Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość singielkaaaa

Ah, gdzie ci mezczyzni?

Polecane posty

Gość singielkaaaa

Lato, slonce, tak by sie chcialo kogos miec, a ja dalej sama:/ Nie glupia, nie brzydka, fakt czasami troszke niesmiala. Czekam na tego jedynego juz bardzo dlugo, ale nigdzie go nie ma, nie szukam na sile, chodz on tez nie podjedzie pod moje drzwi. Czasem mijam tylu fajnych facetow na ulicy, ogladaja sie no ale co z tego jak kazdy mysli ze mam faceta. No i tak sie krag zamyka:/ Ah rozmarzylam sie

Gość tez studentka
ja od jakiegos czasu poszukuje :) ale niestety-w glowie mam Edwarda Cullena, ideal ;) I wez tu wroc do rzeczywistosci :D

Gość singielkaaaa
Jestem raczej osoba skromna ale powiem ze do wyzej wymienionych cech brakuje mi tylko smialosci:/ No wlasnei moze to glowny problem:/

Ja z Edwardem krecilam pare miesiecy temu,ale mi sie znudził:-P Teraz tez szukam nowego....może przerzuce sie na jesien na Jackoba?;) hehe a na serio tez trudno mi poszukac:(

Gość singielkaaaa
Ja tam nie mam zadnych idoli ani idealow w glowie, chce jego, tego jedynego faceta, nie wazne kim bedzie, co robi, ile zarabia, wazny jest charakter, poczucie humoru, itd

Gość tez studentka
z nim moglabym spędzić wieczność ;) Ja jestem jeszcze w 1. fazie :) czuję się taka odurzona, że szok. A najlepsze jest to, że podlotkiem już nie jestem :D Ale mam wakacje, więc wrzuciłam na luz, ogladam filmy, czytam książki i marzę marzę... :)

Nie sądzicie, że "ideał" mógłby być po jakimś czasie nudny? Idealny, doskonały facet, książę z bajki, bez żadnej wady. Nie ma takiej osoby, ale mi się wydaje, że coś takiego nie miałoby sensu.

Gość singielkaaaa
He he no nie popedzam go, tyle ze chyba zabladzil;) Znam tez przypowiesc o jabloni i jablku ktore zostalo na szczycie, ale bylo najsmakowitsze, tyle ze wszyscy zerwali te co byly nizej bo nie chcieli sie trudzic. I tak to najczerwiensze jabluszko czekalo az przyjdzie jego kolej. I co? Nie doczekalo sie, nikt po nie nie przyszedl, az wkoncu zwiedlo i samo spadlo :/ ;) Taki los mnie chyba czeka ;)

Gość tez studentka
Nie, ideały nie są nudne :) przynajmniej te w marzeniach ;) Czy ideały istnieją w rzeczywistości? Chyba tak. W koncu jakas osoba może być dla nas idealem. Ja jeszcze takiego nie spotkałam, pomimo 2 długich zwiazkow i kilku krotszych :)

Nie sądzicie, że "ideał" mógłby być po jakimś czasie nudny? Idealny, doskonały facet, książę z bajki, bez żadnej wady. Nie ma takiej osoby, ale mi się wydaje, że coś takiego nie miałoby sensu. JA tak uwazam dlatego rzuciłam Cullena;)

Gość singielkaaaa
Alez jaki ideal, czy ja mowie o ideale?

Gość tez studentka
sexy lady, zatem ja go przejmuję teraz... ;))))

Gość singielkaaaa
Kafenauta cos tam, i co myslisz ze cos sobie robie z twojej opini? Tez moge napisac ze jestes idiota, grunt to udowodnic wlasne argumenty, a nie pisac bzdury

Gość joozio
singielka. twoj problem to nie to ze jestes taka smakowita. ale, ze myslisz ze ustawi sie pod drzwiami kolejka facetow i ty wybierzesz najlepszego. nestety tak nie ma. poszukaj wpierw przyjaciol. a facet pozniej sie znajdzie

Gość singielkaaaa
Licze sie z takimi swinskimi komentarzami, bo jak czlowiek napisze ze jeste fajny i atrakcyjny to oczywiscie juz go jada takie male larwki;) Zapewniam, ze nie czekam na tlumy pod moimi drzwiami jak ktos nie rozumie topicu niech sie lepiej nie wypowiada bo szkoda czasu;)

Gość joozio
kazdy rozumie, tylko ci sie marzy ktos kto za ciebie wszystko zrobi. niestety natura po to wyposazyla kobiety w cos takiego jak kokietowane aby mogly siebie prezentowac i to wykorzystywac

Gość singielkaaaa
joozio co ty za bzury opowiadasz? i na jakiej podstawie? Naprawde nie rozumiesz tematu

jak ktos napisze że jest fajny i atrakcyjny to nie znaczy że taki dla ciebie będzie :) Musisz poznawać ludzi a nie siedzieć na kafe, dobrze ci radzę :) jako "mała larwka" :P

Gość singielkaaaa
Nie powiem ile twoje rady sa warte;)