agnes19 0 Napisano Wrzesień 21, 2009 Gdzies polazla Goga??????????// Masz konto na nk?????????? Jak tak to napisz mi na maila i Cie zobacze;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 21, 2009 My wczoraj sie podgladalysmy teraz na Ciebie kolej;)))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Wrzesień 21, 2009 Jestem jestem tylko w pracy jestem i ciągle ktoś przyłazi :o Mam konto na nk :) przyśle Ci jak wróce do domku bo w pracy nam zablokowali dostęp do niektórych stron i między innymi do nk :o świnie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 21, 2009 ok;))))))))) ale naprawde swinie;((( Ciekawe co u HopeU i Smile???? Smile ma jutro termin @;( Oby to nie przyszlo.. I mam nadzieje ze HopU nie odlozy staranek.... Ja wierze w nie wszystkie..;))) Wiesz jakie fajne uczucie zobaczyc Wasze zdjecia??????????? Nie moglam sie napatrzyc na Banmon i Amerie.. Sa takie ladne i maja sliczne zdjecia;)) Ciekawe jak Ty wygladasz;ppp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Wrzesień 21, 2009 HupeU już pisała że do niej @ przyszła wcześniej :( szkoda :( Sama jestem ciekawa jak wyglądacie :p ale musze poczekać jak do domu przyjade :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 21, 2009 Wioem ze jej przyszla tylko chodzi mi o to czy rezygnuje ze staranek... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Wrzesień 21, 2009 No tak ciekawe... rany ale mi się nie chce w pracy siedzieć, normalnie mnie nosi żeby stąd wyjść :o Taka śliczna pogoda a ja musze w pracy siedzieć... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 21, 2009 Tego nie rozumiem.. chcemy miec dziecko awiec po co nam prezerwatywy... bezsens... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 21, 2009 No niestety ja choc i tak w domu to na dwor nie moge wychodzic.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Wrzesień 21, 2009 jakieś dziadostwo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Wrzesień 21, 2009 No Ty się wykurować musisz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Wrzesień 21, 2009 Ale mnie dzisaj leń ciągnie ;) najchętniej poszła bym spać jak Amarie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 21, 2009 A wez.. Wiesz co.. padam.. odkurzylam w pokoju i masakra.. w glowie mi sie kreci.. ide zjesc i wracam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Wrzesień 21, 2009 to smacznego :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 21, 2009 Nie len tylko dzidzia;)) wez no chociaz mi napisz na moja poczte twoje dane to zobacze Cie na nk bo zrzera mnie ciekawosc... prosze;)))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Wrzesień 21, 2009 I będziesz mnie widziała wcześniej niż ja Ciebie :p i to tyyyle godzin :p a ja tu umre z ciekawości :o Nio dobrze Balbinko ;) napisze Ci za chwilke :) tylko jak już wleziesz na mój profil to zostaw ślad żebym wiedziała że to Ty oki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta82 0 Napisano Wrzesień 21, 2009 No amerie masz racje - doczytac sie nie mozna, tyle popisałyscie ;P Agnes - no i widzisz jakoś idzie ku dobremu ;-) a Ty zakładałaś najczarniejsze scenariusze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 21, 2009 Goga?;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Wrzesień 21, 2009 Nio co Agnes ? :p czekaj chwilke zaraz Ci wyśle... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 21, 2009 Ok;) To PIsz do mnie;) Hej Marta, no wyszlo ok;))))))))0 A co u Ciebie???????????/ Ty tez masz ochote na spotkanie na nk???????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 21, 2009 Wysylaj wysylaj;))) czekam na wiadomosc;)))))))))0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Wrzesień 21, 2009 no już wysłałam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Wrzesień 21, 2009 no już wysłałam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 21, 2009 ;))))))))))) Przepraszam ze tak dlugo ale nie moglam wejsc na kafeterie;)))))))))))00 ;((((((((((' nie wiem czemu.. za duzo to nie popatrzylam bo dopiero jak porzyjmiesz moje zaproszenie to poogladam;)))))00 i wiadomosc CXi napisalam Ty tez jestes sliczna;)))00 Tylko pozazdroscic;)))))))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 21, 2009 Znowu zajeta???????????;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Wrzesień 21, 2009 no ja też nie mogłam wejść :o jakiś zawias u nich pewnie... załatwiłam sobie odblokowanie nk :p ma sie znajomości z informatykami w pracy :p i zaraz tam wejde :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 21, 2009 Amerie caly czas mysle o Tobie Kochana;)) Zajrzyj dzisiaj tu.. Prosze.. Martwie sie o Ciebie..;((((((9 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 21, 2009 Jestem;))))))00000 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 21, 2009 Jestem;))))))00000 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 21, 2009 ale masakra z tymi "robotami".. ble.. nigdy wiecej... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach