-=Goga=- 0 Napisano Wrzesień 17, 2009 No się okaże. Ala mam nadzieje że już wkrótce :) fajnie by było :) Jak tam brzuszek? lepiej cosik? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 17, 2009 Spuchl i boli... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 17, 2009 Niedobrze mi.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Wrzesień 17, 2009 Oj to niedobrze :(ale Cię dopadło dziadostwo :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Wrzesień 17, 2009 Może się połóż do łóżeczka i odpocznij... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Wrzesień 17, 2009 Ja chyba ide się wykąpać i do łóżeczka bo już dzisiaj zmęczona jestem... Agnes daj znac jurto jak się czujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Wrzesień 17, 2009 Dobrej nocki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 17, 2009 papapa;)))Tez sie poloze.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Wrzesień 17, 2009 hej dziewczynki klikam juz do was nowymi paznokietkami :D strasznie mi się widza :) Daguś chwal no się łobuziarko ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Wrzesień 17, 2009 żelowe z takim drobnym brokacikiem wrzosowym i jeszcze srebrnym, nie na cała płytkę tylko taki trochę zawijasek i na to taki stempelek w ksztalcie kwiatka, tak, tak, wiem, brzmi strasznie kiczowato ale mi się podoba na maksa ;) chyba się starzeje ;) zreszta ciezko tak to opisać trzeba by bylo zobaczyc ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Wrzesień 17, 2009 ja tez jestem pewna, że daguś się dopisze do dolnej tabelki :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Wrzesień 17, 2009 ja dzis strasznie zryta jestem, paznokcie mialam umowione na 18 no i prawie do 20 siedziałam i w sumie w domu byłam dopiero po 20 :o bo na te paznokietki to prosto z pracki poszlam :o ale zadowolona jestem i będe do niej chodzila regularnie, poza tym mało zapłaciłam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Wrzesień 17, 2009 ja już objawów też sobie przestalam wkręcać ale tak na 5 dni przed @ dostaje jednak świra, chociaż postanowiłam że postaram się teraz wyluzować i jak na razie nie mam wilekiego ciśnienia w ogóle nawet kwas foliowy zapominam brać co oznacza że mniej o tym wszystkim myślę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Wrzesień 17, 2009 oj warto warto :) samopoczucie od razu się poprawia :) stwierdziłam, że przynajmniej raz w m-cu trzeba sobie zafundować jakąś drobną przyjemność ;) nie licząć wypadów na cudaczną kawkę i wieczorku z winem ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Wrzesień 17, 2009 no ja agnes mów, że tyle schudła w tak krótkim czasie to może od tego to złe samopoczucie.... ja bym agnes radziła zmierzyć sobie poziom glukozy może jest mało i dlatego taka osłabiona chodzi.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 17, 2009 Nie moge usnac... Amerie to sie wybawisz;)) Banmon wg mnie ladne pazurki sama takie robie:)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Wrzesień 17, 2009 oj oby oby :) trzymam kciuki amerie żebyś wskoczyła do dolnej tabelki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Wrzesień 17, 2009 milej pracki amerie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 17, 2009 Nie od diety to zdrowa dieta.. raczej od tego ze mialam przerwe z diecie;((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 17, 2009 milej pracy;))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 17, 2009 A gdzie w koncu robilas te pazurki???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 17, 2009 Banmon tez poszla sobie..;(( Sama zostalam.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 17, 2009 Smile.. dzisiaj nie zagladasz?? Ej przyszla sasiadko;(( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Wrzesień 17, 2009 poszłam tylko na chwilkę ;) ale za jakiś czas będę się zbierać pod prysznic bo spac mi się chce :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 17, 2009 Tez bym poszla spac ale jakos nie moge...;(( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Wrzesień 17, 2009 agnes to idź popracować ze mną jutro to będziesz spała jak dzidziuś ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 17, 2009 chetnie;)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Wrzesień 17, 2009 o fajnie by było :) na pewno wesoło :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Wrzesień 17, 2009 idę się pluskać, wpadnę tu później na chwilkę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 17, 2009 ok, czekam;)) Milek kapieli;)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach