Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słomiana słomka

chce szybko schudnac 10 kg - ktos chetny?reaktywacja

Polecane posty

i nie mogę znalezc, tu w uk, jogurtów bez cukru, wszystko tu jest nastawione zeby było bez tłuszczu wszystkie jogurty, maslanki - low fat

Ja całkiem nie odstawiam węgli bo potem są bóle głowi i kłopoty z kibelkiem. Jem do 70g węgli dziennie a to są np. 3 kromki chleba (obowiązkowo razowy lub żytni) :-)

a jak się je przy tym dużo warzyw to też pojawią się kłopoty z kibelkiem ? 70 g węgli - 3 kromki chleba :D tak mogę dietować poza tym nie jem tłusto do tej diety bialkowej nie lubię tłuszczu

Kromka ma gdzieś 20 g węgli. Jem albo 3 kromki ciemnego chleba dziennie albo 2 kromki i 3 łyżki musli. Reszta to samo białko: mięso, ryby, wędliny, jaja, sery i oczywiście warzywa. Jak masz ochotę na owocka to odpuść trochę chlebka :-) Najlepiej dołączyć do tego jakiś ruch :-)

A ja dzis zjadlam/ zjem lacznie tak z 1300kcal, troszke duzo ale bylam na miescie i malam 'maly grzeszek' xD ale jest dobrze ;] powodzenia zycze

jeżeli chodzi o ruch to ciągle biegam z małymi przerwami ;) a jak robię przerwę to ćwiczę szóstkę weidera chleb mogę ograniczyć do jednej kromki i skuszę się na pewno na owoce, np. grejfruta a banany muszę odstawić bo mają za dużo skrobii

dziś zjadłam płatki z mlekiem razowa bulka z pomidorem banan brzoskwinia obiad [licze 400-500 kcal]- obiad na miescie- muslalam ;p razem z 1300kcal- nie jest zle ale juz niedlugo zaczne zmniejszac kcal xD

widze ze temat zamarł, ale to nic może odżyje??? wiec tak, nie schudlam ani grama, nie udalo mi sie utrzymac diety, zlewałam ją tak prawde mówiąc i potrafie się do tego przyznać, nie wyszło mi. miałam dość? oczywiście. chce zacząć od początku? tak. od dziś, ściślej mówiąc od teraz, od tej minuty!!!

Ja na niełączeniu jestem od tygodnia ale mam dzisiaj święto i dieta idzie w odstawkę. Chyba zacznę od poniedziałku :-)

No i przytyłam przez ten czas jak nie wchodziłam więc cała stopka do wymiany :-(

a jednak jesteście :) ja tam trzymam się diety niskoww i chudnę :) powoli ale zawsze coś i jestem na słodyczowym odwyku oponka5 🌼 zawsze możesz zacząć od dzis

Ja się nie odzywałam bo dieta poszła w kąt i nie było się czym chwalić a Wy dlaczego uciekłyście? :-) Ja jednak od poniedziałku :-D

ja dzis juz po sniadanku - platki przenne z 1/2 szklanka mleka i 1/3 brzoskwini nie wqiem moze ok 360kcal??? nie odzywalam sie bo podobnie jak oponka dieta poszla na 'odwyk' i jakos tak wypaliło... ;/ 3majcie sie dziewczynkiiiiii xD

Ja jeszcze dzisiaj pofolguję a od jutra na niełączenie...efekty daje ale nie za szybko :-)

Gość Natalaa
Ja również od dzisiaj zaczełam ! :) więc trzymam za was kciuki ! Pozdrawiam. Natala :)

jakby coś, ja zyje, nie jestem czasem dość długo bo mam nawał pracy... ;/ z dietka jakos idzie, narazie sie 3mam i zycze powodzenia ;]

witajcie ja teraz walczę z chwilowym zastojem osiągnęlam wage 57,5 jak na razie nie jest to moja upragniona waga chcę schudnąć do 53 kg teraz muszę się uzbroic w cierpliwość i nie rzucic sie na jedzenie bo skutek bedzie fatalny

oponka5 ważyłam jakieś parę lat temu (szkoła średnia) jakieś 66 kg od tamtej pory ciągłe starania o idealną wagę wzloty i upadki z tym, że te stracone w tak długim czasie kg nie wróciły no ale ja już sporo się nauczyłam i nie jestem aż tak chuda - mój problem to nierównomiernie rozłożona masa ciała już chyba o tym pisałam chude ramiona, dłonie (aż kościste), zero biustu za to wielkie uda i łydki no i szerokie biodra