Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

amerie9

LIPIEC=ropoczynamy starania D

Polecane posty

Pytam ogólnie... Jeśli po prostu wydaje się Wam że mowią nieprawde...

Ja mojemu ufam :-) Nie zrobil ni , zebym miała nie ufać. Bez problemu go wszedzie puszczam :-D

Ja też tylko czasami mam jakies urojenia... bo jestem strasznie zazdrosna... i nie umiem przestac tworzyc czarnych scebariuszy!!!!!!!!!!!! Ehh.............

W miłości zawsze miałam pod górke i choć jestem z J. rok po ślubie to w podświadomości mam cały czas obawy że coś się zepsuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Chyba jestem ostatnio przewrażliwiona!!! Ciągle płacze... I panikuję;(( I cały czas brzuch mnie boli!! Nie wiem w końcu czy to ciąża czy urojenia!! Wariuje!!Chciałabym odpocząć całkowicie... Gdzieś daleko... Gdzie jest ciepło i świeci słońce... GDZIE JESTEŚCIE!! Cicho na tym topiku..

Nie wiem gdzie są wszystcy? Normalnie puski na naszym topiku! Czyzby umierał smiercia naturalną?

witam! i znowu tyle mam do czytania...ostatnio pisalam ze moj facet nie przyjedzie ale byla niespodzianka i przyjechal na 4 dni:) wczoraj znowu pojechal...ale troszke mi lepiej na serduszku. Wczoraj bylam u gin na badaniach wszystko w porzadku z dzidzia,juz 7 tydzien,5 pazdziernika mam USG:):) a co do pytania czy wierzymy i ufamy swoim M. to ja ufam i wierze ale czasem jestem za bardzo zazdrosna i trudno mi z tym nie kiedy.

STARACZKI NICK............WIEK........CYKL STARAŃ.........TERMIN marika..........27...............3................ok. 13.08 Ascha33........33................duzo...............21.0 8 wiki82................27...........1...................2 1.08 Olka.P...........28...............3...................27 .08 Guzia 79...........30............dużo...............ok. 30.08 AsiaAaK.........19...............duzo.............ok.2.0 9 Marta82........26................3...................03 . 09 -=Goga=-.......29................2...................11. 09 agnes19...........19.............dużo!!! ...........ok.11.09 banmon........26................3................ok12. 09.0 Dagus83........26................4...................15. 09 amerie.........23................4................ok18.0 9 lipcowe_marzenie.28...........2...................ok. 20. 09 HopeU................27...........2...................21 .09.09 smileEveryday......22............3..................ok. 22.09 Agawa33..........33.............2................... ??? Magda8080.......29.............3.....................ok0 2.10.09 ZACIĄŻONE nick............tydz.ciąży.........termin porodu......płeć....imię marzenka_s .....7.................23 kwiecien.........?.........? xkalanderka22...7................24 .04.2010.........?..........?

xkalanderka22- powiem ci ze na pocztku bylo wszystko ok,ale teraz juz pojawiaja mi sie mdlosci bardzo czesto np w autobusach albo rano jak wstane albo jak cos zjem i mojemu oragnizmowi nie przypasi,brzuszek czesto boli ale gin powiedzial ze to ok bo tak ma byc bo sie wszystko rozszerza w srodku no i stalam sie strasznie senna moglabym lezec w lozku caly dzien....

hejka :) to w zasadzie nie jest staz tylko taka praktyka absolwencka polega to na tym, ze moge być zatrudniona na praktce nie dłużej niż 3 m-ce a później muszą juz mi coś zaproponować, pieniądze dostaje od firmy do końca tygodnia mam się dowiedziec ile, ale raczej mnie tam nie ukrzywdzą bo jak mówiłam to trochę było po znajomości zalatwiane no i mój M tez tam pracuje..... jesli chodzi o wykorzystywanie to nie będzie czegos takiego bo jestem traktowana na równi z pracownikami, także nie muszę robić kawek, ksera i innych pierdółek ;) zobaczymy jak bedzie mi się pracowała po jakims miesiącu ;) amerie bardzo dobrze, że już się tak nie spinasz bo wtedy wszystko zazwyczaj wychodzi ;) Marta szkoda, ze jedna kreska ale tez nie należy ufać testowi w 100%... a jaki w końcu kupiłaś? jaka czułość? ależ zjebutana jestem..... na azie organizm przezywa szkok bo nie przyzwyczajony do 8 godzinnej pracki i myslę, tez że z tego powodu chyba nic ze staranek nie wyjdzie w tym miesiącu.....

Hej Misie Pysie :D 🌻 Dzisiaj odpoczywam totalnie, o! :) I jaka leniwa jestem... osz Matko Jedyna!!! Normalnie skisnę!!! :( Chcę do pracy, Boziu jak ja chcę iść do pracy... mam już dość siedzenia w domku!!! :O No w przyszłą środę zaczyna się ostra jazda - taka Rosja, że czeski Meksyk... najpierw porobią mi jakieś wstępne wyniki, a później chemia... ALE MUSI BYĆ DOBRZE i tego się trzymam!!! W weekend znajomi zapraszają nas na camping nad jezioro i chyba skorzystamy z tej propozycji, byle tylko nie myśleć o nadchodzącym koszmarze za dużo... Droga Marzenko_s moim zdaniem to ten Twój ginekolog chyba trochę późno chce Ci zrobić następne USG, ale może nieco wyolbrzymiam całą sytuację z wiadomych przyczyn. Mi pewien bardzo dobry lekarz - sam ordynator kliniki ginekologii i położnictwa powiedział, że w prawidłowo rozwijającej się ciąży powinno się robić USG raz na 3 tygodnie minimum. Chyba, że jest się po czymś takim jak ja, to przez pierwsze 3 - 4 miesiące robi się co tydzień, by uniknąć powtórki z rozrywki. 🌻 Banmon na pewno dasz radę - wierzę w Ciebie!!! :D 🌻 Amerie zobaczysz, że wszystko dobrze się ułoży, a teraz jak wyluzowałaś, to szybciutko zajdziesz w upragnioną ciążę :) Ja to wiem, a paru osobom co wykrakałam, to się sprawdziło i to szybciutko!!! :D 🌻 xkslanderka22 a jak Ty znosisz ciążę? 🌻 Agnes19 jestem pełna podziwu dla tak młodziutkiej a zarazem jakże silnej kobietki :) Zobaczysz, że zajdziesz w ciążę i to szybciutko (o ile już nie jesteś :P) 🌻 Co u Was Moje Kochane? HopeU? Marta82? Dagus83? ❤️ Pozdrowienia i całuski Wam przesyłam :) 👄

Guziu 79 gdzie się podziewasz? Martwię się o Ciebie Słoneczko!!! :( Buziaczki dla Ciebie 🌻

dziewczyny gdzie wy się podziałyście..... :( marika co u ciebie już dawno się nie odzywałaś :o

Hej dziewczyny:) Pare dnie mnie nie było a tak sie rozpisałyście że dramat :p Wrócilam juz z podróży poślubnej i pewnie zaraz zacznie mi się szara rzeczywistość i codzienne problemy od których troche odpoczełam. Mam wreszcie zamontowany mój komputer w nowym domku więc mam nadzieję że uda mi się cześćiej z Wami pisać bo sie już stęskniłam :) Tutaj widzę że cały czas cos się dzieje... Malutka dla Ciebie duuużo zdrówka i będź dzielna 🌼 Buziole dla naszych szczęśliwych zafasolkowanych :) Pozdrawiam Was wszystkie 🌼

A dzięki wszystki super :) chętnie cofnęła bym czas i jeszcze raz bym to wszystko powtórzyła ;)

Dzięki Malutka:))))) będę trzymała za Ciebie kciuki! Trzymaj się Amerie;D Banmon- to jak na takich zasadach to tylko pogratulować!!! Goga- gratuluję zamążwyjścia i życzę szczęścia i pomyślności na nowej drodze życia!! Dużo Bejbików!!! I dużżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżo miłości!!!!

Dzięki Agnes 🌼 na początek ja by jednego bejbika się udało zmajstrować to była bym szczęśliwa :) A gdzie jest Marika? Dawno jej nie było. Tak nagle zniknęła...Ciekawe co się stało :o

Ostatnio to naprawde mało nas na tym topiku!!! Czasami to nawet nie ma się do kogo odezwać:((((( A gdzie spedziliście podróż poślubną?

No właśnie jak czytałam to zauważyłam że niektóre dziewczyny to mało tu zaglądają :( a niektóre to już bardzo dawno tu nie były... Mieliśmy w planie Węgry i Balaton ale plany nam sie nieco zmieniły i pojechaliśmy do Sierpi nad jezioro ale też było fajnie :) to jezioro to prawie jak Balaton :p ;)

To super!!!!!!! Ważne że Tobie się podobało;) My po ślubie jedynie spędziliśmy dwie noce w hotelu- cisza spokoj i...;D Hihih;) Ale planujemy w przyszłym roku jechać do Hiszpani;) A co chciałabyś miec jako pierwsze? Chłopca czy dziewczynke??? i jakie byś dała imiona????

Hej dziewczyny! Sorki ze dano nie pisalam ale zajeta goscmi bylam :) A dzisiaj wyjechal ostatni juz turnus i jest chwila spokoju ;) dzisiaj nawet sie z tego ciesze ale za pare dni mi sie znudzi i bede tesknic. Poza tym @ spozniala mi sie od zeszlego czwartku, i nie bylo zadnych objawow to sobie nawkrecalam ze moze sie udalo, w miedzyczasie zrobilam 3 testy , wynik oczywiscie negatywny, ale co tam dalej sie ludzilam, no i godz temu pojawila sie @. Niby moglam sie spodziewac, ale i tak smutno :( No to sobie siedze i poplakuje No i teraz nie wiem ile bedzie trwal nastepny cykl, szlag by to trafil