lipcowe_marzenie 0 Napisano Sierpień 18, 2009 Dzień dobry:D No i dziś znów dobre wieść: AGAWA- GARTULUJĘ:):):) Zdrowka dla Ciebie i Maleństwa:) Ojjj kobietki dobra passa nastała...:) oby tak dalej! U mnie nadal cisza, tzn nie ma @. Kurcze korci mnie test, i juz dzis przechodzilam kolo apteki ale w koncu zrezygnowalam z kupna. Caly czas mysle, ze skoro piatkowy test niec nie wykazal to to nie ciaża tylko pewnie opoznienie(narazie jednodniowe) spowodowane zmiana klimatu. I z drugiej strony szkoda mi troche kasy na te testy... Jak do piatku sie nie pojawi@...to testuje:) no chyba, ze mnie cos trafi...i nie wytrzymam. Niedlugo wybywam z domu.... ciekawam co u Marzenki, jak jej samopoczucie po wizycie u gin.,jak tylko wroce napewno tu zajrze:) Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lipcowe_marzenie 0 Napisano Sierpień 18, 2009 STARACZKI NICK............WIEK........CYKL STARAŃ.........TERMIN @ marika..........27................2...................14 .08 lipcowe_marzenie.28...........1...................17. 08 SmileEveryday.22................2...................18.0 8 Ascha33........33................duzo...............21.0 8 Dagus83........26................4...................22. 08 amerie..........23................3...................22 .08 HopeU...........27...............2...................26 .08 Olka.P...........28...............3...................27 .08 AsiaAaK..........19..............duzo.................?? ? Marta82........26................3...................03 . 09 -=Goga=-.......29................2...................11. 09 banmon........26................3................ok12. 09.09 A ..i jeszcze dopisze sie do tej nowszej tabelki...nic to, zmykam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Sierpień 18, 2009 hejka ja juz wróciłam z wyjazdu :) jednak trochę mniej czasu mi to zajeło ale też wyjechałam dobre 2 godziny wczesniej :) tempo pisania jest wielkie, nie ma mnie pare godzin i tyle trzeba nadrabiac :) musze se herbę zrobić bo jakos łepek mi pęka :o ledno na oczy patrez, chyba przez tą pogodę to wszystko. lipcowe i marika kciuki trzymam ciągle za was :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Sierpień 18, 2009 amerie9 jeszcze troszkę i się sprawa rozwiąże sama, na razie się nie nastawiaj ani na @ ani na dwie kreski, po prostu na nic ;) tzn mi sie tak wydaje, że to najlepsze rozwi.ązanie, nie myślec w ogóle o temacie, wiem, że to trudne ale inaczej idzie zwariować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Sierpień 18, 2009 dobra idę szybki obiad robić bom głodna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Sierpień 18, 2009 mój M powiedział, że dokończy obiadek a ja mam wolne ;) tata przyjedzie dosyc późno bo chyba tak koło 22, więc tylko lekką kolacyjkę zjemy ;) a tak w ogóle to idę w sobote na pierwszą lekcję jazdy konno :) przynajmniej się odstresuje bo konie dobrze na mnie działają :) w każdym razie na studiach tak było ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HopeU 0 Napisano Sierpień 18, 2009 Tak patrzę na tabelę i marika ma 4 dni opóźnienia czy zle wpisalas? 3 mam kciuki za resztę Smile, lipcowe marzenie :-) czuję że tu będzie dużo fasolinek :-D Ja pewnie zostanę na końcu bo ja jestem pesymistka tak jak banmon :-o Aaa banmon robię dziś pierś z pesto wg twojego przepisu, właśnie sie marynuje. A komp dalej minie chce działać jedyne co wiem to ze Windows przestał pracować i coś sie porypało. Siedzę w skarpetach jak babcia i wiecie co wlaczylam ogrzewanie bo ta cholerna szkocka pogoda mnie dobije :-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Goga111 0 Napisano Sierpień 18, 2009 wszystkim :) O jak dobrze mam dzisiaj juz neta :) wczoraj jakiś zawias pewnie był :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Goga111 0 Napisano Sierpień 18, 2009 HopeU mi też jakiś miesiąc temu komp się zepsuł i byłam pare dni bez kompa :o myślałam że zwariuję :o to jakieś chyba już uzależnienie :p To przyjedź do Krakowa tu jest piękana pogoda i cieplutko :p ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Goga111 0 Napisano Sierpień 18, 2009 Amerie w teorii wydaje sie to proste...:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Goga111 0 Napisano Sierpień 18, 2009 już się nie mogę doczekać...ale się rozmarzyłam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Sierpień 18, 2009 oj przepraszam pisałam teraz ze stareno nicka :p coś mi sie pomyliło chyba :p ale to goga111 cały czas byłam ja tylko mi sie stary nick wpisał :p teraz zobaczyłam :) :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Sierpień 18, 2009 no właśnie...ja cały następny tydzień zamierzam się usilnie starać ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Sierpień 18, 2009 no ja teraz też tylko dwa razy bo w sumie nie mieliśmy kiedy i nic nie wyszło :( hmmm... no ale masz racje że za często to też nie jest wskazane :o to może jakoś tak co drugi dzień ;) będe próbowć do skutku na różne sposoby :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Sierpień 18, 2009 mnie to jest chyba obojętne byle zdrowe było :) ale ciekawe czy sie faktycznie sprawdza :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Sierpień 18, 2009 szczerze Ci powiem że ja też myślalam że po owulacji to już jest lipa i nie ma po co sie starać... :o ale obciach normalnie :p przynajmniej nie jestem sama taki osiołek :p ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Sierpień 18, 2009 z bliźniakami to chyba bym sobie nie dała rady :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Sierpień 18, 2009 hahaha to ja to będe probować i przed i po bez planowania płci :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Sierpień 18, 2009 no masz racje od tego żeby wiedzieć jest gin :) ale na tym forum to i tak dużo sie można dowiedzieć :) każda cosik tam wie.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HopeU 0 Napisano Sierpień 18, 2009 Aj chętnie bym się wybrała do Krakowa :) Ja chce dziewczynkę i mam nadzieję że wyjdzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HopeU 0 Napisano Sierpień 18, 2009 Ciekawe co tam marzenka? :) ale ci zazdroszczę tych 2 kresek ehhh Amerie masz racje uzupełniany się i to jest super że można się wyżalić wyplakac i razem cieszyć :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmileEveryday 0 Napisano Sierpień 18, 2009 A ja nadal zyje nadziejami bo dzień sie konczy a @ ani widu ani slychu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Sierpień 18, 2009 Amerie u Ciebie nie wiadomo czy starania będą jeszcze potrzebne ;) HopeU to masz gotowy "przepis" na dziewczynke ;). Skoro tak to przyjeżdżaj do Krakowa a nie siedź w tym zimniksu ;) a tak wogóle to długo już tam jesteś? No własnie Marzenka sie cos nie odzywa. Ciekawe czy wróciła już od gina... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Sierpień 18, 2009 no pa Amerie jutro postaram sie być wcześniej niż Ty :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Sierpień 18, 2009 smile trzymam kciuki ;) amerie9 jazda konno może jest nie wskazana w ciąży ale te zagadnienie na razie mnie nie dotyczy ;) poza tym jazda jest nie wskazana ze względu na mozliwy jakis wypadek a o takich sprawach nie myslę bo w przeciwnym razie bym w ogóle się do koni nie zbliżała ani do żadnych większych zwierząt ;) a z racji mojego wykształcenia to musiałabym się albo przekwalifikować albo calkiem zrezygnować z myśli o pracy w zawodzie ;) a tego bym nie chciała ;) mi tam wszystko jedno czy chlopiec czy dziewczynka byle by w końcu było całe i zdrowe ;) z tymi terminami to wiedziałam kiedy się najlepeij starać o chlopca a kiedy o dziewczynkę ale mi tak wsio ryba ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Sierpień 18, 2009 SmileEveryday są teraz dobre dni u nas na topiku więc może będziesz następna :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmileEveryday 0 Napisano Sierpień 18, 2009 Dziękuje Wam,jesteście kochane :* Jeszcze poczekam z tym testem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Sierpień 18, 2009 Goga my to się teraz będziemy w tym samym czasie strać :) mam nadzieję, że wyjdzie nam coś z tego :) podobno najlepiej jest działać co drugi dzień ale ja tam myśle, że najlepiej jest działać w tedy kiedy ma się na to ochotę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Sierpień 18, 2009 Poczekaj poczekaj :) chociaż napewo Cię już korci żeby zrobić ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HopeU 0 Napisano Sierpień 18, 2009 Goga jestem już prawie 3 lata. Ogólnie jest super a na pogodę człowiek zawsze narzeka :) ale mogłoby być jednak ciepłej latem jeżeli można to nazwać latem :-o Mam nadzieję że przepis na dziewczynkę jest dobry :-p Kurde gotuję już w zasadzie obiad na kolację i nie czuję smaku przez katar :-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach