Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xcvbnmll

wygląd ,a społeczństwo..

Polecane posty

Gość do punkt widzenia zalezy od pu
ale o kim piszesz? kto jest przeciętny?

Gość marakeshhhhhhhh
on nie napisal ze jest gruba tylko ze nie podobaja mu sie kobiety z okraglymi twarzami a Heidi jest idealem dla wielu , ale nie dla wszystkich :/

Gość ajt
no przepraszam, ale jesli heidi klum ma okragla buzie to ja mam prostokątną :D

Gość kalooooooszeeeeeee
Ja siebie tez uwazam za bardzo ladna dziewczyne. Owszem mam kompleksy... troche to bym poprawila i tamto ale calosciowo jest bardzo ok! Z takim podejsciem do samej siebie napewno zyje sie lepiej i ma sie wiecej w nim wiecej radosci, mniej lekow i wiecej pewnosci siebie. Ale na codzien widuje tak samo piekne kobiety, wcale nie uwazam sie za lepsze od nich... Wiem tez ze dla mojego chlopaka jestem przesliczna i bez zadnych wad, ale dla innych z pewnoscia jestem calkiem przecietna a dla jeszcze innych brzydka. kwestia tego co sie komu podoba!!!!!

Gość punkt widzenia zalezy od punkt
do autorki , jest wiele wysokich i szczuplych blondynek z zielonymi oczami , ktore nie ubieraja sie jak zdziry

Gość Ofeliaaaaaaaaaaaaaa
maakeshh ae mężczyzni często uważają okrągłe twraze za grube,a dziewczyna wazy 54kg co przy takim wzroscie wyklucza tuszę nawet na twarzy... ale sie jej uczepiliście naprawde szkoda z wami rozmawiac:O

Gość marakeshhhhhhhh
kaloszeeeeeee pokazesz mi sie ??? jestem strasznie ciekawa twojego wygladu , w zamian moge wyslac ci tez moje zdjecie

Gość ajt
Ofeliaaaa nie uczepilysmy tylko probujemy dziewcze uswiadomic, ze dorasta i jej sie w dupie przewraca :D

Gość marakeshhhhhhhh
ofelia ale chlopak chyba rozumie ze jak dziewczyna ma ponad 170 i wazy 54 kg to gruba nie jest

Gość Ofeliaaaaaaaaaaaaaa
jak dla mnie to ona ma dosyc okragłą buźke ta heidi

Gość owalne twarze
sa najpiekniejsze i najłatwiej do nich dobrac fryzke, okulary, wszystko im pasuje

Gość kalooooooszeeeeeee
a skad mam wiedziec ze sie ktos pod ciebie nie podszywa? :D

Gość marakeshhhhhhhh
wysle ci link do mojego konta na nk.. jesli chcesz dodam cie do znajomych jako dowod

Gość Heidi__Klum
ma twarz owalną, chyba slepy jest kto mówi,że okrągłą!!!

Gość Ofeliaaaaaaaaaaaaaa
wiecie co wydaje mi sie,ze nie zrozumieliscie kontekstu ona zaznaczyla,ze jest ładna i nie bedzie sie oszukiwac i po prostu jest roznica jak facet patrzy na jakas wywłoke tak jak opisala kabaretki solarium ,a jak na poważnie i porządnie wyglądającą dziewczyne.Ja osobiscie tez nie umialabym warknąc na normalnie wyglądajaca dziewczyne,a na taka rozpustnice to owszem warknelabym,zeby schowala cyca i sie tak nie obnazała..:O

Gość ajt
ooo Iza Mikko ma okrągła. Heidi chyba w trojkat, ale spojzalam tylko na jedno zdjecie wiec nie wiem :) ale owalna raczej nie.

Gość do w sciekla bestiaaa
owalne końskie??? kwadratowe, czyli kanciaste- to są końskie, a okrągłe- fool moon czyli księzyc w pełni i Józef Oleksy hahahahahaha

Gość marakeshhhhhhhh
jaki wy problem robicie , ja tez czasdem lubie zaklozy mini lub kabaretki .. i coodrazu jestem zdzira ?? mam ladne piersi wiec dekoldy mi pasuje i dlatego jestem szmata ?? wezcie sie zastanowcie

Gość ajt
oj dobra, dajmu spokoj, dziewczyna chce sie dowartosciowac, szuka pewnie chłopaka, dorasta. nie depczmy jej wyobraźni :D

Gość marakeshhhhhhhh
kalosze ... a skad ja mam teraz wiedziec ze ty to ty ? haha ,. no co.. raz kozie smierc. wysylam ci link na moja nk , podesli j mi prosze swoj albo swoje foto

Gość do w sciekla bestiaaa
a spojrz na siebie, bo jak to twoje foto na nk to wspolczuje, pfffffff... a la ewa minge :P

Gość Ofeliaaaaaaaaaaaaaa
przeszkadza mi:O rzucilabym sie pierwsza do mojego chłopaka,a potem na tą dziewczyne bo specjalnie prowokuje..a jak autorka spuscia wzrok i nie kokietowala to po co na nią warknela.. jak dla mnie to chora sytuacja dlatego od poczatku jestem za nią bo uwazam,ze sie przyzwoicie zachowala..ja to bym na jej miejscu jeszcze cos odpowiedziala typu"a ty co masz takiego do zaoferowania,ze twoj chłopak desperacko szuka innej wzrokiem:O"moze nastepnym razem by sie zastanowila czyja to byla wina.. ich trzeba trzymac krotko

Gość ajt
bestia staneła na czele wszytskich mezczyzn na swiecie i wyglosila ze owalne to konskie :D:D:D:D:D

Gość marakeshhhhhhhh
ofelia a ile wart jest chlopak , ktory slini sie na inne kobiety , stojac obok swojej ?? ile wart jest chlopak , ktory zaczepia inne kobiety mimo ze ma juz jedna... zalosne jeslio facet kocha , nawet jak przed nim ktoras nogi rozlozy on odwroci sie na piecie .. a jak wy macie takich chlopakow to wam wspolczuje