SmileEveryday 0 Napisano Sierpień 17, 2009 STARACZKI NICK............WIEK........CYKL STARAŃ.........TERMIN @ marika..........27................2...................14 .08 -=Goga=-.......29................1...................14. 08 Ascha33........33................duzo...............21.0 8 Dagus83........26................4...................22. 08 amerie..........23................3...................22 .08 HopeU...........27...............2....................26 .08 Olka.P...........28...............3....................2 7 .08 AsiaAaK..........19..............duzo.................?? ? Marta82........26................3....................03 . 09 banmon........26.................3.................ok12. 09.09 SmileEveryday.22...............2..................18.08.09 Wpisuje sie do tabelki:) oo chyba jestem najmlodsza;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmileEveryday 0 Napisano Sierpień 17, 2009 a nie jest nawet 19stka:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marzenka_s 0 Napisano Sierpień 17, 2009 a dlaczego ta tabelka sie tak zmniejszyla? byla wieksza przeciez i jzu dwuczesciowa cos chyba zgubilyscie po drodze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmileEveryday 0 Napisano Sierpień 17, 2009 marzenka,dokładnie.Oni czuja ze juz powinni miec potomków:) Fajnie,ze Twoj sie ucieszył.W ogole ten dzien musi byc dla Ciebie wyjatkowy.A to wazne miec wsparcie u kogos na kim nam zalezy.Mój z natury jest romantyczny,wiec nie wiem jak zareaguje jak sie dowie (kiedykolwiek,zeby nie zapeszyc:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmileEveryday 0 Napisano Sierpień 17, 2009 STARACZKI NICK............WIEK........CYKL STARAŃ.........TERMIN @ marika..........27................2...................14 .08 -=Goga=-.......29................1...................14. 08 SmileEveryday.22................2...................18.08. Ascha33........33................duzo...............21.0 8 Dagus83........26................4...................22. 08 amerie..........23................3...................22 .08 HopeU...........27...............2....................26 .08 Olka.P...........28...............3....................2 7 .08 AsiaAaK..........19..............duzo.................?? ? Marta82........26................3....................03 . 09 banmon........26.................3.................ok12. 09.09 Oczywiście musiałam namieszać:/ Przepraszam.W złe miejsce sie wpisałam.A tebelka taka byla ostatnia,wiec do tej sie wpisałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmileEveryday 0 Napisano Sierpień 17, 2009 amerie9 bo najlepiej zeby tabelka byla aktualna:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Sierpień 17, 2009 ja mam zawsze problemy żeby okreslić czy mam te dni plodne czy nie, raz wszystko wskazuje na to, że mam bo śluz jest ból jajnika tez a innym razem zero , nic a nic sluzu przez cały miesiąc dlatego wybieram się na te badanie do gina. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marzenka_s 0 Napisano Sierpień 17, 2009 aha ja sie dopisze jutro po wizycie u gin ale juz w drugiej czesci i mam nadzieje ze dolaczycie szybko do mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marzenka_s 0 Napisano Sierpień 17, 2009 jest w ogole ktos z woj slaskiego tak jak ja:)? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Sierpień 17, 2009 smile pominełaś ta tabelkę gdzie się Goga wpisywała ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Sierpień 17, 2009 ja od niedawna jestem ze świętokrzyskiego :o :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmileEveryday 0 Napisano Sierpień 17, 2009 Ja juz od jakiegos czasu łykam prenatal i wszyscy u mnie w rodzinie mysla ze naprawde jestem juz w ciazy:)Bo ciagle sie rozczulam nad takimi dzidziusiami,ktore ciagle widze:)Jakas obsesja:)A ja tak poprostu jem ten kwas foliowy,tak na przyszłosc:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Sierpień 17, 2009 STARACZKI NICK............WIEK........CYKL STARAŃ.........TERMIN @ marika..........27................2...................14 .08 Ascha33........33................duzo...............21.0 8 Dagus83........26................4...................22. 08 amerie..........23................3...................22 .08 HopeU...........27...............2...................26 .08 Olka.P...........28...............3...................27 .08 AsiaAaK..........19..............duzo.................?? ? Marta82........26................3...................03 . 09 -=Goga=-.......29................2...................11. 09 banmon........26................3................ok12. 09.09 ta tabelka jest najbardziej aktualna ;) marzena ty mogłabys się już dopisać do nowej tabelki ;) trzymam kciuki żeby lekarz rozwial ci w końcu wszystkie wątpliwości ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmileEveryday 0 Napisano Sierpień 17, 2009 banmon ojj to przepraszam,musi mnie któras poprawić bo ja nie wiem jak ja prawidłowo skopiowac:( Też jestem ze swietokrzyskiego:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Sierpień 17, 2009 ja też łykam kwas foliowy już od ponad dwóch trzech miesięcy, niby to dobre na rozwój cewy nerwowej u plodu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Sierpień 17, 2009 kopiuj normalnie tą i się dopisuj ;) ja jestem z Kielc :( :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmileEveryday 0 Napisano Sierpień 17, 2009 STARACZKI NICK............WIEK........CYKL STARAŃ.........TERMIN @ marika..........27................2...................14 .08 SmileEveryday.22................2...................18.08 Ascha33........33................duzo...............21.0 8 Dagus83........26................4...................22. 08 amerie..........23................3...................22 .08 HopeU...........27...............2...................26 .08 Olka.P...........28...............3...................27 .08 AsiaAaK..........19..............duzo.................?? ? Marta82........26................3...................03 . 09 -=Goga=-.......29................2...................11. 09 banmon........26................3................ok12. 09.09 No to dopisuje sie do tej :)Juz nie mieszam z tabelkami:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Sierpień 17, 2009 tzn nie pochodze z kielc tylko mieszkam tu od kwietnia :(:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmileEveryday 0 Napisano Sierpień 17, 2009 Nie podobają Ci sie Kielce? Mój R. jest z Kielc i w najblizszym czasie i ja tam zawitam na dobre:) A aktualnie mieszkam w Busku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marzenka_s 0 Napisano Sierpień 17, 2009 ja jadlam kwas ale niestety zle na mnie dziala caly czas spalam i nie dobrze mi bylo i mialam bole glowy wiec teraz jem falvit sa ta witainy i mineraly jest tez tam kwas ale w mniejszej dawce i teraz juz czuje sie ok. Wiesz mam watpliwosci bo naczytalam sie ze czasami pokazuje test wynik pozytywny a nie koniecznie jest sie w ciazy-ale mam nadzieje ze mnie to nie dotyczy. raz to nie dostalam miesiaczki a dwa test pozytywny wiec chyba bedzie ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Sierpień 17, 2009 o tym prenatalu to nie słyszałam ja łykam zwykły Folik ale spojrzałam na necie, że ten prenatal to jakiś kompleks witaminek, muszę się gina zapytać co o tym myśli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marzenka_s 0 Napisano Sierpień 17, 2009 ok ide spac bo jutro ciezki dzien mnie czeka. trzymajci kciuki prosze....jak tylko sie dowiem co i jak dam znac z reszta i tak tu jeszcze zawitam rano:)buziaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Sierpień 17, 2009 marzenka przestań ty sobie wkręcać takie bajki bo cię chyba przez kolano przełożę i dam klapsa ;) Kielce mi się nie widzą ale nie miałam wyjścia... pozyjemy zobaczymy może mi się spodobaja albo przynajmniej je zaakceptuję ;) a może będziemy mieszkać gdzie indziej .... czas pokaże Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmileEveryday 0 Napisano Sierpień 17, 2009 tak,to zestaw witamin.Pani w aptece mi go poleciła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmileEveryday 0 Napisano Sierpień 17, 2009 E tam:)Kielce są fajne.Może dlatego tak uwazam bo je dobrze znam,mieszkalam tam 3 lata,bo studiowałam.I teraz w najblizszej przyszlosci tez planujemy pomieszkac w Kielcach,ale w planach jest równiez domek,ktory na pewno nie bedzie w mieście.Wole spokojniesze okolice pod Kielcami.Dzisiaj kazdy ma auto i do miasta bez problemu dojedzie jak bedzie trzeba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmileEveryday 0 Napisano Sierpień 17, 2009 Dobranoc dziewczynki,bo jutro sadny dzien :] dla mnie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Sierpień 17, 2009 smile to jutro będziesz robiła test? ja tez już spadam lulu bo jakaś padnięta jestem :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmileEveryday 0 Napisano Sierpień 17, 2009 Nie jutro ma przyjsc @,zawsze jest jak w zegarku.A test pewnie pojutrze bo nie wytrzymam.Jak nie przyjdzie oczywiscie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmileEveryday 0 Napisano Sierpień 17, 2009 Miłej nocki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malutka86 0 Napisano Sierpień 18, 2009 No to po prostu BOMBA!!! :D Nawet nie wiecie jak się cieszę, że są nowe zafasolkowane!!! :D Za to u mnie sytuacja się nieco skomplikowała i już mój drugi wynik podskoczył do góry... czekam teraz, by lekarze podjęli decyzję co do mojej chemioterapii... dzisiaj będzie dalsze dzwonienie po lekarzach... Życzcie mi szczęścia... Buziolki dla Was :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach