agnes19 0 Napisano Październik 6, 2009 jest6 kto?? Tez uciekasz Banmon?????????????/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Październik 6, 2009 spadam na chwilę do łazieki ale na momencik jeszcze wpadne na topik przed położeniem się lulu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Październik 6, 2009 No nie.. poszly... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Październik 6, 2009 zaczne chyba wczesnie chodzic spac bo mi tak glupio zawsze zostawac samej... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Październik 6, 2009 jestem już :) Nie chodź Agnes jeszcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Październik 6, 2009 ojej i poszła... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Październik 6, 2009 ja jk nie musiałam się zrywac na cały dzionek to zwyczajowo zasypiałam tak koło 1-2 w nocy ale teraz to same oczy mi się zamykają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Październik 6, 2009 no właśnie to też chyba pójde spać bo przecież nie wstane rano :o to wstawanie to dramat :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Październik 6, 2009 dokładnie dramat ;) ale wiesz co ci powiem ja się tak około 8 godz więc teoretycznie powinno mi starczyć u mnie problem polega na tym że nie cierpię wstawać na budzić i nawet jak na sudiach nastawiałam sobie na 9 rano to z bólami wstawałam z wyrka ;) no ale trzeba przyznać że okropny spioch ze mnie :) chyba nigdy się tego nie wyzbędę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Październik 6, 2009 Banmon tego się nie da wyzbyć :) takie juz jesteśmy ;) więc dobrej nocki papa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta82 0 Napisano Październik 7, 2009 A ja obstawiam w najpierw Banmon, potem Małgosia, a potem Olka. A dalej to nie wiem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta82 0 Napisano Październik 7, 2009 STARAJĄCE SIĘ O DZIECKO NICK.................WIEK......CYKL STARAŃ.........TERMIN malagosia............29............1.................... ok.29.09 Magda8080..........29............3....................o k 02.10 banmon...............26...........4..................... ...0 7.10 agnes19.............19...........dużo!!! ...............ok. 9.10 HopeU................27............2...................o k .16.10 stokrotka987.......30............6....................ok .22.10 SmileEveryday......22............4....................o k.26.10 Olka.P................28............5.....................ok.02.11 Marta82.............26............5.........................02 .11 CIĘŻARNE :-D nick................cykl.....tydz.ciąży....termin porodu.....płeć....imię marzenka_s ........3..........11............3 kwiecien.........?..........? xkalanderka22.................11...........24 .04.2010.........?..........? -=Goga=-.............2..........7............28.05.2010. .........?. .......? Dagus83.........................3............26.05.2010. .........? ........? Natalya123.......2.............7............07.05.2010.. .........?........? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HopeU 0 Napisano Październik 7, 2009 Ja uwielbiam kotki są takie ciekawskie :) Moi rodzice mają w domu wariata :) Zimno u mnie brr normalnie rano rękawiczki zakładam bo prawie przymrozek :-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta82 0 Napisano Październik 7, 2009 A u mnie leje jak z cebra dzisiaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta82 0 Napisano Październik 7, 2009 zimno brrr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta82 0 Napisano Październik 7, 2009 Goga czy Olka P. to ta przedostatnia dziewczyna co jest w Twoich znajomych na nk? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stokrotka987 0 Napisano Październik 7, 2009 Witam Was kochane. Jeśli chodzi o zwierzaczki to uwielbiam wszystkie... Dziewczyny byłam u ginekologa i oczywiście powiedział że jest w porządku, gdy powiedziałam że staram się od maja /pół roku/ to mi powiedział że nie mam się czym martwić cytuję: "po regularnym współżyciu przez co najmniej rok podejmiemy specjalistyczne badania w kierunku leczenia niepłodności". A ja jestem taka niecierpliwa..... Oczywiście wygadałam się, że moj mąż jest ciągle w delegacjach /nie potrafię kłamać/ więc mój ginekolog lekko się zaśmiał bo jak tu zajść w ciążę gdy nie ma męża. Chociaż ja wiem że były cykle gdy miałam owulację i on był a mimo wszystko nie zaszłam w ciążę i jak tu się nie martwić. Teraz to ja już nie wiem czy mogę mówić że staram się od 6 miesięcy czy może od 3 - bo jego ciągle nie ma. Jeszcze miesiąc i wkońcu będzie regularnie w domu.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Październik 7, 2009 Marta tak to jest nasza Ola :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stokrotka987 0 Napisano Październik 7, 2009 Amerie kochana nie martw się, wiem że dobrze mówić/ w naszym przypadku pisać/ Moja siostra również ma nie regularne @ i może to absurdalne ale w jej przypadku i myślę że w większości dzieję się tak głównie przez stres. Miłego dnia dziewczyny pa,pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Październik 7, 2009 Stokrotka to jak już będziesz go miała cały czas w domku to będziecie sie mogli starać na całego :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Październik 7, 2009 No i ja jestem;p wstalam z trudem!! Co tam??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta82 0 Napisano Październik 7, 2009 Stokrotka - nie martw sie ;-) Ja moje gina okłamałam ze staran sie od stycznia, chociaz staram sie od czerwca. Efekt - od stycznia jesli nie zajde w ciaze bedzie mi robił juz specjalistyczne badania, a w tym miesiacu ide na zbadanie prolaktyn czy cos takiego ( po owu ) zeby sprawdzic czy mam owu . No i w tm miesiacu idziem juz bezwzglednie na badanie nasionek! Bo ja tak dłuzej nie moge zyc, bo czuje ze cos z nim,i jest nie tak. I martwie sie tym, bo dawno temu jak robilismy badania nasionek to byly ok, tylko troszke mniej ruchliwe. a tera czeuje ze bede cienittkie. tylko nie pytajcie skad to wiem - poprostu wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stokrotka987 0 Napisano Październik 7, 2009 Wiesz Marta jedziemy na ty samym wózku, bo mój ginekolog powiedział w sumie to samo jeżeli nie zajdę w ciążę do lutego - marca to mam przyjśc właśnie z badaniem nasienia męża Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stokrotka987 0 Napisano Październik 7, 2009 Marto kiedyś pisałaś że Twój M. robił już takie badanie, w jaki sposób jest ono przeprowadzane??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta82 0 Napisano Październik 7, 2009 jak jest przeprowadzane? Od urologa dostaje sie mały szklany pojemniczek, do którego trzeba "wtrysnac " nasienie i zaniesc chyba do 20 minut do lekarza. Nasienie musi byc po 3-4 dniowej abstynensji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta82 0 Napisano Październik 7, 2009 Wiadomo o co chodzi ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stokrotka987 0 Napisano Październik 7, 2009 wiadomo, wiadomo... dziękuję Marto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta82 0 Napisano Październik 7, 2009 Nie ma sprawy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marzenka_s 0 Napisano Październik 7, 2009 czesc wszystkim... nareszcie mam mozliwosc zajzec do was...w koncu jestem w domu...;) Dzisiaj bylam na USG i mam takiego dola...bo moj lekarz stwierdzil ze jestem w 12 tyg ciazy...a na USG wyszlo ze to 8 tydzien...i najgorsze w tym wszytskim jest to ze plod sie bardzo ladnie rozwija ale nie mogla ta babeczka wykryc bicia serduszka;(;(;( mam przyjsc za tydzien koniecznie na ponowne badanie USG ;(;( tak sie boje ze cos jest nie tak;( tak bym chciala uslyszec bicie serduszka mojego malenstwa....;(;(;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Październik 7, 2009 Wszystko bedzie dobrze Marzenka;ppp brzuch boli..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach