agnes19 0 Napisano Październik 7, 2009 Czyli nie ma nikogo????????????????? Ja to pecha mam...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta82 0 Napisano Październik 7, 2009 Marzenka - wiek dziecka okresla sie równiez mierzac jego długość, tak wiec nie jest to teraz gdy dziecko jest takie malutkie takie proste. Mysle ze stad tez rozbierznosci w tygodniach ciazy. A jesli chodzi o serduszko - to sie nie martw, napewno na nastepnym badaniu je usłyszysz! Badz dobrej mysli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marzenka_s 0 Napisano Październik 7, 2009 mam taka nadzieje ze bedzie wszystko ok...ide sie polozyc bo ten stres mnie wykancza powoli;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Październik 7, 2009 Marzenka nie denerwu się bo dzidzia się niepokoi, musisz być dobrej myśli i wierzyć że wszystko będzie dobrze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Październik 7, 2009 marzenka wszystko będzie dobrze, musi byc :) teraz tylko się nie denerwuj bo nie ma sensu, trzeba się czyms zająć i mysleć pozytywnie a za tydzień będzie ci to wynagrodzone bijacym serduszkiem :) stokrotka to tylko czekać aż mąż wróci z wyjadów i wykorzystywać dobrze fakt, ze będziecie razem :) a ja dziś dostałam wypłatę :) cieszę się jak cholera bo to taka moja pierwsza powazniejsza ;) może rzeczywiście marta masz rację co do tego badania nasienia, zrobisz i będziesz wiedziała na czym stoisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Październik 7, 2009 Banmon :) to wiesz co sie robi z pierwszą wypłatą... ;) :p Agnes gdzie jesteś???!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Październik 7, 2009 To musisz zaszalec Banmon;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Październik 7, 2009 O jesteś Agnes :) jak sie czujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Październik 7, 2009 Jestem Goga.. Robir krokiety;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Październik 7, 2009 Brzuch mnie boli i chodze cala w nerwach..;( A Ty???????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Październik 7, 2009 już zaszalałam przed wypłatą teraz czas się uspokoić ;) oczywiście standardowo chce już weekendu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Październik 7, 2009 agnes a nie korci cię żeby test sobie strzelić?? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Październik 7, 2009 Boje sie... wiec wole nie robic..;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Październik 7, 2009 ile sobie dajesz czasu? ja to się za każdym razem jak wybieram do łazienki zastanawiam czy @ już dostałam, ale czuję, że powolutku piersi mnie zaczynaja boleć i są lekko nabrzmiałe więc już jestem blisko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Październik 7, 2009 Krokiety mniam :) Agnes czym sie denerwujesz? Tymi piersiami? Banmon trzymam kciuki żebyś nie dostała... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Październik 7, 2009 Ja to mam nabrzmiałe od 2 tygodni.. i bola caly czas.. no i ten sluz.. biegam i caly czas sprawdzam ale tylko ten bialy sluz;( daje sobie czas do piatku, a Ty??????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Październik 7, 2009 A wszystkim Goga.. ostatnio ze mnie klebek nerwow sie zrobil;((((((((((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Październik 7, 2009 Jaby nie bylo to obie dzisiaj nie dostalysmy;) i obie czekamy do konca tygodnia.. jak nie dostane w piatek to chyba poczekam do niedzieli bo to nasza rocznica;pppp chcialabym taki prezent..; Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Październik 7, 2009 Nie no...zapomnialam jajek dodac... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Październik 7, 2009 O następna rocznica :) fajnie Agnes nie denerwuj sie kochana... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Październik 7, 2009 Chciałabym..;(((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Październik 7, 2009 agnes to może i zobaczysz dwie kreski w rocznicę :) trzymam kciuki, bolące piersi i upławy to na ciążę też pasuja :) ja sobie nie daję czasu bo wiem że dostanę, no ale jeśli w niedzielę jeszcze nie dostane to zrobię dopiero wtedy test, chociaż jestem pewna na 100% że nie będzie takie potrzeby ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Październik 7, 2009 Tego napewno nie wiesz;p a moze akurat ku Twemu zdziwiweniu;p dwie krechy beda!!! co do mnie.. to mnie tak brzuch boli.. ze napewno juz nic z tego... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Październik 7, 2009 Goga.. gdzies poszla????????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Październik 7, 2009 a który to twój dzień cyklu agnes? po prostu mam przeczucie, że dostanę @ ale co tam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Październik 7, 2009 jestem tylko jeszcze robie poprawki to zakończenia w swojej pracy bo mi kazał :o ciężko mi idzie... takie jesteście obie pewne że dostaniecie.... ja tez wtedy myślałam że dostane :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Październik 7, 2009 wiesz Goga czasami się tak pisze, że się dostanie żeby nie wyjść na jakąś pewną siebie ..... no w każdym razie mam nadziej, że rozumiesz o co mi chodzi ;) ale serio z ręką na sercu jestem przekonana, że w tym cyklu mi się nie udało, kobieca intuicja ;) nawet sobie nadziei nie robie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Październik 7, 2009 to poprawiam jak najszybciej i umawiaj się na termin obrony :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Październik 7, 2009 28/29.. jakos tak;( ale tak jak Ci wspominalam ze dodaje zawsze te dwa dni... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Październik 7, 2009 kiedy nie mam weny :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach