Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rosaleen

Mój facet namawia mnie na aborcję...

Polecane posty

Gość jamtamtam
fisiowna a co ja mam meic do powiedzenia w temaci czy autorka ma usunac czy nie.To jej sprawa i mnei i tak samo wam gowno do tego.

Gość fuksja 19999999
ale masz faceta heheh widze taki glupi jak i ty to sie dobraliscie pozdro

Gość do autorkiiiiiiii
ja jestem zwolenniczką aborcji! dlaczego masz być teraz inkubatorem, i możliwe, że zrujnować doszczętnie swoje ciało co po ciąży się zdarza tylko po to żeby je potem oddać do adopcji?? moim zdaniem nie jesteś znowu aż taka młodziutka i jeśli byście chcieli dalibyście radę z maleństwem, ale skoro nie jesteście przekonani a raczej skłaniacie się aby go nie mieć to droga wolna. to nie jest dziecko!! to jakieś małe coś tlyko w toim brzuchu!! cholera no gadają takie kobiety że zabija się dziecko i potem się dziwią że nie które z powodu aborcji popadają w depresję! przecież to przez was !! bez takiego gadania wsyztsko byłoby ok.. skoro to jest zabieg dozwolony w części krajów to nie może być to aż tak złe!!!

skoro jej sprawa to po co zalozyla temat?? powinna sie spodziewac roznych odpowiedzi prawda?? a ty nie potrafisz nic tu wniesc poza atakowaniem tych, ktorzy sie sprzeciwiaja. zalosne nie uwazasz?? skoro jej sprawa to niech to zalatwia na swoim podworku a nie na forum. proste

Gość jamtamtam
fisiowna aj sie nei irytuje tylko jak czytam takie wymadrzałe baby to az mnei od smiechu brzuch boli.Zajac sie soba madralinskei a nie krytykowac kogos.A jak chcecie krytykowac to chociaz badzcie pomocne społeczenstwu,bo wy tylko klapiecie jezykami po proznicy.

Gość aleksiandaa
aha i poza tym, przypomnę tylko, że kazda 'skrobanka' zmniejsza w jakimś tam stopniu płodność, słyszałam o przypadkach, kiedy kobiety po dokonaniu aborcji kilka razy nie mogły już później zajść w ciążę i bardzo dobrze im tak, było trzeba wcześniej nie usuwać

Gość jamtamtam
fisiowa a ty co niby nowego wnosicsz do tego tematu.Przeceiz wiadomo,ze autorka powinna pogadac z facetem,nawet ze swoja matka i na tym temat zakniety .A ty pleciesz to samo po raz ktorys,

Gość do autorkiiiiiiii
oczywiście że po skrobance można zostać bezpłodnym ale ile kobiet i bez tego ma problemy z zajściem w ciążę?? a ile dzięki temu osiąga to co chce, po czym decyduje sie na dziecko, i zyje szczesliwie?? przytaczacie tylko i wylacznie skrajne przypadki i tak jest w kazdym temacie.. to sie staje nudne..

spoko zrob to zobaczymy jak ci pozniej bedzie a co twoj facet wolalby byc wyskrobany niz sie urodzic?? Dobra, to jednak bez sensu. Nie wiem dlaczego myślałam, że takie pustaki jak autorka przytoczonego cytatu mogą mi doradzić i wesprzeć.

Zerknełam na ilośc postów z ciekawości...jestes tu od dawna a nie założyłaś topiku jako "nowa"...powinnas więc wiedziec że kaffeto kaffe;) zbiorowisko dziwny chludzi, żadna wyrocznia. Ale wracając... "Na pomoc rodziny nie mamy co liczyć. Właśnie dlatego pisałam, że adopcja nie wchodzi w grę, bo mój chłopak w takim domu się właśnie wychowywał. Ja mieszkam z mamą, która nie byłaby w stanie pomóc." Wiesz...możecie oboje iśc do pracy...odchować dziecko i później zrobić karierę....uwierz mi, zrobiłam studia mając dobre 30 kilka lat i 2-kę dzieci w domu ;)to jeśli chodzi o pomoc. jesli chodzi o adopcję to nie kumam....?!twoj facet jest adoptowany, ma złe wspomnienia i nie chce, żeby jeho dziecko było adoptowane więc woli je zabic?!?! wytłumacz mi proszę?

Gość do autorkiiiiiiii
w kazdym temacie gdzie poruszony jest watek aborcji oczywsicie

Gość aleksiandaa
patrząc na to z innej to bardzo szkoda mi jest tych dzieci, ciekawe jak wy byście zareagowały na to, że kiedyś wasze matki chciały was usunąć?

Gość jamtamtam
ech znowu cipa bez mózgu zajmowałas sie taki ludzmi co opisywałas,ale na epwno za \kase,nawet minimalna,ale nei robiłas tego z adarmo.A co do autorki,to jej sparwa i nei meiszaj jakeigos mitycznego boga w to,bo jakby ten bozek istnial to ci co sa sparalizowni nie byli by tacy.

Gość do autorkiiiiiiii
wolalabym zeby mnie usunela niz potem wyzywala sie na mnie za zniszczona kariere zycie itp, w wielu przypadkach tak sie to wlasnie konczy

Gość Monis....L
On Cie zostawi jesli to zrobisz....nawet jesli jest ostatnim skur....to nie bedzie mogl zyc z kobieta ktora zgodzila sie na cos takiego

Gość aleksiandaa
nieprawda, z tą bezpłodnością to wcale nie są aż tak skrajne przypadki

fisiowna a ty niby co wnosisz do rozmowy co? to nie ty zostaniesz z tym problemem tylko autorka z niechcianym dzieckiem

Gość jamtamtam
Pare tygodni temu czytałam na kafe jak to matki nei kochaja swoje dzieci a rodza je ,bo sa pod presja,wiec uwazam,ze lepiej aby taka matka usuneła aniżeli potem zakąłdała takie tematy na kafe,ze nie kocha swojego dziecka.

Gość do autorkiiiiiiii
a masz jakies dane o procentowej ilosci takich przypadkow ??? skoror wiesz ze nie sa skrajne? czy tylko 'slyszalas' i stad powtarzasz. moim zdaniem jest po porstu wiecej pyskatych zagorzalych przeciwniczek aborcji i jak kazda powtorzy na forum ze po aborcji zostaniesz bezplodna to sie wam wydaje ze duzo jest takich przypadkow

Gość aleksiandaa
no chyba źle się czujesz, w większości wypadków to się kończy tak, że później to już nawet matka nie wyobraża sobie życia bez dziecka i że mogłoby go nie być, więc nie gadaj durnot

Gość jamtamtam
Autorko,Twoj tyłek ,wiec rob co uwazasz za słuszne.

Gość dasdas
Aborcja jest dla ludzi. Owszem, dla ludzi nieodpowiedzialnych. Aborcja jest morderstwem, to zależy czy zlepek komórek i test ciążowy, który wskazał że jesteś w ciąży to dziecko czy po prostu problem. Jeżeli problem - to nie ma sprawy, jeżeli dziecko - to jest morderstwo. I wiesz, życzę wszystkim takim jak Ty, wszystkim które się gziły i nie potrafiły właściwie zabezpieczyć żeby po skrobance nigdy więcej nie mogły mieć dzieci. Po co? Przecież odpowiedzialność to cecha obca.

Chodzi o to, że mój chłopak był w domu dziecka i nie został adoptowany. Wyprowadził się po 18-tce i dobrze wie jakie są warunki w takich domach.

Gość do autorkiiiiiiii
jakich DURNOT?? czytaj ze zrozumieniem, napisalam ze w WIELU przypadkach konczy sie to tak ze matka do konca zycia jest zla ze urodzila a nie ze w wiekszosci!!... moze po oprpostu ty masz w dupie te dzieci ktore tak koncza, dla mnie kazde jednowiecej jest juz jednym za duzo!!