Malutka86 0 Napisano Sierpień 17, 2009 Amerie9 nie czekaj do dnia spodziewanej @, tylko leć po test... jak jest Fasolinka to będą 2 kreseczki (może jedna jaśniejsza, ale coś powinno być), najwyżej 2 zrobisz po dniu spodziewanej @, ale ja już bym nie czekała... mnie się wydaje, żeś ciężarna już :D (TFU, TFU NIE ZAPESZAM!!!) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielona_truskawka 0 Napisano Sierpień 17, 2009 No wlasnie mam bardzo regularne cykle, co 28 dni, czasem co 27. Ten bol w pachwinie to wlasciwie nie bol, tylko takie lekkie pobolewanie... A juz nie wspomne ze od prawie 2 tygodni mam piersi jak arbuzy:) I oczywiscie caly czas mnie boli dol brzucha jak na okres... Oczywiscie sie pewnie nakrecam, bo chc dzidziusia... No ale ta pachwina jakos mnie niepokoi bo w zyciu tak nie mialam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielona_truskawka 0 Napisano Sierpień 17, 2009 Cykle mam regularne, co 28 dni. Piersi tez bola, plus dol brzucha tak jak na okres. Tylko ta pachwina tak dziwnie bo w zyciu tak nie mialam... Chyba sie za bardzo nakrecam na ciaze... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Sierpień 17, 2009 truskawka ja myśle, że najlepeij cierpliwie poczekać do dnia spodziewanej @ i później zrobic test, na topiku na którymś kiedys pisałam dziewczyna robiła test 28dc wyszedł negatywny, 30 dc też negatywny i dopiero 33dc wyszedł pozytyw. Wiem, że to się tak latwo mówi aby byc cierpliwym ale innego wyjścia nie ma, przynajmniej ja wychodzę z takiego założenia, że czekam do dnia spodziewanej @. Ostatnio robiłam test przed @ i szkoda było tylko moich nerwów, wahań nastroju i pieniędzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Sierpień 17, 2009 truskawka ja myśle, że najlepeij cierpliwie poczekać do dnia spodziewanej @ i później zrobic test, na topiku na którymś kiedys pisałam dziewczyna robiła test 28dc wyszedł negatywny, 30 dc też negatywny i dopiero 33dc wyszedł pozytyw. Wiem, że to się tak latwo mówi aby byc cierpliwym ale innego wyjścia nie ma, przynajmniej ja wychodzę z takiego założenia, że czekam do dnia spodziewanej @. Ostatnio robiłam test przed @ i szkoda było tylko moich nerwów, wahań nastroju i pieniędzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Sierpień 17, 2009 kurde jakoś dziwnie mi powklejało moje wiadomości :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielona_truskawka 0 Napisano Sierpień 17, 2009 No ja tez mialam dzis problem z wklejaniem wiadomosci, jakos podwojnie sie wklejaly... Wiem ze najlepiej poczekac do @, ale cierpliwosc nie jest moja mocna strona haha:) W zyciu tak nie czekalam na termin okresu jak teraz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Sierpień 17, 2009 amerie9 i truskawka czekajcie cierpliwie :) trudne to jak cholera ale po co się nie potrzebnie stresować gdyby test się okazał negatywny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Sierpień 17, 2009 no właśnie amerie obiecałaś sobie ;) szybko zleci, jeszcze jak pójdziesz do pracy to nawet się nie obejrzysz jak będziesz test robić ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malutka86 0 Napisano Sierpień 17, 2009 Amerie9 ja bym na Twoim miejscu nie czekała... serio... jak się nie mylę i jesteś w ciąży, to ANIA MEDIUM JESTEM!!! Hahahahaha... ;) Mam takie jakieś co do Ciebie przeczucie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielona_truskawka 0 Napisano Sierpień 17, 2009 Ja sie nigdzie nie ruszam:) Wlasciwie to powinnam pracowac haha! A co tam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Sierpień 17, 2009 ja się nigdzie nie wybieram :) amerie9 a który to jest dzień twojego cyklu ? kurde chyba muszę się zabrać za sprzątanie ..... bo lekki bałagan w chacie, dobrze, że obiad został z wczoraj ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lipcowe_marzenie 0 Napisano Sierpień 17, 2009 Dzień dobry, Kobietki. Marta82, monitorowanie cyklu zaproponowal mi lekarz. Chodzilam do niego prywatnie... (o dzidzie staralam sie okolo 6 miesiecy)Po koejnej wizycie, rozmowie i widocznym moim zniecierpliwieniu i przede wszytskim stresie, ze pewnie cos ze mna i moimi cyklami nie tak- wyszla propozycja monitorowania. Bylam pare dni przed owulacja, wtedy lekarz zmierzyl pecherzyk i okreslil dzien najwiekszego prawdopodobienstwa wystapienia owulki. Potem mialm przyjsc po owulacji- potwierdzil, ze owulacja odbyla sie. Miedzy czasie zalecil"przytulanie co 2 dni":) Wszytskim z @ przesylam buziaki, trzymajcie sie Kobietki... minie pare dni i znow nastanie przyjemny czas staranek. Za testujace trzymam kciuki:) cos czuje, ze dzis potwierdzi sie, ze zostaniemy internetowymi Ciociami:) POWODZENIA! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Sierpień 17, 2009 amerie9 zapomniałam, że ty masz te długie cykle. Nom jak uważasz z tym testem :) ja bym się jeszcze nie spieszyła ale twoja decyzja, tak czy siak będę trzymała mocno kciuki ;) widzę truskawka, że ty podobnie jak Goga masz piękną prackę :D kafeteria rządzi ;) dobrze, że my kobietki potrafimy być Napoleonami i mamy podzielność uwagi :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Sierpień 17, 2009 nie kupuj na razie tych owulacyjnych :) oj amerie amerie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielona_truskawka 0 Napisano Sierpień 17, 2009 o mamo! To jak dlugie masz cykle amerie? Ja jak nie dostane @ 28-29 dnia to juz bede mogla przypuszczac ze cos jest na rzeczy hehe :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielona_truskawka 0 Napisano Sierpień 17, 2009 Fakt Banmon, nie narzekam co do pracy, zreszta za granica to jakos sie pracuje bezstresowo i szczerze powiedziawszy za duzo sie nie przemeczam jak widac zreszta hehe:) Czasem to az sie nudze, wiec super ze jestescie tu wszystkie, bo sobie mozna poplotkowac i podtrzymac sie na duchu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Sierpień 17, 2009 to ja też takiej chcę pracy ;) hihi cud, marzenie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malutka86 0 Napisano Sierpień 17, 2009 Amerie9 po co Ci już te testy owulacyjne?? Ja też przed ciążą miałam długie cykle - takie co 33-34 dni... i co i zaciążyłam... Kupisz je jak będziesz miała pewność, że nie jesteś w ciąży... a póki co to ja i tak coś czuję, żeś ciężarówka już :P (TFU, TFU NIE ZAPESZAM!!!) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Sierpień 17, 2009 czasami za granicą można na produkcji wylądować ;) wtedy już miodu ni ma ;) grunt to dobrze trafić :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielona_truskawka 0 Napisano Sierpień 17, 2009 No mnie sie jakos udalo z praca, choc czasem to chcialabym cos porobic fizycznie, bo od siedzenia za biurkiem mozna fiola dostac! W ogole jakos dziwnie sie czuje dzisiaj, mam takie jakby lekkie zawroty glowy. No i ta cholerna pachwina!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielona_truskawka 0 Napisano Sierpień 17, 2009 Amerie mam pytanie. Wlasnie wrocilam z lazienki i mam jakies dziwne uplawy/plamienie!!! Do tego jakos mi tak dziwnie. Okres mam miec w czwartek, wiec to na pewno nie to, tymbardziej ze to raczej jest brazowawe a nie czerwone. Mialas cos takiego kiedys????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malutka86 0 Napisano Sierpień 17, 2009 Zatem Amerie9 rób test... czekam z niecierpliwością na jego wynik :) Truskawciu Tobie też bym radziła zrobić test - nie zaszkodzi, a może pomóc :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malutka86 0 Napisano Sierpień 17, 2009 Amerie9 ja to Ci zaraz normalnie d**sko stłukę za takie myślenie i biadolenie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielona_truskawka 0 Napisano Sierpień 17, 2009 Tak teraz wlasnie mysle o tym tescie i chyba sobie kupie... Jak pokaze wynik negatywny, to trudno, poczekam do okresu i wtedy bede miala pewnosc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Sierpień 17, 2009 Amerie robisz ten test wreszcie :o czekamy na wynik :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Sierpień 17, 2009 Normalnie chwile się skupie na pracy i tu nie zaglądam a już tyle sie dzieje.... :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malutka86 0 Napisano Sierpień 17, 2009 Truskawciu nawet testy mogą się czasami mylić... może najpierw wyjść negatywny, a za parę dni pozytywny... moja koleżanka miała okres do 4 miesiąca... także nadzieja jest i tego się trzymaj, dobrze? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Sierpień 17, 2009 Amerie ale jeszcze nie wszystko stracone bo może za wcześnie zrobiłaś. Może Ci się czasem ten zapasowy test jeszcze przydać ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach