banmon 0 Napisano Wrzesień 20, 2009 podstawą dobrej zabawy to fajny zespół ludzi a jak się to połączy z alkoholem to dobre pomysły same do głowy przyjdą :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 20, 2009 HopU!! sTESKNILAM SIE? Ciebie tez odwiedze jak pojade.. Postukamy sie brzuchami i napijemy picollo;)))))))000 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 20, 2009 Mialobys STESKNILAM SIE!!!!!!!;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 20, 2009 aMERIE!! Wez mnie i amaretto a sie.. pobawimy;pppppppppp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 20, 2009 Juz sie nie moge doczekac jutra Amerie! Mowie serio.. Ale saie nakrecam jak z Goga;) Moj M znow pomysli ze ja jestem w ciazy bo po tesciorze Gogi prawie go zgniotlam sciskajac ze szczaescia!!!!!!!!!!!1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 20, 2009 na tydzien jesli w ciagu tego znqajde prace to zostane;)))))) i bedziwmy sie stukaly codziennie!;) Hahhahah!! I HopeU zastukamy;ppp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Wrzesień 20, 2009 nie mam żadnego pomysłu żeby ci coś podrzucić, na panieńskim byłam tylko dwa razy i żadnych większych atrakcji nie mieliśmy ale i tak bylo fajnie :) HopeU ty się nam wykończysz z tymi twoimi pracami, może jednak zmienisz zdanie i nie będziesz odkładać staranek na tak długo ;) oki laseczki ja zmykam do wyrka, bo już widzę jak jutro płaczę rano :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 20, 2009 No bylaby atrajcja.. zapewniam;))))))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 20, 2009 Nie mow tak!! Nie bedzie tak!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 20, 2009 Dobranoc BAnmon;))))))] wymagluj M;)) niech ma za swoje!!!!!!!!1111 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 20, 2009 Ale Ty Amerie zostajesz???????????? Prosze...;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 20, 2009 Kiedy nadchopdzi ochota i wolny czas;))) wczoraj byly i moze dzisiaj.. ale nie wiem bo slaba jestem i jeszcze zemdleje..;(( mialam tak kilka razy;))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 20, 2009 Po prostu luz!! Pelen kuz.. moze to smieszne ale mysle o Was i czekam na Was iu naprawde mi z tym dobrze;)))))))))) Nie nakrecam sie.. Ale niecierpliwie czekam na Was.. Ide zgodnie z tabelka a ja jestem ostatnia;))))))))))0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 20, 2009 Ja czekam na M....:( Jeszcze troche ale z Wami szybko mi leci ten czas;))))))))))))) I milo!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 20, 2009 Pamietaj jestem z Toba!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 20, 2009 jestem, bylam w kuchni, jadlam;)))))))))000000 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 20, 2009 wracaj Amerie;)))))))))))))))))))0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 21, 2009 A co bo ja zjadlam obiad M;))))))))))))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 21, 2009 To smacznego!!!! Ja sie najadlam.. ale cosik mem jeszcze ochote;)))))))))))))0 M. ma mi zrobic bo wrocil;))))))))))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 21, 2009 Ja tez ale zaczne znowo od jutra;))))))))))))))))))))))))) Masz super fighure wiec nie narsze3kaj!!! Tez tak bym chciala wygladac;)))))))))))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 21, 2009 J. tez Cie pozdrawia i trzyma kciuki;))))))))))0 to do jutra;)))))))))))) ja tez dziekuje!!! Z Wami wszystko jest prostsze;))))))))))))0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość amerie9a Napisano Wrzesień 21, 2009 jestem pierwsza :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Wrzesień 21, 2009 Cześć dziewczyny Ale się rozpisałyście wczoraj ;) ja tez miałam do Was dołączyć ale poszłam się wykąpać a później mnie taaaka śpiączka ogarnęła że już było po mnie ;) zero kontaktu z otoczeniem :D Amarie normalnie nie doczekam się chyba aż Ty ten test zrobisz :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Wrzesień 21, 2009 Nie wytrzymałaś jednak ;) to rób trzymam kciuki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Wrzesień 21, 2009 To może jeszcze za wcześnie :o Ojej Amarie a co się stało jeśli można wiedzieć? :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 21, 2009 Czesc!!! Amerie, nie smutaj sie.. Prosze Cie;( Az mi sie serducho kraje;( Kochana jestem z Toba!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Wrzesień 21, 2009 Hej Agnes :) Jak się czujesz dzisiaj ? Amarie chyba poszła już spać... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Wrzesień 21, 2009 Mam nadzieje że to co sie dowiedziała to nic złego... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 21, 2009 Nie wiem, co sie stalo Amerie.. Jak bedziesz chciala to napisz o tym, czego sie dowiedzialas... Hej Goga;) A ja dzisiaj znowu gorzej i chyba jednak zainwestuje w tego gripexa czy tam jakies inne dziwadztwo i wylecze sie bo to zaczyna byc meczace... Nasza Amerie niech sie wyspi... Poczekamy az wroci;) A Ty w koncu umowilas sie do gina????????????/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Wrzesień 21, 2009 Agnes no chyba najwyższy czas żebyś wzięła jakies lekarstwo bo się chyba nie zapowiada żeby samo przeszło :o Nie umówiłam się jeszcze do gina bo cały tamten tydzień nie mogłam sie tam dodzwonić i nie wiem czemu :( może jakiś urlop mieli czy coś :o dzisiaj znowu będe dzwonić po 15.00 a jak nie to tam pojade bo zanim termin dostane to jeszcze troche pewnie poczekam :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach