Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość silna w swojej bezsilonosci

Czy jeszcze jest szansa?Czy nie marnowac nam wiecej czasu?

Polecane posty

lucynko26 sadzisz,ze ukryty gej wytrzymalby ponad 6 lat zwiazku,uprawial przy tym regularny sex z kobieta? czy to gej niedawno odkryty? bo nie bardzo mi sie w glowie miesci ta teoria :)

Gość kochana autorko glowka do gory
mozna sobie gdybac,ale z 2 str mozna by sie zastanawiac,skoro mial ładna i sexy kobiete obok i miał ją gdzies,to albo zmeczenie materiału,albo zmiana orientacji.Wszystko wyjdzie predzej czy pozniej zagadka zostanie rozwiazana...Ale nie zgadzaj sie na powrot pod zadnym pozorem kochana,kalosz mu na droge ;]

Gość dokladnie i jeszcze
i narty ;] madrze dziewczyno bardzo madrze,nie daj sie!!!

Gość silna w swojej bezsilnosci
Witajcie:)) Widze,ze mnie tu niezl;e dpoingujecie,heheh:) Dzieki Wam kochani za wsparcie:) Załatwiamy wspolne sprawy i wyjezdzam,dzis mam spotkanie z jego mamą,chciała sie ze mna widziec,wiec 3majcie za mnie kciuki:)

Gość NefertariS
''jak kiedys bedzie chcial zone i dziecko to zobaczy jak dostanie kawał k**wy '' DOKŁADNIE! JESZCZE GO LOS POKAŻE ZA TAKIE FOCHY! ODJEBAŁA MU SOWDÓWA JAK NIC- MIAŁ TAKĄ FAJNA KOBIETĘ TO ZACZĄŁ WYDZIWIAĆ. MOŻE MYŚLAŁ,ŻE SKORO MIAŁ TAKĄ TO MOŻE MIEĆ ''JESZCZE LEPSZĄ''? WIELU TAK MYSLI A LOS ICH POKAŻE- SKOŃCZY Z JAKĄŚ KUREWKĄ I MOŻE DOPIERO PO SLUBIE MU POKAŻE JAKA Z NIEJ RASZPTLA, WTEDY TO JUZ NIC NIE ZROBI :p:P:P

Gość lucynka26
Do Gorącej Brunetki :). Mam znajomą, wyszła za mąż za geja, bo nieprzyznawał sie do tego, a jej do głowy to nawet nie przyszło. Mają ze sobą dwoje dzieci. A po jakimś czasie wyszło to na jaw, nakryła go przez przypadek z kochankiem w łóżku, no i przyznał się. Sa po rozwodzie oczywiście.

lucynka26 no to w szoku jestem,mam nadzieje,ze autorka nie da sobą manipulowac i ułozy sobie zycie na nowo i szczesliwie,wlasnie tego zycze:) Pozbierasz sie kochana i bedzie dobrze :)

Gość no niestety kochana dobrze
robisz,bo nie ma co marnowac czassu na takiego typa,glowa do gory,dasz rade:)