Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xcvbnmll

wygląd ,a społeczństwo..

Polecane posty

Gość xcvbnmll
jednak nie zejde dopoki nie wytłumacze tu pewnych kwestii po 1. mam krytyke i to duża,ale nie do wyglądu bo ja sie sobie podobam co mam zrobic? czuje sie atrakcyjna i tyle.. ale np. uwazam sie za niezbyt inteligentna i błyskotliwa bo jednak ,zeby niektore rzeczy pojąc musze troche pomyslec ,poza tym nie umiem sie do błędów przyznawac i w dodatku szybko sie denerwuje...po 2. powtarzam nie patrzylam na tego kolesia tylko z poczatku jak tak dziwnie zaczal patrzec i długo no to stwierdzilam,ze jest cos nie tak potem sama spuscilam wzrok w ziemie ,ale stale czulam jego spojrzenie na sobie chlopakj tego nie robil dyskretnie nie wiem czemu,ale tak było... no to jego dziewczyna w koncu zareagowala bo co miala zrobic..ale po co sie na mnie rzucila od razu z tym tekstem:O tylko o to mi chodzi.. ludzie dajcie juz spokoj... ;/

Gość marakeshhhhhhhh
no ale autorka jest przeciez samozwanczym idealem :/

Gość alleeeeeeeeeeee
zdjecia nie dotarly, to mowi samo za siebie

Gość marakeshhhhhhhh
bo wkurzylo cie to ze dziewczyna powiedziala o tobie ze nic z ciebie ciekawego..gdyby powiedziala ze fajna jestes ale sie tak gapic nie musi nie bylabys teraz taka wkurzona ... NIE MASZ W SOBIE SAMOKRYTYKI I UWIERZ - NIE KAZDEMU SIE PODOBASZ

Gość xcvbnmll
arakeshhh a ty zakompleksioną idiotką:) to ty masz problem nie ja;) bo to ty sie rzucasz.. ja na lajciku czytam co masz mi do przekazania;) brak kultury..kolejna wieśniaczka minodues- dziękuję:) heh jedna normalna:]

Gość marakeshhhhhhhh
aleeeeeeeee czekaj zaraz poszuka jakichs zdjec na internecie i ci wysle..dziewczyna strasznie porbuje zwrocic na siebie uwage :/

Gość minodues
bo jestem facetem :)

Gość kalooooooszeeeeeee
moglas zalozyc topik tylko o tym zdarzeniu w autobusie.. po co ta cala farsa z wygladem?? do czego to potrzebne??? maasz az tak wysokie mniemanie o sobie??? moze sie pączkiem pobrudzilas i dlatego patrzyl, a ty odrazu nie wiadomo co

Gość marakeshhhhhhhh
nie jestem zakompleksiona i nie jestesm idiotka , w przeciwienstwie do ciebie mam dystans do samej siebie i trzezwo patrze na zycie ty za to pokazalas klase..pelna kulturka :/

Gość ../
ja sie nie jaram jak sie ktos na mnie patrzy;/ zatrzymuje to dla siebie i juz napewno nie pisze topikow;/a co jest najlepsze ja czasem patrze sie na laski w autobusie...i wcale nie dlatego ze sa ladne..ale np ostatnio jechala dziewczyna..zadna pieknosc..ale miala bardzo fajnie oczy pomalowane a ja gapilam sie na nia jak glupia bo podobal mi sie jej makijaz.. innym razem przygladalam sie bardzo takiej typowej typiarze..widac na piewszy rzut oka ze byla cwana wulgarna.. ja czesto przygladam sie ludziom. i nie dlatego ze sa sliczni ale cos mnie w nich zaciekawi ,nawet czasem patrze na jakas i mysle o ja pierdole ale ma wlosy.. badz cos innego...uwazasz ze patrza sie na ciebie bo jestes cudem... a tak nie jest...

Gość Ofeliaaaaaaaaaaaaaa
marakeshhhhh-> kolejna zakomplesiona gruba baba:O zazdroscisz autorce? idz na bieżnie to ci pomoze... autorko nie przejmuj sie takie tez sie zdarzaja:) widocznie jestes atrakcyjna dziewczyna i ona poczula zagrozenie z twojej strony ,faktem zachowala sie nie na miejscu,ale wiesz w nerwach duzo sie mowi..mało myśli:)

Gość marakeshhhhhhhh
../ ona tego nie zrozumie .. przeciez my wszystkie jestesmy zakompleksionymi brzydulami :/ hah

Gość minodues
no, tez mam wrażenie, że wszystkie przeróżowione solary wypełzły ze swych kokonów by dopiec autorce ! a kysz, paszczury ! ona jedna ma więcej dystansu do siebie niż wy wszystkie razem wzięte !

Gość marakeshhhhhhhh
nie jestem gruba ,nie jestem niska , nie mam kompleksow , uwazam ze jestem interesujaca osoba , dla jednych idealem , dla innych brzydula. takie zycie. autorko sama siebie bronisz ???

Gość xcvbnmll
:O:O:O:O dobra juz sie przymkne lepiej bo to nie ma sensu i tak mam sie za cudo i wyzej sram niz dupe mam:O ;) minodues--> hehe to wszystko wyjaśnia:)) i nie daje sie zazdrośnicom ja takie tępie...

Gość ../
mam kolezanke uwzam ja za bardzo ladna.. i mam tez faceta.. kolezanka jest sama.. chcialam ja umowic z koelga mojego faceta.. kiedy mojego chlopakowi ja pokazalam i powiedzialam zeby powiedzial kumplowi o niej to mnie wysmial i powiedzial ze nic specjalnego i czy nie mam jakies ladnej kolezanki.. bo pozniej tamten bedzie sie krzywil ze go wrobil w randke w ciemno z pasztetem.. a ja uwazam ta kolezanke za naprawde bardzo ladna. no i co? nie kazdy mam taki sam gust...probuje ci to uswiadomic ze nie kazdemu sie podobasz......

Gość ===valdi z koziej dupy===
nie będzie fajnej dyskusi nikt tu się nie będzie wypowiadał bo ten temat jest denny

Gość kalooooooszeeeeeee
" i po co sie tak na nią patrzysz i tak nie ma nic ciekawego" to opinia osoby ktora cie widziala na zywo... sadze ze mowila prawde a facet moze sie tak gapil bo ci np ramiaczko wystawalo, albo wygladalas podobnie do kogos kogo zna.... a moze to twoj znajomy z podstawowki i cie rozpoznal, ale nie byl pewny dlatego chcial sie dokladnie przyjzec! powodow moze byc cale mnustwo! a ty narcystycznie wpatrzona w siebie odrazu zalozylas ze to przez twoja olsniewajaca urode... ladna czy nie, to zapewniam cie ze tak wpatrzona w siebie i wywyzszajaca na kazdym kroku dziewczyna jest wkurwiajaca i niegodna uwagi

Gość marakeshhhhhhhh
to ze wyzywasz nas tylko dlatego , ze jestesmy innego zdania niz Ty swiadczy tylko i wylacznie o tobie dziewczyno.

Gość Dirty Diana
Dlaczego u nas w kraju jak ktoś zna swoją wartość i jest pewny siebie, jest uznawany za zakochanego w sobie, próżniaka? :o Co za dno i zacofanie.

Gość xcvbnmll
ja pier:D ja tez mysle,ze jedno biora mnie za przeciętniaka inni za brzydką dziewczyny,a drudzy za ładną !! :)))))))))))) jednym sie podobam drugim nie..najwazniejsze ,ze ja sie sobie podobam rozumiesz??? dla ciebie sie tlyko wygląd liczy:O napisalam,ze do wyglądu nie mam zastrzezen,ale do innych rzeczy typu charakter owszem ...a ty stale przy wyglądzie siedzisz:O ty naprawde jestes zakompleksiona.. albo zmien psychologa bo ten to juz ci chyba nie pomaga..:O

Gość NefertariS
A ja nie wiem co o sobie sądzić, sama nie umiem ocenić, wysłałabym Wam foto w linku do oceny ale troche się boje krytyki. Autorko pokaż jak wyglądasz, jestem bardzo ciekawa. W sumie fajnie byc atrakcyjną. Pokażesz fotkę?

Gość xcvbnmll
Dirty Diana--> nie wiem,zawsze odpowiadam "bo to Polska" ;) wiem,nie powinnam wszytskich wrzucac do jednego worka,ale niestety ta większosc jest taka... tak nie poznalam kolegi z podstawowki masz głupie domysly:O chyba rozpoznaje jak ktos patrzy z napaleniem ,kokieterią aa zwykłym przyglądaniem sie jak jestem ubrana:O:O ZAZDROSNICĄ MOWIE STANOWCZA WONT taka mam do was kulture własnie:)

Gość marakeshhhhhhhh
tak sie sklada , ze od samego poczatku przedstawiasz sie nam w samych superlatywach .. jak bede musiala chodzic do psychologa wtedy njapewno sglosze sie do odpowiedniego. gdyby liczyl sie dla mnie tylko i wylacznie moj wyglad zalozylabym na kafe topik o podobnym temacie do twojego i skoncz mnie atakowac i obrazac kobieto bo robisz z siebie durnia

Gość kalooooooszeeeeeee
to ze uwazasz siebie za ladna dziewczyne to bardzo dobrze. kazda kobieta tak powinna uwazac wtedy zyje sie lepiej ale odrazu zakladac ze wszyscy inni sa wpatrzeni w ciebie jak obrazek i zazdroszcza bo sami sa brzydkimi pasztetatmi? to juz przesada

Gość xcvbnmll
Nefertaris--> nie obraz sie,ale po tym jak tu na mnie naskoczyli troche sie boje pokazac fotke bo porozsylaja to po sieci ,a tu tez moi znajomi przebywaja:O wiekszosc mnie nie popiera tylko na mnie naskakuje.. a nie mam pewnosci,czy nie jestes podszywaczem pod jakas zołzę:)) po prostu nie ma sensu mnie oceniac tak jak ktos napoisal jednym sie podobam drugim nie.. moge opisac sie bardzo szczegolowo jak wyglądam i jaki mam styl... i Tobie tez radze nie wstawiac tu fotek..pare razy widzialam jak wstawiali na inny temat i sie nasmiewali ,albo przerabiali zdjęcia na jakies chamskie.:O

Gość marakeshhhhhhhh
poprawnie pisze sie WON panna idealna ... a tak na marginesie..fotki mialas pokazac dluuugo przed tym jak zaczeli na ciebie naskakiwac :)

Gość ajt
haaaaa mi sie rozne sytuacje zdarzaja, rozni ludzi, rozne rzeczy mowia, ale zeby sie tak tym przejmowac? sa gusta i gusciki i kobietom ktore tobie wydaja sie mniej atrakcyjne niz ty tez zdarzaja sie takie sytuacje a temtow nie zakaldaja na kafe.

Gość xcvbnmll
minodues --> hehe przerózowiane solary :PP są i takie:D one tez mogą sie podobac prawda?:D