banmon 0 Napisano Sierpień 22, 2009 ale dziś pospałam :) uwielbiam weekendy marzenk_s przyjemnego wypoczynku :) smile no i jak tam, robiłaś test??? ciekawa jestem strasznie :) pisz szybko :) amerie chętnie bym przyjechała :) pogoda jak na razie za chmurką .... mam nadzieje, że się nie rozpada... na 16 mamy te jazdy :) jeśli jutro będzie padać to pewnie nie pojedziemy na giełdę bo mało psiaków będzie :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Sierpień 22, 2009 Cześć kobiety Nie będzie mnie tu jakiś czas ale nie zapominajcie o mnie bo wróce ;) Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agawa33 0 Napisano Sierpień 22, 2009 Cześć Dziewczyny Za jakiś czas rozpoczynam starania na nowo, właśnie wróciłam ze szpitala i już nie jestem w ciąży :-(((. Tak, że nie wyprowadzam się z tego topiku, będę bardzo mocno trzymać kciuki za Was i siebie. Pewnie muszę odczekać jakiś czas i znowu do dzieła. Jestem jeszcze w lekkim szoku, ale sama próbuję nakręcać się pozytywnie. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HopeU 0 Napisano Sierpień 22, 2009 Agawa trzymaj się dzielnie :( kochana, przykro mi Goga ty też w końcu to twój wielki dzień Wszystkiego Najlepszego na nowej drodze życia i owocnej pracy :) Wypije dziś Wasze zdrowko Amerie, marika, banmon, Marta, smile, Malutka, lipcowe..., marzenka, dagus, olka Pozdrawiam ( mam nadzieję ze nie pominelam nikogo) miłego weekendu :) Smile jak twój test??? Chyba nic nie pomyliłam ?:-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HopeU 0 Napisano Sierpień 22, 2009 Agawa trzymaj się dzielnie :( kochana, przykro mi Goga ty też w końcu to twój wielki dzień Wszystkiego Najlepszego na nowej drodze życia i owocnej pracy :) Wypije dziś Wasze zdrowko Amerie, marika, banmon, Marta, smile, Malutka, lipcowe..., marzenka, dagus Pozdrawiam ( mam nadzieję ze nie pominelam nikogo) miłego weekendu :) Smile jak twój test??? Chyba nic nie pomyliłam ?:-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HopeU 0 Napisano Sierpień 22, 2009 Agawa trzymaj się dzielnie :( kochana, przykro mi Goga ty też w końcu to twój wielki dzień Wszystkiego Najlepszego na nowej drodze życia i owocnej pracy :) Wypije dziś Wasze zdrowko Amerie, marika, banmon, Marta, smile, Malutka, lipcowe..., marzenka, dagus, OlkaP Pozdrawiam ( mam nadzieję ze nie pominelam nikogo) miłego weekendu :) Smile jak twój test??? Chyba nic nie pomyliłam ?:-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HopeU 0 Napisano Sierpień 22, 2009 Coś sie zacięło :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wiki82 Napisano Sierpień 22, 2009 Witam dziewczyny :))) Uaktualniam tabelke hehe STARACZKI NICK............WIEK........CYKL STARAŃ.........TERMIN SmileEveryday.22................2...................18.0 8 Ascha33........33................duzo...............21.0 8 xkslanderka22..30..............4....................22.0 8 HopeU...........27...............2...................26 .08 Olka.P...........28...............3...................27 .08 AsiaAaK..........19..............duzo.................?? ? Marta82........26................3...................03 . 09 -=Goga=-.......29................2...................11. 09 banmon........26................3................ok12. 09.0 marika..........27...............3................ok. 13.08 Dagus83........26................4...................15. 09 amerie.........23................4................ok18.0 9 lipcowe_marzenie.28...........2...................ok. 20. 09 wiki82................27...........1...................21.08 Mam nadzieje ze się udało choć przyznam ze mam stracha, pierwszy poród 6 lat temu dał mi w kośc i teraz juz sie boje he okres mam miec we wrzesniu zobaczymy czytam wasze wypowiedzi z zaciekawieniem fajnie dziewczyny ze sie tak wspieracie pozdrawiam Was serdecznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HopeU 0 Napisano Sierpień 22, 2009 witaj wiki :) To ty jesteś już 1 dzień po terminie? Rób test :-p Gdzie jest reszta hmmm, Goga ma jakieś usprawiedliwienie a reszta meldować sie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmileEveryday 0 Napisano Sierpień 22, 2009 Miło,że sie tak interesujecie czyimś losem:) Nie zrobiłam jeszcze testu,dzis straaaasznie boli mnie brzuch,co chwila biegam do łazienki sprawdzać czy @ przyszła ale nic. Zrobiłam kanapkę i zaraz ją wyrzuciłam a miałam taką na nią ochote :/ nie wiem co sie dzieje:( Teraz zamówiłam pizze i czekam.Mam nadzieję ze mi sie nie odwidzi i nie bede jej wyrzucać :) Mam na szczescie 9-letniego brata,wiec sie nie zmarnuje. A test zrobie na pewno jutro, bo R. dziś u mnie nie bedzie:( Magazynier wziął sobie urlop na ządanie i mój narzeczony musi dziś tyrać jak bury osioł jak to okreslił :D i dodał,że to na naszą przyszłą rodzinkę:) ehh stresuje sie juz i nie podchodze tak obojetnie :/ Może wyjsc i kupić test??? A ten co kupił R. zrobić dodatkowo??? Tylko ten drugi jutro. Miłego dnia dziewczynki. I witam gorąco nową koleżankę :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmileEveryday 0 Napisano Sierpień 22, 2009 I cisza z brzuchem :( Raz boli a raz nie. Ale mam dziwne chwilami przeczucie że @ się zbliża. Przecież to tylko pare dni spóznienia. Kiedyś pamietam okres spozniał mi sie 2 tyg! a nie byłam w ciązy...Ale to było dawno,ostatnio miałam baardzo regularnie.Zmęczona sie czuje:(Strasznie szybko ucieka ten dzień. Goga wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia.Ściiiiskam mocno!!!! Marzenka weekend zleci szybko i nie długo sie zobaczycie a maleństwem to sie jeszcze nacieszycie:) Banmon mam nadzieję ze nie bedzie padac i kupisz pieska takiego jak chcesz:) I mam nadzieje ze miło ci zlatuje sobota na tych konikach:) Hope dziękuje za życzenia na miły weekend:)Wzajemnie:) Agawa strrasznie mi przykro:( Nic więcej nie mogę zrobić.Mogę tylko pocieszyć i zyczyć owocnych starań:)Trzymaj sie dzielnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiaAaK 0 Napisano Sierpień 22, 2009 STARACZKI NICK............WIEK........CYKL STARAŃ.........TERMIN SmileEveryday.22................2...................18.0 8 Ascha33........33................duzo...............21.0 8 xkslanderka22..30..............4....................22.0 8 HopeU...........27...............2...................26 .08 Olka.P...........28...............3...................27 .08 AsiaAaK..........19..............duzo................ok. 6.09 Marta82........26................3...................03 . 09 -=Goga=-.......29................2...................11. 09 banmon........26................3................ok12. 09.0 marika..........27...............3................ok. 13.08 Dagus83........26................4...................15. 09 amerie.........23................4................ok18.0 9 lipcowe_marzenie.28...........2...................ok. 20. 09 wiki82................27...........1...................2 1.08 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiaAaK 0 Napisano Sierpień 22, 2009 hej;) ale tu napisalyscie...;P u mnie w tym miesiacu nie bylo staranek...odpuscilam jakos nie mialam ochoty... marzenka gratuluje;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Sierpień 22, 2009 awaga bardzo mi przykro, wiem jak to boli z czasem będziesz się czuła co raz lepiej :) goga wszystkiego najlepszego :) !!!!! smile ależ ty masz nerwy ze stali, no ja bym tyle nie wytrzymała.... :) rób szybko ten test bo ciekawość mnie bierze straszna, trzymam kciuki za dwie kreski :) wiki witaj :) na konikach było SUPER :) w przyszła sobotę chyba też sie wybierzemy :) człowiek zapomina o wszystkich smutkach przy zwierzętach- no ja tak w każdym razie mam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Sierpień 22, 2009 no tak nadszedł weekend i dziewczyny się relaksują :) i słaby przez to ruch a topiku :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Sierpień 22, 2009 amerie a ty chyba miałaś mieć dzisiaj winny wieczór ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lipcowe_marzenie 0 Napisano Sierpień 22, 2009 Witajcie kobietki:) Hope melduje sie:) Dzis posprzatalam, pogotowalam i upieklam...i tak czas zlecial:) Ale jestem i nawet nadrobilam czytanie:) Agawa bardzo mi przykro:( Cokolwiek sie stalo pewnie nie bylo bez przyczyny. Czas szybko zleci i bedziecie mogli rozpoczac nowe starnka... bedziesz pod opieka lekarza i napewno bedzie dobrze. Trzymaj sie Kochana dzielnie i zagladaj tu do nas. Goga WSZYSTKIEGO najlepszego na nowej drodze życia!!!! Smile zycze wymarzonych dwoch kreseczek...:) Witaj Wiki:) AsiaAak--:) Amerie dzieki, rowniez molego weekendu:) Banmon, ja tez kiedys probowalam jazdy konnej, ale Konie nie zdobylu nigdy mojego zaufania i proby umarly smiercia naturalna... Fajnie, ze odregowujesz w ten sposob... w koncu o to chodzi...aby oderwac mysli od ...:) Gdybyscie planowaly wywolywanie zdjec...polecam promocje w rossmannie- 80 zdjec za 20 zl. Wywolalam i nawet jakoscia nie jestem rozczarowana:) Ja tez zmykam do lozeczka bom zmeczonam...Dobrej nocki zycze, pa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HopeU 0 Napisano Sierpień 23, 2009 Dzień dobry Wszystkim. U mnie dziś nie najlepszy dzień : dolujaca pogoda jak zawsze, mam co prawda wolne i chciałam gdzieś wyskoczyć a mój M 5 min przed faktem mi mówi ze obiecał koledze ze coś mu przewiezie i pewnie będzie po południu :-( Oczywiscie nagadalam mu bo od jutra zaczynam 2 prace i już ciężko będzie znaleźć wolny wspólny dzień. Mam takiego nerwa że nie wytrzymam, zaraz coś rozwale, i czuję że ta cholerna @ sie zbliża :-( Idę gotować obiad. Pewnie sie dziś wyżyje na kimś wrrrrrr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xkslanderka22 0 Napisano Sierpień 23, 2009 DZIEWCZYNY JA DOSŁOWNIE NA MOMENT :D ZROBIŁAM TESCIORA RANO I SĄ II KRESKI :D:D:D:D:D:D TERAZ TEZ ROBIŁAM I PONOWNIE IIkRESKI:D:D JESZCZE W TO NIE WIERZE ALE NATURALNIE SLĘ FLUIDKI I MOCNO TRZYMAM KCIUKI ZA WAS!!!!!!!!!!!!!!!!!! Uciekam teraz poczytam was wieczorkiem slę buziaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Sierpień 23, 2009 xkslanderka22 GRATULACJE :) przyniosłaś ze sobą pozytywne prądy :) teraz czekamy na dobre wieści od smile :) HopeU bojowy nastrój cię dopadł widzę.... zrób swojemu M za karę obiad którego nie lubi ;) :D trzym się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lipcowe_marzenie 0 Napisano Sierpień 23, 2009 Xkslanderka22 GRATULUJĘ :):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HopeU 0 Napisano Sierpień 23, 2009 Xslanderka gratuluje ci bardzo :) Mamy pozytywne fale :) oby przybywało brzuszkow dalej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Sierpień 23, 2009 jaka cisza....... :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agawa33 0 Napisano Sierpień 23, 2009 xkslanderka22 Gratulacje !!!!! :-) :-) :-) .... Dużo zdrówka dla Ciebie i Dzidziusia :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Sierpień 23, 2009 a gdzie się wszyscy podziali? my rozpoczęliśmy już staranka i czekam teraz z niecierpliwością na czwartkową wizytę u gina .... póki co mam dobre nastawienie i mam nadzieję, że lekarz mi nie popsuje humoru.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agnes19 Napisano Sierpień 23, 2009 Hej! Jestem Agnes i tak jak Wy wraz z mężem staramy się o dzidziusia;) Mam 19 lat niedlugo minie rok jak się pobraliśmy niestety ciągle nam nic nie wychodzi... Pozdrawiam;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Sierpień 23, 2009 witaj Agnes :) w takim razie wpisz się do tabelki :) trzymam kciuki za staranka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agnes19 Napisano Sierpień 23, 2009 To znowu ja... Bardzo chętnie czekam na jakieś porady czy tez wskazowki..;) jestem gaduła więc jeśli któraś z Was chce porozmawiać to z niecierpliwością czekam!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agnes19 Napisano Sierpień 23, 2009 oki:) a do jakiej tabelki????????? jestem troche zdezorientowana... pierwszy raz właczam się do rozmow na forum... moglabys mi wytłumaczyc co mam zrobic????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Sierpień 23, 2009 na 74 str mamy taką tabelkę ze swoim nickiem, wiekiem, ilością starań i datą spodziewanej miesiączki, zaznaczasz ją, kopiujesz i wklejasz już se swoimi danymi ;) gdybym znała sposób na bejbika to na pewno bym ci powiedziała ale niestety nie znam go :o jesli już prawie rok się staracie to pewnie byłaś już u gina w tej sprawie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach