Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wlasnie

czy to mozliwe???kto tak mial?

Polecane posty

Gość wlasnie

przed chwila zrobilam test ciazowy i nie wiem czy to wina mojej wyobrazni czy naprawde tak jest,ale widze delikatna prawie niewidoczna druga kreske...

Gość hfcjcjcfyhkhg
jakbyś poszukała w archiwum kafe to byś wiedziała, że dużo kobiet tak miało i to najczęściej oznaczało ciąże

Gość wlasnie
no niby tak...czytalam o tym,ale czasem widzi sie to co chce sie zobaczyc prawda?

Gość chmurka6677
ja zobaczyc nie chcialam a jednak dostrzeglam 2prawie niewidoczna kreske na tescie i juz 8 miesiac mija :P

Ja tak miałam.Kreska była prawie że niewidoczna,musialam sie przyjzec żeby coś zobaczyć,nadrugi dzien zrobilam nastepny test i to samo wyszło i byla to ciaża.Teraz jestem w 3 miesiacu.

Ja tak miałam. Zrobiłam test dużo za wcześnie i wyszła kreską, którą chyba tylko ja widziałam. Potem na drugi dzień w środku nocy zrobiłam kolejny i już była wyraźniejsza. No i mam już rocznego syna :). Kiedy miałaś mieć okres?

Gość wlasnie
ostatni okres mialam 19 czerwca...tak na dobra sprawe powinnam dostac kolejny w niedziele,ale juz dzisiaj wykonalam test,bo dziwnie zaczelam sie czuc od kilku dni.to jest moj i meza pierwszy miesiac staran o dziecko,wiec bylabym w wielkim szoku,ze nam sie tak udalo:)a tak przy okazji kupilam kolejne testy:)

Gość wlasnie
he he:)przed chwila bylam u kolezanki i pokazywalam jej ten test...widzi druga kreske.

Gość Cmokus20
Ja jestem przed miesiaczka ( za dwa dni) ale ze ide jutro na wesele robilam test juz 9-go ( bo chcemy dziecko) robilam go popoludniu.. po ok pol godz. wyszla druga kreska.. mowiono ze to raczej nie ciaza . chcac sie jeszcze raz przekonac zrobilam test 190-go rano.. po kilku godz test sie zalal od strony literki T az do niej powodujac jej wikod.. tez mowiono ze nic z tego a ze ide na to wesele powiedzialam sobie ze jescio przed nim zrobie test tak dla swojego spokoju ( by czasem nie pic) zrobilam i odrazu wyszly dwie grube krechy :) nie mogoc uwierzyc zrobilam jescio jeden i bylo to samo :)) ale powiem jeszcze jedno gdy zrobilam test tego 9 -go i 10-go pobolewaly mnie sutki ( tylko dwa dni ) a jajniki dluzej.. teraz mam wiekszy apetyt... ( zwlaszcza na ogorki) :) a gdy tylko oczy otwore musze zmykac do wc co nigdy sie tak nie zdarzalo :) wiec wszystko mozliwe

Gość wlasnie
zrobilam drugi test i to samo:)az sie wzruszylam:)

Gość wlasnie
Cmokus20 ja tez zauwazylam u siebie wzmozony apetyt,ale myslalam,ze to moze tak na okres.strasznie mnie suszy.normalnie nie wiem co mam pic...

Gość saleminka8
z drukowanych,bo lepiej wejdzie w pamięć : OBJAWY NA OKRES SĄ CZASAMI IDENTYCZNE JAK OBJAWY CIĄŻOWE APETYT RÓWNIEŻ,BO TO SPRAWA HORONÓW PO OWULACJI PRACUJE PROGESTERON,CZY SIĘ ZASZŁO W CIĄŻE CZY TEŻ NIE... oczywiście zyczę Ci tego,sama kiedyś myślałam że na teście mam kreske :P eh kiedy to było najlepiej robić bete i to na kilka dni po terminie spodziewanego okresu,wtedy jest pewność w 100% chyba że ma się cykle nieregularne to gdzieś 16 dni po stosunku,w którym mogło dojść do zapłodnienia ;) wiem coś o tym,uwierzcie nie latałam po testy,poszłam 16 dni po owulacji na bete i okazało się że to ciąża :) dodam,że poprzez obserwacje i mierzenie temperatury wyliczyłam sobie długość ostatniej fazy (lutealnej) i miałam zawsze 13 dni,dlatego robiłam test 16 dnia

Gość Cmokus20
Wlasnie.. w takim razie gratuluje.. mam nadzieje ze tak jak u mnie bedzie czego :)) ale na zapas nie zaszkodzi :))))