobalo:)

Gość marakeshhhhhhhh
oczywiscie ze mam , ale nie zaczepian innych , szanuje swojego chlopaka . nie powiedzialam , ze jak sie kogos ma to juz wszyscy inni sa brzydcy, powiedzialam , ze jesli facet z ktorym jestes jest ciebie wart to nie oprze sie nawet najladniejszym dziewczyna jakie sie do niego kleic beda , ze facet ktory jest cos wart uszanuje na tyle swoja dziewczyna by chociaz przy niej nie zachowywac sie jak kawal gnojka

Gość facetpwgsgshshadhgas
marakesh zainwestuj w slownik, "dekoldy" ja pierdziele:/

Gość bestia ma 34 lata
ale chyba kultura i inteligencja nie idą w parze z wiekiem, co bestyjko? dlaczego wyzywasz innych???

Gość ajt
Ofeliaaa, moze i zachowala sie przyzwoicie, tylko zal tylek sciska jak sie slucha od kobiet ze sa piekne i wspaniale. i to na forum, bo w realu tego nie powiedza, bo wiedza ze to co piekne dla jednego, dla drugiego nie jest. poza tym ja bym od razu taka wysmiala :D

Gość ajt
marakeshhh ja to wychodze z załozenia ze kobieta nawet piekna nie musi byc, zeby nas facet kantem puscil. a to ze skomentuje, czy patrzy jest jak najbardziej normalne. badzmy ludzmi.

Gość marakeshhhhhhhh
dziekuje :) kalosze pisala prawde .. naprawde ladna z niej dziewczyna :) ofelia niestety nie wysle , nie bawi mnie promowanie swojej osoby , zaraz ja zostane posadzona o narcyzm.

Gość bestia ty zamiast
tracic czas na kafe idz poszukać chłopa, bo w takim wieku stara panna zostaniesz a przeciez cie rzucil, i to dla kogo :D:D:D

Gość Ofeliaaaaaaaaaaaaaa
ajt-> zal tyłek ściska? a własnie dlaczego? czemu ktos nie moze sie pochwalic,ze sie sobie poodoba? widzisz.. to jest chore i zakichane spolecznestwo..dziewczyna ma świadomosc,ze jest naturalnie piękna i cieszy sie tym bo co ma robic płakac? dodala ten wątek do jej głownego problemu,a juz naskoczylas razem z marakesh ,a po co? powinnyscie sie uczyc od takich i nabierac wiecej pewnosci siebie;) jak ktos mowi,ze jest ładny to widocznie tak jest i tego nie zmienisz bo takie wygrywają..

ograniczona jesteś dziecinko i tyle jakbyś umiała czytać ze zrozumieniem, doczytała byś że ta panna nawet nie wie o istnieniu mojego ex....co za prostaczka

Gość marakeshhhhhhhh
nie jestem nieomylna , dziekuje za poprawienie mnie

Gość dcfghjkl.
haha marakkesh nie wysle bo jest bryzdkka !!! idz stad poszła brzydulo zakkomplesiona !!!!!!!!! albo wyslij zdjecie.. pewnie gada z innym nickiem albo z kolezanka i nie wyslala nikomu zadnej foty ..:O co sie dziwic na inne najedzie,a sama jest nielpesza

Gość marakeshhhhhhhh
ofelia ale kto ci powiedzial ze ja nie jestem pewna siebie ? to ze nie afiszuje sie na kazdym kroku z tym , ze jestem atrakcyjna ( badz nie jestem ) nie oznacza , ze jestem zakompleksiona badz brzydka :/

Gość do bestii
''dziecinko''? pewnie masz kompleks wieku babciu :D:D:D nie dziwie się, facet rzucil, i to dla kogos, kto nawet nie wi o jego istnieniu a ty nie masz co robic to siedzisz na kafe i wyladowujesz sie :P:P:P nick pewnie pasuje do twojego opisu

Gość Ofeliaaaaaaaaaaaaaa
no rozumiem:) sama bym swojego nie wysłała bo tu dziwni ludzie przebywają

Gość marakeshhhhhhhh
dla jednych jestem brzydka dla innych jestem idealem. trudno zebym wszystkim przypasowala :)

Gość ajt
mi?? żal?? ja tam mam w zyciu wsztsko czego mi trzeba :) skoro dziewczyna napisala o swoim "problemie" na forum to znaczy ze z krytyka sie rowniez liczy. ja nie negowalam tego ze jest ładna, bo mozliwe ze jeste. bardziej mnie irytuje to w jaki sposob pisze. ale za pare lat jej rozumowanie sie zmieni.

Gość ajt
marakeshhhh w jednym zdaniu zawarlas to co ja probuje powiedziec :)