Olka.P 0 Napisano Październik 6, 2009 A co do samotności , to te czasy już dawno za nami ;) Mieszkamy z bardzo absorbującym kotem Tizerem, dla znajomych Rudolfem ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Październik 6, 2009 Agnes jak najszybciej musisz iśc do lekarza bo to nie ma juz żartów. Koniecznie!!! Dziewczyny mam nadzieje że którejś z Was sie uda w tym miesiącu :) Olka udanej i owocnej podróży życzę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Październik 6, 2009 To takie nasze kilka dzieci w jednym: domaga się jedzeni i krzyczy jak niemowlak, chce wszystko wiedzieć i wszędzzie być jak kilkulatek, strzela fochy, pyskuje i nie wraca na noc jak nastolatek :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Październik 6, 2009 hahaha a bierzecie go ze sobą na wakacje??? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Październik 6, 2009 To ja mam w takim razie 3;p Kajtka- psa Janka- chomika i Nataniela ktory okazal sie byc Gabrysia- krolik baran;P i wlasnie poznalam dwojke cudzych!! Dwie myszy wlasnie mi wyszly na powitanie!!!! Co za bezczelnosc!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Październik 6, 2009 Agnes to dwie myszki więcej jak przygarniesz to co Ci szkodzi ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Październik 6, 2009 Pojde Goga.. pojde.. A Ty kjak sie czujesz spiochu nalogowy????????;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Październik 6, 2009 Nie kocur ma juz zamówiony pobyt w hotelu. Jak wrócimy to z tydzień będzie trzeba go przepraszać ;) Agnes zazdroszce, w moim domu rodzinnym zawsze było pełno zwierząt. Ale tutaj mogę mieć tylko kota :( Chociaż w tym przypadku to aż ... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Październik 6, 2009 No nie wiem.. To bedzie 7 mioro na dwa pomieszczenia;( Fajnie Ola.. Ja marze o hiszpanii.. jeszcze nigdy niue bylam za granics;((((((((((((9 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Październik 6, 2009 Dzięki Agnes dobrze :) Ale to nie ja śpioch tylko dzidzia ;) jak ono chce spac to co ja mam biedna zrobić, musze iść spać ;) dziecku nie odmówie przecież :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Październik 6, 2009 Ola to musisz koteczkowi coś z wakacji przywieźć żeby go przekupić ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Październik 6, 2009 Słusznie goga , leż i odpoczywaj a młody żonkoś niech skacze wokół i pełnia twoje zachcianki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Październik 6, 2009 A u mnie na odwrot i teraz to zmieniam!! Ale te myszy.. trza je wychowac.. dzieci rodzxicami rzadzic nie beda!!!!! Ale gabrysia jest kochana.. biega po pokoju i mnie lize:PPPPPP przytulanka mala!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Październik 6, 2009 Ola tylko jakoś tak dziwnie malutko tych zachcianek mam ;) Agnes to w takim razie masz racje niech myszki szukaja innego lokalu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Październik 6, 2009 Agnes pstryknij swojej menażerii fotkę i wstaw na nk , please :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Październik 6, 2009 No wiem ale czasami smutno.. bo Cie nie ma i nie ma...;((( Dzidzia chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Październik 6, 2009 Bo ty goga widocznie dobra i wyrozumiała żonka jesteś ;) Może z czasem się zaczną... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Październik 6, 2009 A ja kotow nie lubie... nie wiem czemu ale omijam je... Chcialabym jeszcze dwa psy, wiewiorke;p rybki ale te rekinki, papuge tylko ta mowiaca;p i.. sama nie wiem ale najpierw musze dom wybudowac;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Październik 6, 2009 no właśnie Ola a ja Cie mam na nk??? chyba nie :o jak to sie stanęło :o już Cię szukam u Agnes :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Październik 6, 2009 w takim razie udanej podróży życzę :) a ja wam strasznie tych zwierzaków zazdroszczę :( tak bym chciała miec psiaka ale teraz nie mogę bo po pierwsze nie ma nas calymi dniami w domu a po drugie mieszkanie wynajmujemy a wiecie przecież jak to jest ze szczeniakiem.... więc lipka na razie. Postanowilismy, że jak będę w ciąży i będę siedziała w domu to kupię sobie psa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Październik 6, 2009 Agnes postaram sie bywać częściej :) To wiesz co ZOO sobie lepiej kup ;) bo gdzie to pomieścisz :) Uwaga łaże po Tobie na nk :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Październik 6, 2009 O wlasnie Gabrysia przyszla..;p Ola chcialam dzisiaj ale nie moge zdjecia zrobic i czekam az m wroci bo tez chcialam wkleic;))))))))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Październik 6, 2009 Ola wysłałam Ci zaproszenie ( mam przynajmniej taka nadzieje że to Ty :o ) Banmon ja tez nie mam zwierzaczka :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Październik 6, 2009 Czytałam ostanio że dzieci wychowywane ze zwierzętami mają żadziej alergie i ogólnie są zdrowsze :) Więc bamnon pomysł jest dobry. Też mi się marzy jeszcze piesek ale brak czasu no i nie nasz domek niestety :( No i chciałabym też konika :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Październik 6, 2009 Ale ja nie czyje;ppppppp Banmon mozesz zawsze wpasc do mnie i pobawic ta bande lysego;PPPPPPPPPPPPP Bo kazdy z nich to pieszczoch i bu Ci rak zabraklo;))))))))))) A ja mysle o schronisku;))))))))) Takie ciche marzenie;p wtedy to bym sobie koze i konia kupila;PPPP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Październik 6, 2009 Ja spadam narazie bo ide się kąpać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Październik 6, 2009 Goga trafiłaś! teraz oglądam zdjęcia he he Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Październik 6, 2009 Oj chyba wszystkie się zmyły w tym samym momencie, więc ja tez spadam do wyrka. Miłego dnie jutro zyczę papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Październik 6, 2009 no to ładnie nie gadajcie że już spadacie :( w takim razie ja też się chyba powinnam do łazienki wybrać...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Październik 6, 2009 ja gadalam z mama;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach