Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xcvbnmll

wygląd ,a społeczństwo..

Polecane posty

Gość xcvbnmll

pewnie zaraz mnie zjedziecie,ale musze sie wygadać...poniewaz jestem ładną dziewczyna (i uwierzcie wiem co to znaczy byc ładnym,a brzydkim)bo zaraz beda komentarze typu "tobie sie tylko tak wydaje,ze jestes ładna jak 3/4 kobietom,a tak naprawde jestes paszczakiem" ..mam 173cm,jak najbardziej proporcjonalna figura,dbam o siebie,niedawno zdjeli mi aparat ortodontyczny ogólnie nie mam nic do siebie,ale do ludzi :O wchodząc do autobusu wszystkie twarze sprowadzone są na moją osobe..faceci spoglądaja z zainteresowaniem,ale kobiety szlak trafia:O moze powiem czemu sie az tak sfrustrowalam:O stał obok mnie chłopak z dziewczyną,ciąągle sie na mnie patrzyl ja juz nie wiedzialam co robic tak głupio sie czulam,spuszczalam wzrok,kręcilam głową jak sie dało,a on dalej..no to w koncu jego dziewczyna rzucila do niego tekstem" i po co sie tak na nią patrzysz i tak nie ma nic ciekawego" :O:O:O nosz cholera jasna.. ja rozumiem była zła,ale czemu sie do mnie przyczepiła.. ;/ wyglądałam w sumie normalnie z tym,ze bardzo podkreslam figure i trzymam sie tego,ze w drobnostkach jest tak naprawde najpiękniejsze piękno...ja rozumiem gdybym wyglądała jak zdzira ,kabaretki miniowa,ze az mi dupe widac,solara,platyna itp.. to jeszcze moglaby chlapnąc,ze nie ma nic ciekawego,ale wyglądałam jak najbardziej przyzwoicie i nie musiala sie do mnie doczepiac..spojrzalam na nią to od razu spuscila wzrok ...krowa:O zazdrośnice noo.... nich chłopaka pilnuje i upomina następny kretyn :O

Gość /valdi z koziej dupy/
nie będzie fajnej dyskusi nikt tu się nie będzie wypowiadał bo ten temat jest denny

Gość NOPROSZEPANSTWA
no i niby w czym masz problem?

Gość xcvbnmll
wiem ze wszystkie mi zazdroscicie, kafeteryjne pasztety :)

Gość /valdi z koziej dupy/
pokaz zdjecie to ocenimy

nie przejmuj się, przynajmniej jej się głupio zrobiło, skoro odwróciła wzkor:)

Gość xcvbnmll
valdi podaj e-mail to ci wysle;) ale i tak wiem,ze jestes skonczonym chamem i zaraz je opublikujesz.. w kazdym badz razie zwisa mi to generalnie:O w czym mam problem? a no w tym,ze w Polsce górują bazary,flory,kryształki i świecidełka na bluzeczkach ,wieśniary chodzące,ktore nigdy nie opieprza chłopaka za ich brak taktu,a na ładną dziewczyne naskoczą,zjadą wzrokiem i zaraz jest problem..byłam w wielu krajach i sie mozecie śmiac,ale w Niemczech co jak co są brzydkie dziewczyny z tym,ze zadna sie na mnie krzywo nie spojrzała ! kazda pilnuje sie sama i nie rozgląda sie po innych..zakichane spoleczenstwo:O musialam sie wygadac...

Gość xcvbnmll
Fleur. no niby tak,ale sporo ludzi to słyszalo i od razu sie poczułam jakostatnia lafirynda..jakbym to zrobila specjalnie,ze sie tak patrzyl.. ale koszmarny koles:O czulam jego wzrok to mi sie autentycznie niedobrze zrobiło..

no rozumiem Cię, jakby mnie to spotkało(a na pewno nie spotka:P) to od razu bym wyszła z tego autobusu:P trochę wstyd, że wszyscy to słyszeli, ale to chyba ona wyszła na kretynkę, no nie?

Gość xcvbnmll
heehe czemu Cię to nigdy nie spotka? wsumie to nie wiem kto wyszedl na kretynke ..wydaje mi sie,ze ja bo ludzie nie obserwowali co ten koles robi,tylko uslyszeli jak ładnie na moj temat powiedziala:O

nie spotka mnie to, gdyż nie przykuwam raczej niczyjej uwagi aż tak:P

Gość minodues
"trzymam sie tego,ze w drobnostkach jest tak naprawde najpiękniejsze piękno" trzymaj się tego dalej i nie daj się zazdrośnicom ! podoba mi się Twoje podejście ! mam nadzieję, że trafisz na faceta, który będzie potrafił to docenić ! ale szlag się pisze przez "g" :)

mi tez wyslij na maila tego ktory mam przy nicku chce obejrzec z ciekawosci;p ale takie jest polskie spoleczenstwo, zazdrosni ludzie, ktorzy komentuja kazda co ladniejsza osobe, sluchaj moja kolezanka wiecznie ogladala zdjecia swojej 'rywalki' i potrafila sie dopatrzec tego, ze ona ma nienaturalnie grube palce u rak ;-) smiech na sali

Gość //valdi z koziej dupy//
nie będzie fajnej dyskusi nikt tu się nie będzie wypowiadał bo ten temat jest denny

Gość aleeeeeeeeeeeeeee
za mna tez sie ogladaja i przygladaja w autobusach, na ulicy tyle ze mi sie to podoba :D

Gość aleeeeeeeeeeeeeee
tylko troche to dla mnie dziwne ze koles sie tak obsesyjnie na kogos patrzy i to przy swojej lasce... raczej robilby to dyskretnie!

Gość marakeshhhhhhhh
jedni sie patrza bo jestes bo uwazaja cie za atrakcyjna, inni bo uwazaja ze wygladasz smiesznie , jeszcze inni zerkna przypadkiem a ty kazde jedno spojrzenie wylapujesz bo uwazasz , ze kazdy z nich widzi w tobie ideal..gdybys nie byla tak zakochana w sobie nie wiodzialabys tyych wszystkich spojrzen, najwyrazniej sama ich szukasz , a teraz widzisz w tyjm problem

Gość xcvbnmll
i dlatego dziewczyna tak naskoczyla;] no jasne..jestem obsesyjnie zakochana w sobie...lepiej robic z siebie ofiare losu i oklamywac wszystkich ,ze uwaza sie za brzydule:O to jest własnie Polska...zakłamani :O

Gość ../
kazdy facer obejrzy sie za spodniczka za czyms co jest pokazane wiecej i nie mowie o laskach typu solary tylko..sama wiem po sobie.. jestem uwazana za ladna atrakcyjna..a tez widze wieksze zaintersowanie swoja osoba jak ide np w dopasowanej sukience badz mam dekold czy widac mi nogi...autorka chce sie sama dowartosciowac.. ja nie mam potrzeby zakladania az tematu na kafeteri bo ktos sie patrzy!! to chore!

Gość xcvbnmll
dobra ja lece bo nie ma co.. wyglądam śmiesznie,albo jestem zakochana w sobie :) tylko to mi pozostaje..chyba musze sie dopasowac do pozostalych:( zapuszcze paznokcie u stóp,bede hodowac syf za zębami i wyciskać tłuszcz z włosow:(( ..🌻

Gość marakeshhhhhhhh
nikt ci nie mowi ze masz uwazac sie za brzydule ale ty najwyrazniej masz zbyt wysokie mniemanie o sobie..wyzej srasz niz dupe masz dziewczyno ... pozatym , jesli juz , to chlopak zerkal by dyskretnie.. moze twoj problem polega na tym ze jestes zupelnie przecietna a tutaj zgrywasz slicznosc.. jedno jest pewne - nie masz w sobie nic a nic samokrytyki :/

Gość -//valdi z koziej dupy//-

Gość xcvbnmll
nosz cholera jasna;} nie mialam nic odkrytego!!!! zwykle jeansowe spodnie dopasowane bo takie lubie,top na ramiączkach zwykly czarny,a na to bolerko granatowe !!!! z długimi rękawami,włosy upiete w kok !:O nic poza tym..dobranoc wszystkim;)

Gość marakeshhhhhhhh
autorko wybacz ale ja jakos nie zauwazylam tlumow zaniedbanych dziewvczyn na ulicach. widac ty kazda bierzesz pod lupe , szukasz w niej wad zeby pozniej moc samej sobie powiedziec co ty masz lepszego od danej osoby :/ narcyzm az kipi

Gość allleeeeeeee
a ja w dalszym ciagu czekam na maila ze zdjeciem..

Gość marakeshhhhhhhh
"dobranoc" bo co ... bo ktos w koncu zwrocil ci uwage na to jaka jestes .. zal :/

Gość ../
czy ta pani jest ladna? ma ladna twarz? NIE a kazdy facer na bank by sie za nia obejrzal... bo wyglada w tych ciuchach bardzo zgrabnie..gdyby nie miala obcasow juz by tak ladnie nie wygladala.. co z tego ze jej twarz jest zmeczona ze nie ma ladnej... kiedys byl tu taki temat co faceci wola ladna twarz czy super figure wszyscy pisali prawie ze wola laske z pieknym cialem i przecietna twarza niz z ladna buzia a figura niezbyt